Şimdi Ara

UNTIL DAWN | Only On PlayStation 4 (Türkçe) (98. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.004
Cevap
18
Favori
70.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam yapmayın nolur oyunun yarısı dağlarda yürümekle geçiyor ya tek iyi yanı Tr altyazı
  • MrOneoguzhanPro kullanıcısına yanıt
    Gerilim filmi&oyunu böyle olur zaten hocam yarısına kadar olayı anlamakla geçer yarısından sonra gerilim başlar yüzde yüz aksiyon mu bekliyordun sen. Dağlarda yürüken bile hiçbirzaman sıkmayan bi atmosferi vardı zaten ilk bikaç chapterdan sonra hep ileriyi merak ettirdiği için sıkmadı bizi oynarken.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Illusive Man kullanıcısına yanıt
    valla ben dağlarda yürürken bile çok sıkıldım ve salakça yaratıklardan korkmadınız umarım ? daha korkunç olay yapamazlarmıydı
  • MrOneoguzhanPro kullanıcısına yanıt
    Daha korkunç yapmak isteselerdi yaparlardı heralde oyun bu haliyle çok kendine has olmuş bir sürü korku oyunu var piyasada ama bu denli gerilim oyunu yok. Bikaç eksiklik haricinde mükemmel bi deneyimdi. Yeni oyunları hidden agenda da alınıp oynanır indirime girince

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ben o bahsettiğin gerilimi en ufağından bile hisstemedim ama şöyle kısa bir gerilim hissettim oyun plusla bedava verilmeden 1 ay önce parayla aldığımız içinoyun plusla açıklanınca benim için en büyük gerilim oydu
  • Kennnn K kullanıcısına yanıt
    Hidden Agenda denen oyun yerine keşke Until Dawn 2'ye odaklansalardı çok daha iyi olurdu. Amerikan slasher korku filmlerinin atmosferini alıp oyun dünyasına yansıtmışlar ve gayette başarılıydılar.

TR hesabımda bitirmiştim bir ara yeniden indirip birde diğer hesabımda bitireyim valla canım çekti.
  • Until Dawn"in ekmeğini yiyorlar hala, oyunun devamını yaparak gizem unsurunu korumaları zor sanki, bu isim altında yepyeni bir olayı anlatan bir oyun gelir diye düşünüyorum. Belki eski oyundan bazı karakterlerde yeralır, Mike gibi. Kısa zamanda geliştirilecek bir oyun da olmadığından şimdilik göstermiyorlardır bununla birlikte umarım bu bekletme durumunu abartıp Ps5'in çıkış oyunlarından biri gibi birşeyler de yapmazlar.

Şu an stüdyo daha küçük oyunlar ile hidden agenda gibi kasasına sıcak para akışı sağlıyor görünen o ki. Lakin niye zorla insanların daha az ilgilendiği VR konseptinde inatla devam edip birşeyler yapıyorlar o da bir garip.
  • Tam soğuk kış gecelerinde oturup oynamalık oyun çok güzel yapmışlar. Daha önce bitirmiştim. 2.defa oynayıp bitirme düşüncem var bu aralar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kennnn K kullanıcısına yanıt
    QTE'ye dayalı olduğu için aslında birçok korku efsanesini oyun dünyasına taşıyabilirler. Amerikan korku sinemasında sürüyle sağlam yapım var. Anlaşıp onları oyun dünyasına taşısınlar olay kopar. VR'a odaklanırlarsa valla sıkıntı büyük olur kendilerine ederler.

Dediğin gibi bu saatten sonra yapacakları büyük bir projeyi Ps5 içinde saklıyor olabilirler. Lansman oyunlarından biri olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kennnn

Until Dawn"in ekmeğini yiyorlar hala, oyunun devamını yaparak gizem unsurunu korumaları zor sanki, bu isim altında yepyeni bir olayı anlatan bir oyun gelir diye düşünüyorum. Belki eski oyundan bazı karakterlerde yeralır, Mike gibi. Kısa zamanda geliştirilecek bir oyun da olmadığından şimdilik göstermiyorlardır bununla birlikte umarım bu bekletme durumunu abartıp Ps5'in çıkış oyunlarından biri gibi birşeyler de yapmazlar.

Şu an stüdyo daha küçük oyunlar ile hidden agenda gibi kasasına sıcak para akışı sağlıyor görünen o ki. Lakin niye zorla insanların daha az ilgilendiği VR konseptinde inatla devam edip birşeyler yapıyorlar o da bir garip.

Antlaşma yapmıştır Sony ile. Adamlar taktiksel FPS bile yapıyorlar VR'ye. Playlink oyunu da yaptılar. Bir sonraki projeleri PS4 exc olur bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mtnei kullanıcısına yanıt
    Anlaştıkları kesinde Vr olmadan oynanmayan oyunu ne yapalım, anca bakıyoruz öyle. Seçenek sunmak yok. Bir vr yaptılar diye insanları içine hapsetmesinler, zorunlu tutmasınlar.

