Şimdi Ara

Telefona Unroot attım ama Superuser Gitmiyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
1
Favori
26.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle merhaba. Geçenlerde telefonuma root atmıştım. Benim için çok gereksiz ve riskli olduğunu görünce geri döndürmeye karar verdim. Unroot.zip i indirdim. tele attım. herşeyi yaptım ama açınca Superuser, yine duruyordu. Hiçbir işlevi yok şu anda. 4 tane root checkerla denedim 4 ü de rootsuz olduğunu gösterdi ama bir türlü bu Superuser'i silemiyorum. nasıl silebilirim bunu? Not: Telefon Galaxy Y S5360

• Anlaşılan burada da anlayan bi arkadaş yok
  • telefonu unroot yaparsanız superuser silinmez diye biliyorum.Hala rootlu uygulamaları kullanabiliyor musunuz?bi deneyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: serokar1

telefonu unroot yaparsanız superuser silinmez diye biliyorum.Hala rootlu uygulamaları kullanabiliyor musunuz?bi deneyin

kullanamıyorum ama superuser sistem dosyası gibi gözüktüğü için onu da silemiyorum
  • çare yedeğinizi alıp yeni rom kurmak ya da telefonu resetlemek
  • quote:

çare yedeğinizi alıp yeni rom kurmak ya da telefonu resetlemek

Yedeği hangi programla ve nasıl alacağım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legen-WaitForIt-Dary

quote:

Format atmaya yada roma gerek yok.Unroot dosyası bazen böyle yapabiliyor.Sen şimdi yeniden rootla telefonu marketten supersu uygulamasını indir.Supersuyu açınca yetki verip ayarlardan root kaldırma işlemini yapıp yeniden başlat.Açılınca iki root uygulamasınında rootla birlikte silinmiş olduğunu göreceksin.Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Not Today! -- 23 Mart 2013; 17:49:04 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Not Today!

quote:

quote:

Format atmaya yada roma gerek yok.Unroot dosyası bazen böyle yapabiliyor.Sen şimdi yeniden rootla telefonu marketten supersu uygulamasını indir.Supersuyu açınca yetki verip ayarlardan root kaldırma işlemini yapıp yeniden başlat.Açılınca iki root uygulamasınında rootla birlikte silinmiş olduğunu göreceksin.Kolay gelsin.

Anlattığın yöntemi bilmiyordum SuperSU kullanmadığım için.Öğrendiğim iyi oldu bende telefomumu unroot ettim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Not Today!

quote:

quote:

Çok teşekkür ederim

• arkadaşlar bende superuseri kurmuştum bir türlü silememiştim nekadar uğraştıysam olmadı ama şimdi size söylediğimi yapın anında silinecek ve bu dertten kurtulacaksınız.markettenROOT APP DELETE programını kurun açın system apps tuşuna basın pro mode tuşuna basın superuseri seçin ve delete deyin bu dertten kurtulacaksınız.bu arada banada dua edersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: halit-1960

arkadaşlar bende superuseri kurmuştum bir türlü silememiştim nekadar uğraştıysam olmadı ama şimdi size söylediğimi yapın anında silinecek ve bu dertten kurtulacaksınız.markettenROOT APP DELETE programını kurun açın system apps tuşuna basın pro mode tuşuna basın superuseri seçin ve delete deyin bu dertten kurtulacaksınız.bu arada banada dua edersiniz.

Hocam o dertten kurtulalı 5-6 ay oluyodur :D Sürümünü güncelledim sonra programa girdim unroot gibi bişi vardı onu yaptım program kendiliğinden silindi :D
  • olsun teğmenim belki hala yapamayan arkadaşlar vardır diye yazmıştım.
  • peki arkadaşlar bir sorum olacak benim telefonum galaxy duos s6102 gıngerbread xxma2 kernel sürümü 2.6.35.7 official ben bunu 4.1 jelly beana yükseltebilirmiyim türkiye romu varmı acaba ?
  • birde çoğu videoları oynatmıyor bu video oynatılamıyor diye uyarı veriyor flash player 10.0 yüklü.bnu nasıl çözebilirim.
  • çok kolay clean master android versiyonunu yükle temizleme bölümünden önceden yüklenmiş programlar segmentine gel superuser i bul kaldır de ....dumanını çıkaracak valla ben o şekilde kaldırdım kaldırmadan önce superuserden unroot yapın bence sorun çıkmasın bu şekilde lg l5 den kaldırdım saygılar....

sonra root checker le root lu mu değil mi bakabilirsiniz....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ddkorkut -- 23 Aralık 2013; 12:11:12 >

• ben superuserdan direk unroot dedim fakat silinmesine ragmen tel guncellemesini almaya calsistigimda cihaz modifiyeli uyarısı alıyorum ayrıca wipe ve dalvik wipe edildi hala lanet tel modifiye edilmis gozukuyor simdide recovey modda wipe kısmından romu silip yeni rom yukleyi sectim ama elimde rom olmadıgından yukleyemedim ve tel sadece samsung s4 ekranında yani boot modda kalıyor simdidie rom indiriyorum odinle denicem umarım acılır

• hocam bi sorum olcak,ben sizin yukarda anlatıığınız şekilde defalarca s2 telefonuma fprmat attım ama telefonum yeniden başlar başalmaz mor bir hedıye paketi sürekli her format atışımdan sonra yenıden ortaya cıkıyor daha sonra belkı bır virus programı bu vırusu sıler dıye dusundum avast programını yukledım oda sorunu nb.com.supersu dıye bır sıstem dosyasından kaynaklı olduğunu buldu ama kaldıramaya kalktığımda her seferınde kaldırma başarısız oldu dıyor sizden ısteğim bu nb.com.supersu’yu nasıl kaldırabılırım,servise goturup 50 tl vermek ıstemıyorum:)
  • kibarmaho K kullanıcısına yanıt
    Hocam tam emin değilim ama google play'den supersu'u indirip- varsa güncelleyip- programdan unroot yapmayı dener misin?
  • supersu yu ındırdım ,programa gırdğimde supersu açılıp hemen kapanıyor,yuklenmiş su kodlaması yok ve super bunu yuklıyemedı bır problem var dıyor
  • ???yuzbasım yardım?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.