Şimdi Ara

UNTIL DAWN | Only On PlayStation 4 (Türkçe) (99. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.004
Cevap
18
Favori
70.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Drima

Son bölümdeyim gene ara vereyim çok güzel gidiyor çünkü

Gözlüklü Chris abimiz yalan oldu ona çok üzüldüm de nerden bileyim hatuna sıkacağım silahın kuru sıkı olduğunu.. almadı çeri namıssız

Akşam finali yaparım artık.. Benim çok hoşuma gitti genel olarak hikaye vs iyi bağlanmış gibi duruyor.

Aynen hikaye iyi bağlanmış bu kadar olaylara rağmen ve tutarlı da yine ama kusursuz değil. Oyun kötü değil kesinlikle gayet iyi. Finalde de tatmin eder büyük ihtimalle.

• Bitti hocam. beğenmeyen neyini beğenmemiş anlamadım ama ben çok beğendim, sonu da tatmin ediciydi. Ve güncelleme vs ile herhalde frame fps sorunu da halledilmiş. PS4 Pro da gram sorun yaşatmadı gayet stabildi.

Chris gitti o namıssız kız yüzünden açmadı kapıyı. Bi de deli kardeşimiz gitti. Canavar gördüğüm an tırsıp yerimde dura dura 6 kişiyi de kurtardım bu arada kurt ölmedi de sağolsun çok yardım etti

En süper üf harika olmasa da iyi bi son yapmışım az çok baktım yorumlara vs ona da sevindim.
    Tekrardan başlama planım var ve
    bu kez herkesi hayatta tutmayı deneyeceğim. Chris tamam ama deli kardeşi nasıl hayatta tutarım orayı çakamadım

Tırsa tırsa oynamanın balını kaymağını yemişim şimdi anlıyorum. Taze taze sıfırdan mı yoksa bölüm bölüm eksikleri toplayarak mı başlasam bilemedim

• quote:

Bitti hocam. beğenmeyen neyini beğenmemiş anlamadım ama ben çok beğendim, sonu da tatmin ediciydi. Ve güncelleme vs ile herhalde frame fps sorunu da halledilmiş. PS4 Pro da gram sorun yaşatmadı gayet stabildi.

Chris gitti o namıssız kız yüzünden açmadı kapıyı. Bi de deli kardeşimiz gitti. Canavar gördüğüm an tırsıp yerimde dura dura 6 kişiyi de kurtardım bu arada kurt ölmedi de sağolsun çok yardım etti

En süper üf harika olmasa da iyi bi son yapmışım az çok baktım yorumlara vs ona da sevindim.
    Tekrardan başlama planım var ve
    bu kez herkesi hayatta tutmayı deneyeceğim. Chris tamam ama deli kardeşi nasıl hayatta tutarım orayı çakamadım

Tırsa tırsa oynamanın balını kaymağını yemişim şimdi anlıyorum. Taze taze sıfırdan mı yoksa bölüm bölüm eksikleri toplayarak mı başlasam bilemedim

Hocam amacınız trophyler ise rehber yardımı olarak bölümlerden oynayın. Trophy gereksizse sıfırdan başlayın öyle oynayın.

Josh için;
    Kardeşleri hakkında tüm bilgileri toplamanız gerekiyor. Son bölüm veya bir öncekinde, sudan geçiyor iken Micheal ile orada suya girmeden sol tarafta kız kardeşinin defteri vardı galiba onu okuması gerek o zaman tanıyor kardeşini ve ölmüyordu böylelikle ama dağda kalıyordu oda dönüşerek.Böyle hatırlıyorum ben yanlışlık olabilir.

FPS sorunu ilk çıktığında baya kötüymüş ama sonradan toparlamışlar. Gayet iyiydi bende de oyunda bir kaç sahne harici FPS düşmedi.(Slim)

Umarım 2. serisini çıkarırlar aynı tür farklı konu olarak.

• mtnei kullanıcısına yanıt
    Yok hocam trophy değilde
    Chris abimize üzüldüm herkes kaldı bi o gitti bide deli Josh.. Ondan tekrar başladım 6. bölümden az biraz oynayaım tekrar

FPS sorunu hiç yaşatmadı biraz çekinerek başlamıştım ama sonu mutlu son oldu bu durumun ona sevindim.

Bide global istatistikleri açmadan oynamıştım, iyi ki öyle oynamışım çok belli oluyor iyi kötü karar nedir..
    (Siyahi abimizi çok azarlıyor diye japon hatuna gıcık olmuştum ve kurtarmamıştım atlamıştım o da düşmüştü, bildiğin iyi karar vermişim)

boş vakit buldukça birkaç kez oynarım çok sardı until dawn beni.

Biraz baktımda ciddi tırsaklık sayesinde çoğu karakteri hayatta tutmuşum, nolacah yaa desem rahat 4-5 tanesi ölüydü

• quote:

Yok hocam trophy değilde
    Chris abimize üzüldüm herkes kaldı bi o gitti bide deli Josh.. Ondan tekrar başladım 6. bölümden az biraz oynayaım tekrar

FPS sorunu hiç yaşatmadı biraz çekinerek başlamıştım ama sonu mutlu son oldu bu durumun ona sevindim.

Bide global istatistikleri açmadan oynamıştım, iyi ki öyle oynamışım çok belli oluyor iyi kötü karar nedir..
    (Siyahi abimizi çok azarlıyor diye japon hatuna gıcık olmuştum ve kurtarmamıştım atlamıştım o da düşmüştü, bildiğin iyi karar vermişim)

boş vakit buldukça birkaç kez oynarım çok sardı until dawn beni.

Biraz baktımda ciddi tırsaklık sayesinde çoğu karakteri hayatta tutmuşum, nolacah yaa desem rahat 4-5 tanesi ölüydü

Bende
    sadece Josh(deli adam senin tabirinle) ile Matt öldü(siyahi olan) diğer kalanlar yaşadı hep ilk oynadığımda. Tekrardan başlayıp herkesi öldüreceğim daha sonra da herkesi yaşatacağım. Birde video delillerini toplayacağım.
    Maden kazası olayı için.
    Global istatistikler açıktı bende yine zevk aldım. Benim ilk kez oynadığım korku oyunuydu bu ama o kadar fazla korkmadım madenler hariç. Gerilim olayı çok iyiydi. Hele son sahnede özellikle.

• En iyi sona ve gizli sinematiğe de ulaştım

Hafta sonuda tüm toplanabilirleri arar bulurum kanıtları vs leri oh mis..

• Şöyle içine çeken güzel bir oyun yok şu sıralar da oynayalım.
  • Selam arkadaşlar,

UNTIL DAWN oynayıp bitiren, satmak isteyen arkadaşlar var ise (Hesap veya kod olarak.) bana pm atabilirmi.
  • valla bende aramaktayım zamanında 49 tl fiyat görmüş oyun almadık şimdi pahalı .ocak indiriminede girmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Resitales

valla bende aramaktayım zamanında 49 tl fiyat görmüş oyun almadık şimdi pahalı .ocak indiriminede girmedi.

Hocam Dijital Kardeşlikten sec hesabı 15TL'ye aldım, evire çevire bitirdim oyunu ve başka bir arkadaşa sattım. Bence o konuya takılın bir müddet.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet hocam oyuna kardeşlikle sahip oldum gerçekten etkileyici bir oyun devamı gelirmi bilginiz varmı.
  • Resitales kullanıcısına yanıt
    Gizli son biraz sinyalini veriyor gibi ama henüz haberi yok.
    gelecek mi gelirse devam niteliğinde mi hiiiç haberi yok
  • Kesinlikle ikinci oyun gelmeli. Şimdiye kadar teen slasher korku filmi tarzında hiç oyun çıkmamıştı. Until Dawn ilk oldu. Oyunu oynarken kendinizi tamamen oyunun içerisinde hissediyorsunuz.

• Oyunu şimdi bitirdim .

Vendigo saçmalığı çıkana kadar oyun çok iyi gidiyordu . Madencilere deney yaparak bu hale getirmişler ancak ruh olayı abartı kaçmış . Devam oyunu gelecektir kesinlikle .

İlk oynayışıma göre 2 kişi öldü sadece onlarıda kurtarabiliyormuyduk emin değilim . Bütün başarımları açması kolaya benziyor , deneyeceğim

Gizli sonu da açmışım ben , başka bir şeyler var mı acaba diye merak ediyordum bu kötü oldu .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hoid -- 9 Şubat 2018; 11:34:39 >

• Until Dawn Extended Edition PS4

bunun normal oyundan farkı varmı arkadaslar yenı alıcamda bunumu alıyım ne dersınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: desi116

Until Dawn Extended Edition PS4

bunun normal oyundan farkı varmı arkadaslar yenı alıcamda bunumu alıyım ne dersınız

Gerçek oyuncuların kamera arkası röportajları var oyunda bir ekstrası yok

• Bende yeni başladım arka planda 11 gb ınıyor bakalım neye yarıyacak bu guncelleme
  • 2 gündür oynuyorum çok sardı oyun (pardon film) gerçekten hissettiriyor ordaymışsınız gibi. 7. Bölümdeyim Şafağa çok az kaldı. Heycanla oynuyorum
  • Until Dawn Extended Edition hakkında yukarıdaki mesajda yanlış bilgilendirme yapılmış onu düzeltemeli.

Extended Edition oyuna 10 dakikalık ekstra bir oynanış ekliyor.

Oyunda normalde daha az yer kaplayan iki karakterin ilişkileri üstüne daha fazla detay deneyimliyorsunuz.

Oynanışı çok değiştiriyor mu hayır ancak neden daha fazlasını bilmek, karakterleri daha iyi tanımak ve mekanlardan yeni detaylar görmek varken daha azıyla yetinesiniz ki.

Bu kısımı spoiler içeriğinde paylaşıyorum.

• venomstr kullanıcısına yanıt
    3 kere bitirdim oyunu bu tarz oyunların çoğalması dileğiyle
  • 
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.