Bir sonra ki oyunun yapımına doğru düzgün henüz başlamadılarsa ps4 artık zor ha çıkarırlarsa da ps4 ve ps5 için çıkarırılar en iyi ihtimalle.
  • The Thing çok uygun aslında oyun yapmaya kim gerçek kim imitasyon üzerine baya gidilebilirdi hatta Until Dawn'da yeralan flametrower'lı elemanı muhabbetide direkt ordan esinlenme gibi duruyor. Ancak The Thing markası sony çatısı altında değil ondan yine çok değinilmeyen başka bir hikaye hakkında yapılır.

Birkaç yıl önce Microsoft altında yeralan Crackdown geliştiricilerinden birileri The Thing için onay almaya çalışmışlar ama kimseler ilgilenmemiş. Hatıladığım kadarıyla bir ara sahne bişi prototip hazırlamışlar bazı tasarımlar, internette bulunuyordu fakat artık ulaşamıyorum video ve tasarımlara kaldırmış olabilirler.

Buldum video ve oyuna ait görseller.
    https://www.artstation.com/artwork/zz3vL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kennnn -- 5 Aralık 2017; 16:0:56 >

• aLdacTrack kullanıcısına yanıt
    Aynen bende ilk kez oynadım iyi denk geldi gece geç saatlerde bitti tam tadında oldu.. Hatta önümde masa vardı şu dualshock un ekranda kaymasına deli oldum masaya koydum kaymadı cidden de suc benimmiş ben kaydırıyormuşum ..
  • Üçüncü bölüme geldim, Gereksiz jumpscare'ler hariç çok beğendim lakin hiç trophy neyin açılmadı ne ayak anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drima

Üçüncü bölüme geldim, Gereksiz jumpscare'ler hariç çok beğendim lakin hiç trophy neyin açılmadı ne ayak anlamadım

Jumpscare'lar en azından tadında bence çok abartılı değil. İleri ki bölümler baya iyi ve çok beğenirsiniz konsepti beğendiyseniz.
    Ya bana abartı geldi ve hala devam ediyor
    Hayalet bacı çıktı bi anda önüme.. Bi ılıklık hissettim

Trophy hala yok bende, hiç açılmadı

Edit: Sonunda Trophy yüzü gördüm, sorun yokmuş ama 7. bölüme geldim iki tane geldi..
    Bi yerde de normalde geliyormuş ama ben tırsıp bi puştluk var bunda deyip ellememiştim

https://www.youtube.com/watch?v=KhHFqx446ws

İyi ki tırsmışım

Bir oturuşta 7. bölüme geldim. 10 bölümmüş oyun en iyisi durayım biraz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drima -- 27 Aralık 2017; 23:13:5 >

• quote:

Ya bana abartı geldi ve hala devam ediyor
    Hayalet bacı çıktı bi anda önüme.. Bi ılıklık hissettim

Trophy hala yok bende, hiç açılmadı

Edit: Sonunda Trophy yüzü gördüm, sorun yokmuş ama 7. bölüme geldim iki tane geldi..
    Bi yerde de normalde geliyormuş ama ben tırsıp bi puştluk var bunda deyip ellememiştim

https://www.youtube.com/watch?v=KhHFqx446ws

İyi ki tırsmışım

Bir oturuşta 7. bölüme geldim. 10 bölümmüş oyun en iyisi durayım biraz

Trophyler'de spoiler vardı bu arada bakma mümkün olduğunca zaten az kalmış 3 bölüm.

Trophyleri belli şeyleri yaparsan veriyor onları da yapmamışsın zaten hiç kasmaya gerek yok 2.yi oynarsan alırsın çoğunu. Asıl sen büyük olaya gelmemişsin sanırım. Heyecan 7. bölümde başlıyordu galiba.

Oyunun finali bana göre efsane. Güzel tasarlamışlar ve iliklerine kadar hissettiriyor o olayı ama zor baya.

Bitirdiğinde keşke sindire sindire, yavaş yavaş bitirseydim diyecektin.

Zaten keşke yavaş gitseydim dediğimden durdum 7. bölümde. Yoksa gelirdim sonra çok sardı oyun sağ olsun.
    Olay insan dışı ine cine camışa bağlayacak o belli de sonuç ve alaka ne şu an havada

Bakalım ne olacak, neler olacak
  • quote:

Zaten keşke yavaş gitseydim dediğimden durdum 7. bölümde. Yoksa gelirdim sonra çok sardı oyun sağ olsun.
    Olay insan dışı ine cine camışa bağlayacak o belli de sonuç ve alaka ne şu an havada

Bakalım ne olacak, neler olacak

Tatmin edici sonu var bence hocam yine kötü değil. Bazı arkadaşlar beğenmiyor ama türü teen-slasher olduğundan yeterli bir oyun. En azından korku-interaktif türünü konsolda karşılıyor. Umarım ikincisi de çıkar.

Son bölümdeyim gene ara vereyim çok güzel gidiyor çünkü

Gözlüklü Chris abimiz yalan oldu ona çok üzüldüm de nerden bileyim hatuna sıkacağım silahın kuru sıkı olduğunu.. almadı çeri namıssız

Akşam finali yaparım artık.. Benim çok hoşuma gitti genel olarak hikaye vs iyi bağlanmış gibi duruyor.
  • 
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.