Şimdi Ara

UNPLAYBLE DİSC VE OPEN TRY SORUNU OLAN BUNU İZLESİN

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    http://www.youtube.com/watch?v=rmrslxDa_xo&feature=PlayList&p=18A640CEEC485FE7&playnext=1&index=30

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grover28 -- 28 Aralık 2008; 20:37:47 >

• napıyor b uadam?
  • lensi taşıyan çubuğun üzerine plastik birşey koyuyor ve lensin tamamen merkeze gitmesini engelliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: crank54

lensi taşıyan çubuğun üzerine plastik birşey koyuyor ve lensin tamamen merkeze gitmesini engelliyor.

Mantıklı ama pek kullanılan bir yontem degil bildigim kadarıyla.Tesekkurler paylasım icin.
  • o parcayı oraya koymak yetiyomu ? bi deniyim bakalım akşam müsait olursam sonuc alıcakmıyım bi oyun var 20 defa takıyorsam 19 unda OPEN TRY hatası alıyorum olursa süper olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ryu_hayabusa

o parcayı oraya koymak yetiyomu ? bi deniyim bakalım akşam müsait olursam sonuc alıcakmıyım bi oyun var 20 defa takıyorsam 19 unda OPEN TRY hatası alıyorum olursa süper olur.

Sonucu merak ile bekliyorum.
  • valla denicem çünki 20 defa tak cıkart zor oluyo denemekte fayda var okuyo oyunu ama 20 defa da 1 defa aç kapa aç kapa sinir ediyo insanı.

dvd de çizik felan yok ben dvd markasından şüpheleniyorum.çünki diğer bütün oyunları sorunsuz okuyo.

hitachi dvd rom olanlar versatil dvd romları benim xbox çok çok zor okuyo bu markayı kullanıpta sorun yaşamayan varmı ? merak ediyorum.
  • olayı çözdüm parca varken lens in dvd nin köküne kadar gitmesine engel oluyo.parca yokken dvd nin sonuna gidiyor şak şak ses geliyo bendede aynısı oluyo öğlen denicem kesin haberdar edicem yemekten geldigimde
  • Haberini bekliyoruz. Haydin başaracaksın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KoalaX

Haberini bekliyoruz. Haydin başaracaksın.

haber vericem öğleden sonra şimdi çıkmam lazım öğrenciler geldi masa aç masa kapa
  • arkadaslar bu yöntemle open try sorunu cözuluyo ben 1 1,5 senedır bu yonetemle kullanıyorum makınamı .open try sorunu olanlar kesın denesın oluyor.
  • iki sorum var arkadaşlar
    1)Rubber bantı nerden bulurum ?
    2)O bantı nereye takıyor göremedim ben ya tam olarka nereye takılıyo o
  • bildigin paket lastigi
  • Rubber bant herhangi lastik kablo cifttarafli bant olabilir Ama takilacagiyer DVD romdan DVD rom a farkli olabilir onu bilmiyom
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.