Şimdi Ara

Unroot yapamıyorum,stock rom'a dönemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba,telefonumu yaklaşık 1 sene önce rootlamıştım pek anladığım bi olay değildi rootlayıp bırakmıştım öyle program falan kurmamıştım rootla ilgili,her neyse rootu geri alıp telefonu güncellemek istedim ancak beceremedim,tampered yazısını kaldırmayı denedim olmadı,boot ekranında yazanlar

**TAMPERED**
    **RELOCKED**

s-off
    h-boot 1.54

RUU kurmayı denediğimde başlık denetleniyor (%5) da kalıyor öyle maalesef,görüntü sürümü: 2.24.401.9 kurmayı denediğim RUU 4.19.401.9 Europe

Kısaca telefonun rootunu kaldırıp güncellemek istiyorum,tampered,relocked yazısını düzeltmek gibi bi amacım yok ve factory reseti denedim,telefon sıfırlandı ama root kaldı

Edit:Telefon Htc One M7 bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HellAxion -- 7 Şubat 2015; 19:04:41 >

• HellAxion kullanıcısına yanıt
    Unlocked yapmadan ruu yükleyemezsiniz bootloader unlock yapın ruu kurun root zaten gidecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: diavolo16

Unlocked yapmadan ruu yükleyemezsiniz bootloader unlock yapın ruu kurun root zaten gidecek.

Tam tersi, unlocked durumdayken RUU yüklemesi sıkıntı çıkarır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

quote:

Tam tersi, unlocked durumdayken RUU yüklemesi sıkıntı çıkarır.

ne yapmalıyım yani şuan?
    http://www.htc1guru.com/downloads/stock-rom-downloads/ en iyisi bu siteden stock rom u twrp ile flashlamak bende de vodafone ingiltere romu vardı europe u yükledim.
  • quote:

http://www.htc1guru.com/downloads/stock-rom-downloads/ en iyisi bu siteden stock rom u twrp ile flashlamak bende de vodafone ingiltere romu vardı europe u yükledim.

peki hocam sağolan indiriyorum romu,twrp ile flashlama muhabbeti tam olarak nasıl oluyor?biraz uzağımda telefon muhabbetlerine
  • Hocam verdiğiniz linkten "Guru Reset M7 3.63.707.4 " olanı indirip twrp ile kurdum,unroot oldu sanırsam ancak yine telefonu güncelleyemiyorum,farklı bir sürüm kullandığınız için güncellenemiyor diyor yardımcı olabilir misiniz

@
    diavolo16
    Hocam sitedeki romları cid numaranıza göre yüklemeniz lazım ya da süpercid yapıp istediğiniz romu yükleyebilirsiniz
    Hocam telefonda s-off olduğu sürece bootloader'ın locked veya unlocked olması farketmez defalarca yaptım ben bu işlemleri kendi telefonumda. Hem unlocked iken yaptım hem de unlocked olan telefonu locked (relocked değil) yapıp ruu yükledim.Ben hep ruu.zip olanı kullanırım, ruu.exe biraz sakat gelir bana ama onu da denemişliğim vardır.
    Bu arada telefonunuz sanırım Avrupa versiyonu Türkiye versiyonu değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StG 44 -- 8 Şubat 2015; 14:00:56 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.