Şimdi Ara

unoya tüp taktırayım mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
3.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar sizlere bir şey danışmak istiyorum.

98 model uno 70s almak üzereyim...

benzin olarak ne kadar yakıyor tam bilgim yok ama lpg den 100.110 kuruş yaktığı söyleniyor..

ve araba ile baya bi uzun yolculuklar yapılacak...

size ssorum.. tüpü taktırmak ruhsata işleme ile ne kadara mal olur ve sizce unoya tüp taktırayım mı?

• Kaça alıcaksın aracı?
  • 7.000 YTL ARAÇ TAMAMEN ORJİNAL HİÇ VURUK KIRIK OLMAMIŞ SİNYALİ BİLE DEĞİŞMEMİŞ...

ARACI OLARAK TANIDIKTAN ALACAĞIM... 8 YILDIR BAYAN KULLANIYOR... 110 BİNDE

İYİ Mİ FİYAT
  • quote:

Orijinalden alıntı: heartless_83

7.000 YTL ARAÇ TAMAMEN ORJİNAL HİÇ VURUK KIRIK OLMAMIŞ SİNYALİ BİLE DEĞİŞMEMİŞ...

ARACI OLARAK TANIDIKTAN ALACAĞIM... 8 YILDIR BAYAN KULLANIYOR... 110 BİNDE

İYİ Mİ FİYAT
    Fiyat iyi fakat almadan önce bir daha düşün uzun yola gideceksen. Birde tüp taktırıcam diyorsun, uzun yolda sorun yaşamayasın araçla. Bence 1-2 daha ekleyip daha iyi bir araç alabilirsin. Ama araç temizse alınabilir.

edit : Tür taktırmak 600 ü filan bulur ruhsata işli. Ama bununla ilgili detaylı bilgiyi LPG ile ilgili bir konu vardı oraya da bakabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yarbay -- 14 Şubat 2007; 14:28:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yarbay

Fiyat iyi fakat almadan önce bir daha düşün uzun yola gideceksen. Birde tüp taktırıcam diyorsun, uzun yolda sorun yaşamayasın araçla. Bence 1-2 daha ekleyip daha iyi bir araç alabilirsin. Ama araç temizse alınabilir.

edit : Tür taktırmak 600 ü filan bulur ruhsata işli. Ama bununla ilgili detaylı bilgiyi LPG ile ilgili bir konu vardı oraya da bakabilirsin.

Alıntıları Göster
    dostum fiyat baya iyi geldi... bu arabanın piyasa fiyatı 7.500 ytl ve çoğu zamanında vuruk kırık ve boyanmış.. bu araba tamamen orjinal ve tertemiz...

bende başka araba düşüyordum ancak.. ehliyet yenil aldım ilk arabam olacak.. bu yüzden küçük ve seri olmasını istedim...

1.2 sene kullanıp iyi bir araca geçmeye düşünüyorum..

tüp taktırıp ruhasata işlemesi falan ne kadara mal olur?

• quote:

dostum fiyat baya iyi geldi... bu arabanın piyasa fiyatı 7.500 ytl ve çoğu zamanında vuruk kırık ve boyanmış.. bu araba tamamen orjinal ve tertemiz...

bende başka araba düşüyordum ancak.. ehliyet yenil aldım ilk arabam olacak.. bu yüzden küçük ve seri olmasını istedim...

1.2 sene kullanıp iyi bir araca geçmeye düşünüyorum..

tüp taktırıp ruhasata işlemesi falan ne kadara mal olur?

Alıntıları Göster
    Tüp bilgisini editlemiştim konuda. Valla fiyat iyi, araçta iyi diyorsun alınır, ehliyetinde yeniyse, daha sonra başka bir araca geçeceksen olur fakat satarken zorlanmayasın sonra, dikkat et. Bana kalırsa daha iyi bir araç almanı tavsiye ederim.

• quote:

Tüp bilgisini editlemiştim konuda. Valla fiyat iyi, araçta iyi diyorsun alınır, ehliyetinde yeniyse, daha sonra başka bir araca geçeceksen olur fakat satarken zorlanmayasın sonra, dikkat et. Bana kalırsa daha iyi bir araç almanı tavsiye ederim.

Alıntıları Göster
    araba 98 model 2 sene sonra 10 yaşında olur... eğer 2 sene temiz kullanabilrsem 10 senelik araç herzaman alıcı bulur diye düşünüyorum..

ayrıca uno ilk araba alanların ve bayanların tercihi satarız herhalde... bana herşeyi lile 8 milyara falan mal olucak gibi duruyor.

