ARKADAŞ UNOYA TÜPSÜZ HAYATTA BİNİLMEZ. OCAĞINA İNCİR AĞACI DİKER. DOĞAN VE ŞAHİNDEN AZ YAKMAZ. MUTLAKA TAKTIRACAKSIN VE YAKIT TÜKETİMİN YARI YARIYA DÜŞECEK. AYRICA ARABANIN ÇALIŞMASI RÖLANTİSİDE DÜZELECEK. AYARINI KISMAZSAN ÇEKİŞTEN HİÇBİR ŞEY KAYBETMEZ. HER YOLADA GİDER. KONFORU ZAYIF AMA GTMİYECEĞİ YOL YOKTUR. KATIR GİBİDİR. ŞEHİR DIŞINDADA BASTINMI 130 140 HİÇ ÜZMEZ. EMSAL SINIFTAKİ DİĞER ÇOĞU ARAÇTAN DAHA GENİŞTİR. PARÇASIDA EMSALLERİNE ORANLA ÇOK UCUZ OLDUĞU GİBİ HEM YAN SANAYİ HEMDE ÇIKMASINI RAHAT BULURSUN. TEPE TEPE KULLAN BANAMISIN DEMEZ. KİM NE DERSE DESİN. AZ HARCAR ÇOK ÇALIŞIR.
ali verdiğin rakmlar uçuk geldi..
10 milyoluk gazla 90 km bana imkansız gibi geliyor..
ben 35 milyonluk gazla şehir içi 200 km yaparsam sevinirim diyorum...
bencede lpg den şaşma derim..29 litreyle (42 ytl) şehir dışı hala 310 km yol yapıyorum..masraflı bir araç olabilir ama unodan vazgeöemem gibi geliyor bana...
heartless83 uçuk derken az yakmış diyorsun galiba.90km uzun ve düz yolda. Diğer veri şehir içi ve şehir dışı. Bugün ayar yaptırdım durduğu zaman stop ediyordu şimdi iyi. Ölçdükçe izlenimlerimi paylaşırım.
ali!
sabah çalışma olayı nasıl senin arabada ve senin rolantı kaçta?
ilk km lerde durduğu zaman benim araçta stop ediyor ancak motor biraz ısınınca böyle bir sorun yok....
aracın benzinli mi? Benzinde 800 idi şimdi 900 rolantide(lpg). uno sıcak havada dahi sabahları cikle çekmek istiyor.
quote:
Orjinalden alıntı: heartless_83
arkadaşlar msjlarınız gayet açıklayıcı..
7000 ytl ile uno iyi bir tercih diye düşündüm arabada anormal derecede temiz ve orjinal..
ben bu araba ile 2 yılda 15.000 km yol yaparım
uno hafif ve devri düşük bir araç...
istediğim performansı vermeyeceği kesinde yolda kalmayalım diye düşünüyorum..
10,000 km yol için değer mi?
bı kere koltugu oturdun mu tuv. bıle onla gıtmeye baslarsın bıde tup te taktıtırırsan yakacgı 130-120 bın yanı uno dogru secım gez dolas dere tepe bısey olmaz
Kesinlikle tüp taktırmak lzım..Bizde 97 model uno vardı, 7 yıl kullandım. şehir içinde masrafı çok fazla, altından kalkmak imkansız artık. o yüzden işini iyi bilen profesyonel bir bayide lpg olayına girmek lazım..Otomatikman yarıyarıya farkeder..Yalnız bu arabalar (kurşunlu-)süper benzinle çalıştığından lpg taktırdıktan sonra dikkat etmek lazım, haftada bir gün en azından motor yağlaması açısından benzinle kullanmak lazım.. saygılar..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme