Şimdi Ara

UNTIL DAWN | Only On PlayStation 4 (Türkçe) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.004
Cevap
18
Favori
70.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Captain Sword

Dandik bir oyuna benziyor beş para etmez.

Üstad konuştu dağılalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yûnus

quote:

Orijinalden alıntı: Captain Sword

Dandik bir oyuna benziyor beş para etmez.

Tamam.

ben bu oyunun beklenenden daha iyi çıkacağına inanıyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SmithAhmet

Bu oyun patlayacak gibi geliyor

Hala ayni fikirdeyim... bu oyun190 tl degil 50 tl anca eder. Hatta 2017kasim da plus oyunu olarak gelir. kasimda bu oyun, aralik ayinda da the order gelir.

edit imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cityzens -- 22 Ağustos 2015; 0:07:33 >
  • oyuna para verip alamayanlar burda taş atıyorya gerçekten çok komik duruma düşüyorlar ps plus sağlam oyun versin diye aylardır bekleyipte bi limbo oyununa sevinen insanlar burda oyunu beğenmiyor ahahahhaha
  • kendini alıntılamış

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir kaç kez ps4 den canlı yayına girip oyunu oynayan alman oyunculara rasladım oyun güzel görünüyor du..ama Beni endişelendiren oyunla ilgili haber , bilgi , eleştiri veya puanlama hiç bir şey yok .. Çıkışına bu kadar az bi süre kala bu kadar sessizlik iyi değil ..... Ön sipariş vermeye korkuyorum ....... İnşallah güzel oyun olur

• Oyun cikisina cok az bir sure kalmasina ragmen sessizlik hakim bakalim metacritic ortalamasi nasil olacak, beklentileri karsilayabilecek mi gorucez inceleme yazimida cikiginda sizlerle paylasicam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Source

Oyun cikisina cok az bir sure kalmasina ragmen sessizlik hakim bakalim metacritic ortalamasi nasil olacak, beklentileri karsilayabilecek mi gorucez inceleme yazimida cikiginda sizlerle paylasicam.

Çıktıktan sonra hareketlenir konu,metacritic ve diğerlerinin vereceği puanı çok önemsemiyorum özellikle bu tarz sony exc oyunlarda çünkü çok düşük tutuyolar tarafsız yaklaşmıyolar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Saga

quote:

Oyun cikisina cok az bir sure kalmasina ragmen sessizlik hakim bakalim metacritic ortalamasi nasil olacak, beklentileri karsilayabilecek mi gorucez inceleme yazimida cikiginda sizlerle paylasicam.

Çıktıktan sonra hareketlenir konu,metacritic ve diğerlerinin vereceği puanı çok önemsemiyorum özellikle bu tarz sony exc oyunlarda çünkü çok düşük tutuyolar tarafsız yaklaşmıyolar.

Alakası yok, bloodborne 92 ortalamaya sahip ona bakarsak. Ama tutupta $60'lık oyuna 8 saatlik bir oyun süresi koyarsan olmaz.
    Umarım until dawn en az 12 saatlik bir oynayışa ve derin bir hikayeye sahiptir.

• İşin ilginç tarafı oyun spotculara'da düşmedi 25 den önce gelmez diyorlar enteresan normalde 3-4 gün önceden gelirdi

• quote:

Orijinalden alıntı: dippyçik

İşin ilginç tarafı oyun spotculara'da düşmedi 25 den önce gelmez diyorlar enteresan normalde 3-4 gün önceden gelirdi

Spot un artık bir anlamı kalmadı. Eskiden hem daha erken hem de daha ucuz olurdu spot. Şimdi hem bazen daha pahalı genelde resmi fiyatın aynısı hem de aynı zamanda satışa sunuyorlar.

• D&R'dan extenden edition'ı sipariş edeceğim fakat geç kargolama olursa patlarız çünkü önümüzdeki Cuma yurtdışına çıkıyorum sizce geç kargoya verirlermi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vio35

D&R'dan extenden edition'ı sipariş edeceğim fakat geç kargolama olursa patlarız çünkü önümüzdeki Cuma yurtdışına çıkıyorum sizce geç kargoya verirlermi

Net bişey söylemek zor belli olmuyor tam hocam en son önsiparişle order almıştım onda 1 gün öncesinden kargolama yapmışlardı ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: snakefatih

quote:

Orijinalden alıntı: dippyçik

İşin ilginç tarafı oyun spotculara'da düşmedi 25 den önce gelmez diyorlar enteresan normalde 3-4 gün önceden gelirdi

Spot un artık bir anlamı kalmadı. Eskiden hem daha erken hem de daha ucuz olurdu spot. Şimdi hem bazen daha pahalı genelde resmi fiyatın aynısı hem de aynı zamanda satışa sunuyorlar.

+1 Dualshock 4 bakıyorum. Spotta 180-190(200 diyen yerlerde var) lira Hepsisony'de 200 lira. Bazı oyunlar spotta daha bile pahalı artık.
  • Yayınları izleyebilen oldu mu? Fikirlerinizi merak etmekteyim

• Oyunda Multiplayer desteği var mı?

• oyun kısa olamaz çünkü oyunda milyon tane farklı bitiş ve karar olacakmış o yüzden bitiren birçok kere oynar bu oyunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Saga

quote:

Evet maalesef cok begenerek oynadigim oyunlarda da metacritic ortalamasi cok dusuk olabiliyor ama bu oyunlari degerlendirirken metacritic'in baz alindigi gercegi de bir gercek, bircok editor ve oyuncu bu site uzerinden puan ortalamasina bakarak on eleme yapiyor ve oyunu degerlendiriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vio35

D&R'dan extenden edition'ı sipariş edeceğim fakat geç kargolama olursa patlarız çünkü önümüzdeki Cuma yurtdışına çıkıyorum sizce geç kargoya verirlermi

Erken gonderilende oldu bir hafta gec gonderilende ne desek yalan olur aslinda.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.