Şimdi Ara

UNTIL DAWN | Only On PlayStation 4 (Türkçe) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.004
Cevap
18
Favori
70.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kazumatr

Bu fiyatlarla birakin taşı elimizi kayanin altina koyuyoruz .

Maalesef vergi sisteminin ağır oluşu bizleri zorluyor ama birşeyleri başarmak için fedakar olmak zorundayız
  • Şu maskeli eleman gece karşıma çıksa tepkim belli onu geçelim oyun çıksın oynayanlardan yorumlar akar bakarız alıp almayacağımıza... Maskeli elemanın gece karşıma çıkmasını diliyorum...
  • Source kullanıcısına yanıt
    Vergi sistemi olmasaydida ülkemiz de firsatcilikmi yok eh işte bi resmi satışlarda durum iyi olurdu.
    Umarim çıkacak olan resident rvil remake de Türkçe olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yûnus

quote:

Orijinalden alıntı: Bloodborne

youtube da bir eleman, 3 saat oynamış, ve kesinlikle satın almayın diyor. tamamen klişe ve scriptlerden oluştuğunu, korkacak bişey olmadığını, 90 lı yıllara geri dönmüş gibi hissettiğini, çok sıkıcı olduğunu, heavy rain ve beyond u çok sevdiğini ama bunun o kalitenin yakınından bile geçmediğini söylüyor.

dipnot: altında yapılan yorumlara göre aynı eleman Witcher 3 ü de beğenmemiş

Şahıslara göre neden karar vereyim izlediğim videolar yeterli benim için.
    Evet eline silah alıp oyun boyunca yüzlerce kişiyi öldürmek isteyen veya boss kesmek isteyen adam bence de almasın.
    Oyunun tarzı yeter benim için... piyasa da bu tür oyunlar yok ve çok fazla satmasa bile Sony'nin böyle yapımlara destek vermesi bence çok önemli.

aynen bende öyle düşünüyorum. ben sadece bilgi verdim. zaten eğer kötü bile çıksa 2-3 günde oynar bitirisin en az 150 ye satarsın forumda, vereceğin para 37 tl ye gelir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kazumatr

Vergi sistemi olmasaydida ülkemiz de firsatcilikmi yok eh işte bi resmi satışlarda durum iyi olurdu.
    Umarim çıkacak olan resident rvil remake de Türkçe olur.

Kutulu oyunlara vergi veriyoruz ama cakkallar online storedan aldigimizda uk psn e bagli satis yaptiriyor sony bize o yuzden vergide devlete gelmiyor yaziklar olsun ingilizlere para kazandiriyiruz resmen

• Doğru diyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 23 Ağustos 2015; 9:29:40 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Heavy Rain i, Beyond u beğenen biri keyifle oynayacaktır Until Dawn u. Çok örneği olmayan bir tür olması daha da önemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictattor -- 23 Ağustos 2015; 11:26:42 >
  • Platin dahil 19 trophy yer alıyormuş oyunda.

• quote:

Platin dahil 19 trophy yer alıyormuş oyunda.

Trophycileri üzecek bi haber.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Saga

quote:

Bence az trophy olması daha iyi, çoğu trophyci de böyle düşünecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: tamehliyetsiz

Seni dahil etmiyorum, dikkat edersen "çoğu" dedim

• Tavsiye;
    oyunu sakın worldbazaardan almayın en son batman arkham knight aldım başıma gelmeyen kalmamıştı. drden alın hem katkınız olsun hemde spotcular kazanmasın. ayrıca daha yüksek fiyat vermişler n11 de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yalcinkaya34

Tavsiye;
    oyunu sakın worldbazaardan almayın en son batman arkham knight aldım başıma gelmeyen kalmamıştı. drden alın hem katkınız olsun hemde spotcular kazanmasın. ayrıca daha yüksek fiyat vermişler n11 de.

hocam n11 de worldbazaaar normal versiyonunu 199 demiş..dr da 187 extended edition yine de gidip spottan alan varsa daha da bşy denmez o adama
  • quote:

Orijinalden alıntı: Giannizzero

quote:

quote:

Bence az trophy olması daha iyi, çoğu trophyci de böyle düşünecektir.

aynen trophy sayısı o kadar önemli deyil. nasıl alındığı önemli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Source

En azından Türkçe oyunları mağazalardan alınması taraftariyim daha fazla Türkçe oyun istiyorsak herkes elini taşın altına koyacak.

oyunda tr dil desteği varmi yoksa sadece tr altyazılımi. net bir bilgi varmı acaba ?
  • Kazumatr kullanıcısına yanıt
    Fifanın türkçe çıkması fifa 15in çok satmasıyla alakalı.Bence firmalar sonynin sattığı oyunlara bakıp türkçe çıkaralım demez.firma kendi oyunlarının türkiyedeki satışına bakar.Oyun firmaları artık çok iyi karlar elde edemiyor.yeni nesil oyunların maliyeti çok büyük boyutlarda birde satışından amorti edemeyeceği bir ülkeye dil eklentisi çıkarmaz.Sony`e gelirsek sony oyunları türkiyede çok mu satılıyor;hayır.ama playstationdan kar elde etmek icin ki ediyor.turkiyeye önem veriyor ve kendi oyunlarini satis politikasi göz ardi ederek türkçe çıkartıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: sametbaggio

quote:

Tavsiye;

hocam n11 de worldbazaaar normal versiyonunu 199 demiş..dr da 187 extended edition yine de gidip spottan alan varsa daha da bşy denmez o adama

Aynen öyle hocam Allah akıl,fikir mantık versin diyelim varsa böyle vatandaşlar.. Bu arada tebrikler ;)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sametbaggio

quote:

Tavsiye;

Aynen öyle hocam Allah akıl,fikir mantık versin diyelim varsa böyle vatandaşlar.. Bu arada tebrikler ;)

sağolun hocam teşekkürler

• yazaryonetmen Y kullanıcısına yanıt
    İyi de bugüne dek bu ülkede komple korsan vardida bu yıl mı satışların farkına vardılar ?
    Sony böyle bi adım atmasaydi pes te hem ulkemizde çok satıp hemde Türkçe olmasaydı fifada yapmayacakti.
    Diğer oyunlarda satıyor ülkemizde ayrıca satışları görmek için oyun satış miktarını kimden elde etti araldan deseniz 250 lira verip kimse almamistir hadi diyelim alan oldu parmak sayisini gecmez büyük çoğunluk spottan aldı oyunu.
    Eğer spottakileri sayma gibi bi yetenekleri var ise diğer oyunları neden gormezden geliyorlar.
    Fifanin Türkçe olma sebebi pes tir bence ve ne garipki bu oyunları kafeler alanlar büyük çoğunluk (% 90 üzeri yanlış olmaz ) spottan alıyor. Futbola gelince Türkçe ekleyen satış miktarını goren diğer oyunları gormezden gelmesi çok saçma.
    Diyelimki oyun miktarini sunucularina hangi bolgelerden baglaniliyir diye teslit ettiler bi battlefield da çok oynayan var ulkemizde onu neen gormezden geliyirlar.
    Pes Türkçe olmasa rakipsiz olduklarindan Türkçe oyun cikmayacakti gene eminim.Ilk crysis Türkçe dilde cikti dublajli ama devami gelmedi bizi onemsemiyorlar.
    Bize gelince hep satış miktarı onemli oluyir başka ulkede oyun begenilmese satmasa dahi o ulke dilinde çıkıyor.
    Sony adım atmasaydi bunlarin gene umrunda olmayacaktı benim fikrim bu yönde.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.