Şimdi Ara

Untethered Jb'den sonra Mesaj Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

5.0.1 untethered jb yaptıktan sonra telefona gelen mesajları açamamaya başladım.Mesajlar kısmına girmeye çalışınca kendini otomatik olarak ana menüye atıyor .Acaba böyle bir problemle benden başka karşılaşan var mı ? Ya da herhangi bir çözüm yolu bilen var mı ?

• aynısı bende oluyor BitSMS yükledim onu kullanıyorum hem daha kaliteli ve güzel sorunu böylelikle hallettim
  • iphonedelivery yukleyince oldu bana da. kaldirdim, restart attim, duzeldi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: eczac

iphonedelivery yukleyince oldu bana da. kaldirdim, restart attim, duzeldi..

Aynen bende de iphonedelivery den sonra oldu du bi deneyim bende
  • Çıbanbaşı iphonedelivery çıktı sorun halloldu .

@eczac verdiğin bilgi için teşekkürler
  • uygun olmayan tweaklar kuruyorsunuz sucu sonra untetherete atıyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: :SworD:

uygun olmayan tweaklar kuruyorsunuz sucu sonra untetherete atıyorsunuz

Ne alakası var arkadaşım .Sorunumuz oldu dile getirdik.İlgilenmek zorunda değilsin .Gerekli bilgi ve desteği arkadaş verdi zati
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oğuz06

quote:

Ne alakası var arkadaşım .Sorunumuz oldu dile getirdik.İlgilenmek zorunda değilsin .Gerekli bilgi ve desteği arkadaş verdi zati

Dostum başlığını bu şekilde açarsan ne demek istersin " Untethered Jb'den sonra Mesaj Problemi "

Neden özellikle Untethereti lekeliyorsun ? Bana ve bir çok arkadaşa saçma gelen bu..

Kimbilir ne kurdunda telefonda yazılımsal hata meydana getırttın, bence %100 senin suçun

• quote:

quote:

quote:

Dostum başlığını bu şekilde açarsan ne demek istersin " Untethered Jb'den sonra Mesaj Problemi "

Neden özellikle Untethereti lekeliyorsun ? Bana ve bir çok arkadaşa saçma gelen bu..

Kimbilir ne kurdunda telefonda yazılımsal hata meydana getırttın, bence %100 senin suçun

Başlığı o şekilde yazmamın sebebi şudur arkadaşım .Sorunun kaynağını bulamadım .Hangi tweak den ötürü olduğunu çözemedim.Zaten gerekli açıklamayı içerikte de yaptım gördüğün üzere.Sorun iphonedelivery den kaynaklıymış .Kaldırdım sıkıntım kalmadı . Untethered Jb ye hiçbir şekilde lafım yok burada

• quote:

Çıbanbaşı iphonedelivery çıktı sorun halloldu .

@eczac verdiğin bilgi için teşekkürler

rica ederim dostum, yardimci olabildiysem ne mutlu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.