Şimdi Ara

UNTIL DAWN | Only On PlayStation 4 (Türkçe) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.004
Cevap
18
Favori
70.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SteelBook gelmediği için ben çıkar çıkmaz almaktan vazgeçtim sony oyunu zaten 2 güne fiyatı düşer
  • Oyun güzel görünüyor listeme aldım

Nerden satın aldığınızın pek önemi yok, zaten spotçulara verilen oyunlarda resmi olarak satılmış oluyor. Aral bir kere de topluca satıp kurtuluyor işte.

Store dan bu fiyatlara almam o ayrı, asıl soygun tr Store da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Twitch'ten geçen gün oynayan bi elemanı baya izledim. Oyunu daha önce bitirmişti, tekrar oynuyordu ve sorduğumda oyunun sonunu anlattı. Oyunun sonu benim için hayal kırklığı oldu açıkcası, oynayış, kelebek etkisi her şey çok güzel ama sonu hiç sevmedim. Ayrıca oyunda korku filmi klişeleri çokca mevcut.
  • Bu oyun için sabırsızlanıyorum yarış oyunuydu dimi bu ?

• Download basladiginda haberleselim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • U N T İ L D A W N|MİNİ ÖN REHBER

Kardeşlerim,Abilerim umarım beğenirsiniz tüm resimleri özenle seçip kendim paint üzerinden yaptım. için tüm bilgilere ulaşmaya çalıştım.İzlediğim videolardan da kendi yorumumu spoiler vermeden eklemeye gayret ettim,umarım beğenirsiniz =)
    Konu Sahibi arkadaş ile aram açık olsa da isterse Ana Başlığa ekleyebilir,herkese iyi günler

UNTİL DAWN ÖNEMLİ BİLGİLER

+Oyun hikayesi; 8 arkadaş her yıl düzenledikleri dağ evi etkinliği olan "Blackwood" festivaline yine büyük bir heyecan ve hevesle katılım gösterirler. Fakat bu yılki şölen çok farklı bir hal alacak ve katılımcıları korku ve dehşet dolu anlar bekleyecektir.Artık tek amaç oyunun adında olduğu gibi ŞAFAĞA KADAR SAĞ ÇIKMAK....
    +Until Dawn 9 saat oynanış süresine sahip,oyunun çözünürlüğü şuanda netlik kazanmış değil.
    +Until Dawn'da oyunculara binlerce seçenek sunulacak ve yüzlerce olası son bulunuyor.
    +Oyun karakterlerimiz için kabusa dönmeden önce ilişkilerini düzenleyebilecek ve oyunun ilerleyen aşamalarında yağtığımız davranışlara göre tepkiler ortaya çıkacak.
    +Yabancı basından edindiğim bilgilere göre yönettiğimiz her karakterin ilk edapta karakteristik özelliklerini belirliyoruz,bu sayede karakterlerimizin davranışlarının tamamı bizim seçimlerimizden olacak,bu detay için bekleyip görmek lazım.
    +Oyunda bir karakter ölürse,oyunun geri kalan kısmı bu detaya uyum sağlayarak ilerliyor ve bu nedenle oyunda önemsiz bir detay bile çok büyük önem taşıyabilecek.
    +Oyunda Kelebek etkisi denen bir simge bulunacak,özellikle oyun esnasında bu simgeyi görmemiz demek hayati bir karar alma anlamına geliyor.
    +İGN,GameSpot gibi yabancı basının genel gözlemi;karakter etkileşimlerinin çok eğlenceli fakat bir o kadar da hassas noktaların olduğunu belirtmiş.
    +Özellikle bir çırpıta karar almamız gereken yerler olacağı belirtiliyor.
    +Killzone Shadow Fall'da kullanılan Umbra 3 grafik motorunu Until Dawn'da da göreceğiz,hatırlarsanız Horizon:Zero Dawn'da aynı motoru kullanıyordu.
    +Oyunun Extended ve Steelbook Edition sürümleri bulunmakta.Linkleri aşağıda bulabilirsiniz.
    +Özel sürümlere sahip olan oyuncular Matt ve Emily karakterini yöneteceği bir bonus bölüme sahip olacaklar.

KARAKTERLERİMİZ VE ÖENMLİ PROJELERİ

HAYDEN PANETTİERE/SAM|HEROES-NASHVİLLE-ÇIĞLIK 4

PETER STORMARE/DR.HİLL|BÜYÜK LEBOWSKİ-CONSTANTİNE-ARMEGEDDON|

RAMİ MALEK/JOSH|MR.ROBOT-MÜZEDE BİR GECE-NEED FOR SPEED|

BRETT DALTON/MİKE|Agents of S.H.I.E.L.D.|

MEAGHAN MARTİN/JESSİCA|MEAN GİRLS 2,CAMP ROCK|

GALADRİEL STİNEMAN/ASHLEY|BEN 10|

NOAH FLEİSS/CHRİS|DEAD SOULS-BRİCK|

JORDAN FİSHER/MATT|TEEN BEACH|

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emretor23 -- 23 Ağustos 2015; 16:55:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: PeaceBorn

Bu oyun için sabırsızlanıyorum yarış oyunuydu dimi bu ?

hayır strateji oyunu
  • emretor23 kullanıcısına yanıt
    eline sağlık, bende diyorum bu başroldeki sarışın kızı bi yerden gözüm ısırıyor , meğerse hayden panettiere miş. heroes da severek izlerdim kendisini :)

• Oyunu us psnden aldim second hakkini satmak istiyorum pm atabilirsiniz

Eline sağlık çok güzel bi anlatım olmuş. Oyunda yüzlerce son nasıl olicak merak ediyorum doğrusu yüz adet sonu gorebilecezmi bakalım.
    D&R dağıtıma 26 sinda basliyormu acaba arkadaşlar.

Ne insanlar var yahu adam yarış oyunumu diyor bi ney ne değil bakma zahmegibde de bulunmuyor.Neyse en azindan xbox one exclusive değilmi dememiş

• spot'a niyengeç geliyor bu oyunlar ya?

eskiden 15 gün önceden oynardık :(

Paylaşım için teşekkürler elinize sağlık.

• defected kullanıcısına yanıt
    Ayın 25'de gelecekmis zaten 26'da da oyun piyasaya çıkıyor.

• Teşekkürler

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MBurak1 kullanıcısına yanıt
    Burası Digital oyun satış konusu değil ve oyun türkçe altyazı varken kimse usa hesap almaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İMAX 3D

iyi oyunlar, nereden aldınız hocam? bir de nasıl beğendiniz mi?

• Hocam ben almadım editör gökhan paylaşmış herkes türkçe menüyü görsün diye foruma koydum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hmm anladım peki, teşekkürler.

Peter Stormare ayrıca Prison Break'de John Abruzzi karakteri ile harika bir iş çıkarmıştı

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.