• quote:

araba 98 model 2 sene sonra 10 yaşında olur... eğer 2 sene temiz kullanabilrsem 10 senelik araç herzaman alıcı bulur diye düşünüyorum..

ayrıca uno ilk araba alanların ve bayanların tercihi satarız herhalde... bana herşeyi lile 8 milyara falan mal olucak gibi duruyor.

Alıntıları Göster
    Valla hayırlısı olsun diyelim. Ama dediğim gibi sıfır araç fiyatlarının düşük olduğu piyasada 18 e bile sıfır araç bulunuyor 10 yaşındaki aracı satmak zor olsada 3 aşağı 5 yukarı satarsın. Ama en azından deneyimin olur. Tüpüde işlettin mi işlerini görür en azından

• quote:

Valla hayırlısı olsun diyelim. Ama dediğim gibi sıfır araç fiyatlarının düşük olduğu piyasada 18 e bile sıfır araç bulunuyor 10 yaşındaki aracı satmak zor olsada 3 aşağı 5 yukarı satarsın. Ama en azından deneyimin olur. Tüpüde işlettin mi işlerini görür en azından

Alıntıları Göster
    evet arkadaşlar uno ile lpg tecrübeleri olanlar yazabilir mi?

tavsiyeleri ?

uno hakkında söyleyecekleri?
  • quote:

evet arkadaşlar uno ile lpg tecrübeleri olanlar yazabilir mi?

tavsiyeleri ?

uno hakkında söyleyecekleri?

Alıntıları Göster
    Uno ile hiç LPG tecrübem olmadı

Eğer olsaydı şimdi hala uno' ma biniyor olacaktım

ama şimdi puntoya biniyorum.

Umarım kafan yeterince karışmıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lervolerto

Uno ile hiç LPG tecrübem olmadı

Eğer olsaydı şimdi hala uno' ma biniyor olacaktım

ama şimdi puntoya biniyorum.

Umarım kafan yeterince karışmıştır.

Alıntıları Göster
    Hocam uzun yol yapıcaksan ben unoyu hiçmi hiç tavsiye etmem.. Gerek sağlamlık gerek yol tutuş açısından başarısız bir araç..
  • quote:

Orijinalden alıntı: herby

Hocam uzun yol yapıcaksan ben unoyu hiçmi hiç tavsiye etmem.. Gerek sağlamlık gerek yol tutuş açısından başarısız bir araç..

Alıntıları Göster
    PARASI UNOYA YETİYORSA UNO ALIR....
    ZATEN PARASI OLSA İKİNCİ EL ALMAZ....
    UNO BENCE ÇOK FAZLA YAKMAZ NORMAL Bİ TÜP ŞU ANDA 600YTL CİVARI ARTI İŞLENMESİ VAR SIZDIRMAZLIK KUYRUGU VAR .....

BENCE AL BENZİNLİ BİN...BENZİNLİNİN TADINI TÜPLÜ VERMEZ DEVAMLI UZUN YOL YAPACAKSAN YOLDA YIĞILIR V.S RAHAT EDEMEZSİN...
    BAGAJI NE KADARKİ ZATEN ...........

700-750 MASRAF EDİPTE TÜP TAKTIRACAĞINA O PARAYI BENZİNLE TÜP ARASINDAKİ FARKA SAY DERİM.........
    quote:

Orjinalden alıntı: herby

• quote:

Orijinalden alıntı: özbekli35

UNO BENCE ÇOK FAZLA YAKMAZ NORMAL Bİ TÜP ŞU ANDA 600YTL CİVARI ARTI İŞLENMESİ VAR SIZDIRMAZLIK KUYRUGU VAR .....

BENCE AL BENZİNLİ BİN...BENZİNLİNİN TADINI TÜPLÜ VERMEZ DEVAMLI UZUN YOL YAPACAKSAN YOLDA YIĞILIR V.S RAHAT EDEMEZSİN...

