Şimdi Ara

UNTIL DAWN | Only On PlayStation 4 (Türkçe) (100. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.004
Cevap
18
Favori
70.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunun başına katlanabilirseniz devamı iyi baya. Ps4 pro da nasıldır bilmiyorum ama bende(slimde) fps sıkıntısı vardı baya. Yine de görsellik şahaneydi. Order 1866 yı aratmadı bana bu konuda.

UNTIL DAWN | Only On PlayStation 4 (Türkçe)

• keremec kullanıcısına yanıt
    Bende slim kasasa 2 defa bitirdim oyunu. Hic fps sikintisi yasamadim gayet akici.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İndirimde görünce alıp bitirdim. Pek oyun gibi değil zaten malum. Onun dışında hikaye fena değil. Yer yer güzel geriyor.

75/100
  • Arkadaşlar selamın aleyküm bu oyunu araştırıyorum. Oyun hep soru cevap mı gidiyor? Genel anlamda pek kontrol edemiyoruz sanırım oyunu
  • Ergin. kullanıcısına yanıt
    Harika bir oyun. Kesinlikle oynamalısın. Türkçe zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben bu oyunu 2015'te ps store'dan almıştım, psn hesabım da Türkiye yani her şey kitabına uygun sıkıntı yok. Türkçe altyazı seçeceği yoktu benim oyunumda hiçbir zaman. Ps store'a bakınca şu an var görünüyor mesela, ama ben ps üzerinden store'da oyuna baktığımda türkçe altyazı seçeneği görünmüyor. Oyunu tekrar indiriyorum şimdi akşam bakacağım ama Türkçe çıkacağını sanmıyorum yine. Sebebi ne olabilir?

Sistem dilini Ingilizce kullanıyorum, onla alakası olabilir mi? Ama oyun içinde de Türkçe altyazı seçeneği çıkmıyordu.

İngilizce bilmeyen bir arkadaşımla oynamak istiyorum oyunu, böyle olunca oynayamıyoruz yardımcı olursanız çok sevinirim.

• beendownthere kullanıcısına yanıt

Diğer oyunların aksine bu oyunun ayarlar kısmında dil seçeneği bulunmadığından sistem diliniz neyse ona göre ayarlıyor. Türkçe yaparsanız düzelecektir.

• Cok tesekkur ederim, playstation uzerinden degil de ps appte dil secenekleri arasinda turkce gorunuyor diye oradan indirme baslattim, sistem dilini de turkce'ye cevirdim umarim olur aksam bakacagim, cok sag olun

• Arkadaşlar yaklaşık 2 saat oynadım fakat hiç bi başarım gelmedi. Bu oyunda gelmiyor mu?

Birde ek olarak bu oyunlarda başarım kazanmak için internete bağlı mı olmak gerekiyor?

• -RAUL kullanıcısına yanıt

İnternete bağlı olmak oyundan oyuna göre değişiyor. Ama siz yine de her zaman internete bağlı şekilde oynayın. Yoksa trophy gelmeyebilir.

• -RAUL kullanıcısına yanıt

Until Dawn da kazanılan kupalar bölüm sonunda açılıyor. (patlıyor) Endişeye mahal yok hocam.

• 7-8 yıllık oyunu PS5'te oynadım. Bu tarz interaktif oyunlar benim için "para verip almam, bedava verilirse oynarım" kategorisindedir. Heavy Rain'i denemiş, günümüze göre çok kütük bulmuştum. Until Dawn günümüzde bile oynanabilir seviyede kalmış.

Detaya girmeyeceğim, sanırım spoiler olmaz. Ben 3 karakteri hayatta tutabildim. Sam, Matt ve Chris. Emily, Josh ve Chris sevmediğim karakterler olmuştu. Ashley çok tatlı bir kızdı, ona üzüldüm. Hayden ablamızı da Sam rolünde çok zarif buldum. Oyun birkaç jump scare yapınca birçok sahnede tetikte oldum. Dolayısıyla çok korktuğum söylenemez. Ama film izler gibi keyif ala ala oynadım. Sürekli "internete bağlanamıyor" hatası çıktı. Kupa çıkacak ama oyun eski olduğu için sorun oluyor diye düşündüm. Oyunun sonlarında 5 kupa açtım. Yorumlardan gördüğüm kadarıyla benzer sorunu yaşayanlar da olmuş.

