Şimdi Ara

uno tek nokta enjeksiyon'a tüp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • uno sx tek nokta enjeksiyonlu dedikleri bi arabaya lpg takılıyor ama 2 türlü biri direk çalışan diğeri emülatör dedikleri bi sistem varmış bende tam olarak bilmiyorum ama ben lpg uno nun enjeksiyonlu modellerini bozduğunu çok duydum bu ne kadar doğru bu arabaya nasıl bi sistem gider yardımlarınızı bekliyorum

• arama kısmına uno yazıp yada fiat uno yazıp aratırsan yardımcı olacak bilgileri bulabilirisn.
  • ben 1 ay önce taktırdım emülatörlü sistemden şimdilik gayet memnunum.biraz düşünürsek neresi arıza yapabilir benzinin geçmediği yerler yani enjeksiyon memesi ve deponun içindeki benzin motoru.bu sistemde bunların ikiside gazda iken çalışmıyor.aracı her çalıştırmanda araba benzinde çalışıyor.arabanın devrini 2500 e getirirp bıraktıgında araba gaza geçiyor bu her çalıştırmada oluyor.arabanın herşeyi eskisi gibi yine her gün az da olsa çalışıyor sorunda olmuyor.sadece gazda kullanmamak gerekli bence.çekiş de süper ben brc kullanıyorum.ş.içi 12 kuruş ş.dışı 90 kuruş yakıyor.ş.dışı 100 ü geçmeden ama.
  • Şu 120kuruş yakan arabanın km ve modeli nedir acaba...
    quote:

Orjinalden alıntı: mrt_dnz

ben 1 ay önce taktırdım emülatörlü sistemden şimdilik gayet memnunum.biraz düşünürsek neresi arıza yapabilir benzinin geçmediği yerler yani enjeksiyon memesi ve deponun içindeki benzin motoru.bu sistemde bunların ikiside gazda iken çalışmıyor.aracı her çalıştırmanda araba benzinde çalışıyor.arabanın devrini 2500 e getirirp bıraktıgında araba gaza geçiyor bu her çalıştırmada oluyor.arabanın herşeyi eskisi gibi yine her gün az da olsa çalışıyor sorunda olmuyor.sadece gazda kullanmamak gerekli bence.çekiş de süper ben brc kullanıyorum.ş.içi 12 kuruş ş.dışı 90 kuruş yakıyor.ş.dışı 100 ü geçmeden ama.
  • atın atın . şehiriçi 120 kuruş. arabası olmayanı inandırırsınız belki. ya benim dizel şehirdışı 110-120 (4.5-5 lt/ 100 km )yakıyo. nasıl başarıyorsunuz çok merak ediyom.
  • trafikte altında turbolu dizel var milleti geçicez diye habire arabayı turboya geçirirsen 120 kuruş da 150 kuruş da veya senin araban kötü yada araba kullanmayı bilmiyorsunondan bu kadar çok yakıyorsun.başka bi açıklaması olamaz bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrt_dnz

trafikte altında turbolu dizel var milleti geçicez diye habire arabayı turboya geçirirsen 120 kuruş da 150 kuruş da veya senin araban kötü yada araba kullanmayı bilmiyorsunondan bu kadar çok yakıyorsun.başka bi açıklaması olamaz bence.

ilk cümlen gerçekten tarihe geçer. çözmek için dekoder lazım ama neyse. anladım söylediğini.
    şimdi arkadaşım şehiriçinde kimseyi geçme gibi bi derdim hiç olmadı. arabam turboya 2000 devirde geçiyor. yani arabayı 2000 in altındamı kullanacaz? yakıt tasarrufu altında veya üstünde değil 2000 devir civarında olur.
    ayrıca hala söylediğimin arkasındayım. sen arabanın ne kadar yaktığını birdaha hesapla. şehiriçi 120 kuruş ha. bi foruma sor bakalım senden başka varmı.
    gerçi senin dediğin gibi bu benim kötü şöförlüğümden de olabilir. sen usta ol naapalım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sen anlamayabilirsin ama senden başka çoğu kişi anladı.birazda espirili bi kişiliğiz galiba.sen kendi işine bak.hoşuna gitmedi galiba lpg li bi aracın senin arabandan az yakması.ben 200 kuruş yakan lpg li arabada biliyorum dizel arabada anlamışsındır inşallah.istersen bi türkçe sözlük al eline bilmedigin kelimelere ordan bakarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrt_dnz -- 21 Eylül 2006; 15:58:17 >
  • burası forum kend işine bakmak isteyenin burda işi ne . evet hoşuma gitmedi. inan dün geceden beri uyuyamadım. lpg li araç benimkinden az yakıyormuş. çok zoruma gitti.

bak arkadaşım kim ne yakarsa yaksın beni ilgilendirmez. parasını benmi veriyorum. bundan öncede lpg li aracım vardı.iki aracıda bilirim yani. insanları yanıltma şehiriçinde 120 kuruş diye.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.