700-750 MASRAF EDİPTE TÜP TAKTIRACAĞINA O PARAYI BENZİNLE TÜP ARASINDAKİ FARKA SAY DERİM.........
    quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: mehmet_0606

quote:

Nasıl mantık anlayamadım bu.. Adam uzun yol kullanacağım diyor tabiki tüp taktırması gerekir..750 ytl defalarca amorti edilir uzun yolda kullandıkça

• quote:

quote:

quote:

Nasıl mantık anlayamadım bu.. Adam uzun yol kullanacağım diyor tabiki tüp taktırması gerekir..750 ytl defalarca amorti edilir uzun yolda kullandıkça

Alıntıları Göster
    PEKİ BENZİNLİ ARABAYLA TÜPLÜ ARABA YI KARŞILARTIR HANGİSİ DAHA ÖNCE MOTOR İSTER.....
    HANGİSİ DAHA ÇOK ARIZA ÇIKARIR.....

750 YTL YE TAKTIRDIN....
    TÜPTE ARABA DEVAMLI TÜPTE KULLANIRSAN EN FAZLA 90,000KM YOL YAPAR ...
    BENZİNLİDE EN AZ 200,000İ DEVİRİR .....

BUDA 2 KATI MASRAF DEMEKTİR.......
    HEMDE ARACIN ORJ.BOZULMASI DEMEKTİR....

HEEEE SIRALI SİSTEM DESEN AMENNA BENZİNDE ÇALIŞIR BENZİNLE STOP EDER MOTORUN ÖMRÜ %50 ARTAR...

NORMAL TÜPLÜDE BENZİNLE ÇELIŞTIRMAZSAN BU MÜMKÜN DEĞİLDİR....

AYRICA KONFOR ,KALİTE V.S YÖNÜNDEN SORMUYOR ADAM 7,000YTL PARAM VAR UNO ALACAM LPG TAKTIRAYIMMI DİYOR?????????????????
    quote:

quote:

quote:

• arkadaşlar msjlarınız gayet açıklayıcı..

7000 ytl ile uno iyi bir tercih diye düşündüm arabada anormal derecede temiz ve orjinal..

ben bu araba ile 2 yılda 15.000 km yol yaparım

uno hafif ve devri düşük bir araç...

istediğim performansı vermeyeceği kesinde yolda kalmayalım diye düşünüyorum..

10,000 km yol için değer mi?
  • quote:

arkadaşlar msjlarınız gayet açıklayıcı..

7000 ytl ile uno iyi bir tercih diye düşündüm arabada anormal derecede temiz ve orjinal..

bence gerek yok uno zaten az yakıt tüketiyor.

• quote:

BENDE ONU ANLATMAYA ÇALIŞIYORUM DEĞMEZ ARKADAŞIM ZATEN PERFORMANS ALAMAM DİYORSUN ARABA İYİCE TIKANIR HİÇ ALAMAZSIN...
    10,000KM İÇİN TÜP TAKTIRSAN KAR ETMEZSİNKİ DEMİ??????????

BEN ÖYLE DÜŞÜNÜYORUM.......
    quote:

Orjinalden alıntı: heartless_83

• quote:

Orijinalden alıntı: doblom_oguz

bence gerek yok uno zaten az yakıt tüketiyor.

Alıntıları Göster
    @heartless_83 İlk mesajında baya bir uzun yol yapılacak demişsin 15.000 km uzun yol ise ölçü algılarımız baya farklı.. 2 yılda 15.000 km çok az kilometre..

@mehmet_0606 Sen şimdi konuyu nerelere çektin banane motor ömründen bilmem neyinden.. Arkadaş uzun yol kullanılcak demiş uno uzun yol arabasımı? Neyi savunuyosun bana ? Baya bir uzun yol yapan araba yılda 50.000 km civarı yol alır.. Bu arabaya lpg taktırırsan 750 ytl 'yi kaç kere amorti edersin hesap et bakalım..
    O mesajın sonundaki 'lar ne oluyo bide

• quote:

Orijinalden alıntı: özbekli35

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Şimdi sana burda cevap verirdim o havalarda falan gezmeyi ama hadi efendilik bende kalsın.. Sanamı sorcam hangi arabayı beğenip beğenmiyeceğime.. Fikrimi belirticem insanlarn yararına katılmıyosan katılma..SAygı göstermeyi öğren
  • quote:

Şimdi sana burda cevap verirdim o havalarda falan gezmeyi ama hadi efendilik bende kalsın.. Sanamı sorcam hangi arabayı beğenip beğenmiyeceğime.. Fikrimi belirticem insanlarn yararına katılmıyosan katılma..SAygı göstermeyi öğren

Alıntıları Göster
    [SAYGISIZLIĞIN ALASINI YAPTIN BİDE ONUN ÜSTÜNE CEVAPMI VERECEN
    quote:

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.