• Ghost of tsushima ve days gone gibi büyük yapımlardan sonra ps plusta gördüğüm bu oyunu denemek istedim, daha rahat kafa yormadan oynayacağım bir oyun arıyordum, malum büyük yapımları oynamak resmen mesai yapıyormuş gibi hissettiriyor, daha önce deneyim ettiğim hiçbir korku oyunu yoktu ve benim gibi olan birine öneririm, nedense korku oyunlarındaki gerilimi çok sevmem, oyuna gelecek olursam çıkmasının üstünden yıllar geçmesine rağmen hala oynanacak seviyede kalmış, seçimler yaptığınız ve doğru zamanda doğru tuşa bastığınız bir oyun, daha çok film izliyormuş havası veriyor ve karakter mimikleri gayet başarılı, tonla klişe veya şimdi oraya gitmenin ne gereği vardı gerizekalı diyeceğiniz bir sürü an yaşarsınız :) özellikle salak mike karakteri her yere dalıyor çok cesur arkadaşımız, kısacası oynayın kafa dağıtın.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Harika bir oyun olmuş, bu oyunun 2.'si nasıl yapılmaz, Sony Supermassive'i nasıl bünyesine katmaz? Bu oyun ve stüdyo hakkında verilen her karar ofsayt arkadaş, gül gibi oyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Press a Key -- 10 Eylül 2022; 3:36:43 >
  • Press a Key kullanıcısına yanıt

2. Oyuna gerek yok ki, hikaye ve anlatı finalde gayet güzel tamamlanıyor.

Sony zamanında Supermassive Games’i bünyesine katıp 1. Parti geliştirici yapsa ne olacaktı ki? yeni çıkardıkları The Quarry den farklı bir şey mi? hiçbir zaman üst düzey bir geliştirici olmadı Supermassive Games ve bence bir kayıp değil.

Sony asıl ofsaytı Quantic Dream de yaptı, bir de yazık ettikleri Ready at Dawn var.

• Szeth-son-son-Vallano kullanıcısına yanıt
    Quantic Dream, Supermassive Games bunlar hep değerlendirilmesi gereken stüdyolar.

The Quarry ile Until Dawn arasındaki kalite farkı ortada, bu türe sektörde ihtiyaç var, 2015'te çıkarttıkları oyun sırf Sony arkalarında durduğu için hâlâ iyi seviyede, bu adamları alsalardı The Quarry nasıl olurdu düşünmek zor değil.

The Quarry belirttiğiniz gibi Sony’nin arkasında olduğu bir yapım olsaydı, sadece şu an ki halinden daha cilalı bir oyun olurdu.

Until Dawn ve The Quarry severek oynadığım ortalama üstü oyunlardı, sorun şu ki Supermassive Games bu türü ileriye taşıyacak seviyede bir geliştirici değil. Sony ile çalışırken de değildi Sony ile çalışmıyor hala değil, buna istinaden Sony için bir kayıp değildir diyorum.

The Quarry hakkında ne desek boş, adamlar 2015 yılında 2022'de oynanabilir kalmaya devam eden seviyede bir iş yapmış mı? Yapmış. Demek ki Sony bünyesine katsaydı 2022'de The Quarry'i bambaşka bir kalitede görecektik.

"Supermassive bu türü ileriye taşıyacak seviyede değil" derken 2015'te sınırları zorlamış yılının üstünde bir oyun gördük, bu türde tek tük oyun olması ve bu adamlarında Until Dawn'ı yapması zaten bu türe öncü edeceklerinin kanıtıdır.

Supermassive ezik büzük yeteneksiz bir stüdyo değil, bu türü gayet iyi noktaya sallana sallana getirirlerdi. Kaldı ki Sony bünyesinde olanlar birbirlerine yardım ediyorlar ve SIE'nin merkezinden de ek destek geliyor.

Sony, Quantic Dream, Remedy, Supermassive gibileri almayarak bir ton potansiyeli hiç etti. Allah'tan Bluepoint, Housemarque gibi stüdyolara yatırım yaptılar.

Until Dawn'ı çıktığı yıl 2015 de oynasa idiniz ciddi performans ve teknik sorunları olduğunu benim gibi görürdünüz. 2015 de iddia ettiğiniz gibi yılının üstünde bir yapım kesinlikle değildi katılmıyorum. Türe öncülük etmek Quantic Dream'in yaptıklarıdır, Supermassive'in değil. Aynı görüşte değiliz sorun değil, uzatmak istemiyorum.

Evet hatırlıyorum, sorunlu bir çıkış yaptı ve yıllar sonra ancak düzeltildi, fakat bu performans sorunlarına rağmen, konusunun klişe varsayılmasına rağmen oyunculardan aldığı olumlu geri dönüşler ve puanları belli.

Görsel olarak yılının ilerisinde bir yapım. Her neyse, sonuçta ikimizde fikir belirtiyoruz, tartışma her konuda, her yerde yapılır ve olmalıdırda, önemli olan saygı. Bu güzel tartışma için teşekkür ederim dostum, geliştirici hakkında neden böyle düşündüğünü anlıyorum.

• 
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.