Şimdi Ara

UNTIL DAWN | Only On PlayStation 4 (Türkçe) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.004
Cevap
18
Favori
70.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynen. Sporcular resmi aral gibi fiyat koyuyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: snakefatih

Aralın arka kapısından aldıkları için çoğu oyunu onada bi kota koyduruyodur aral fiyat konusunda.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark Saga

quote:

Orijinalden alıntı: snakefatih

Aralın arka kapısından aldıkları için çoğu oyunu onada bi kota koyduruyodur aral fiyat konusunda.

Aral hem resmi piyasayı hem de spotu yönlendiriyor.

• Kardeslik yapmak isteyen varsa primary hakki bende olucak sekilde birlikte alabiliriz. 75tl ye geliyor sec hakki

• ben drden sipariş verdim inş sorun çıkarmaz önümüzdeki hafta içi gelir.
  • Oyun kaç saat sürüyormuş? Belli oldu mu?
  • Diyenarda 187,buçuk kiyatmış.

• Normal sürümü 189 dan almaktansa, gerçi overgame de normal sürüm 179 lira.Extended sürümü almak 187 liradan daha mantıklı.

• mertvontrier kullanıcısına yanıt
    9 saat civari olarak aciklandi bazi sitelerde ancak buyuk ihtimalle 7 8 saat olacagini dusunuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: mertvontrier

Oyun kaç saat sürüyormuş? Belli oldu mu?

Geçen yıl 9 saat olarak açıklanmıştı.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-PS4e_Ozel_Until_Dawnin_Oynanis_Suresi_Duyuruldu-67156.htm

"Yıllar önce PlayStation 3 için duyurulup çıkmayan, geçtiğimiz Sony konferansında ise PS4 için duyurusu yapılan Until Dawn'ın oynanış süresi hakkında bazı bilgiler paylaşıldı. Geliştiricisi tarafından yaklaşık olarak 9 saat süreceği öne sürülen yapımda, yüzlerce farklı son bulunacağı söyleniyor.

"Until Dawn tamamen oyuncunun seçimleriyle ilgili, oyuncuya binlerce farklı seçenek sunulurken, yüzlerce olası son bulunuyor."

"Bir dağda mahsur kalıp, hayatta kalmaya çalışan sekiz arkadaştan her birini kontrol edeceksiniz ve onlar için seçimler yapacaksınız. Bu seçimlerde her eylemde, bir kitabı almak gibi küçük seçimlerden, büyük ahlaki ikilemlere kadar her şeye dikkat edeceksiniz. Örneğin, bir arkadaşınızı başından vurma kararı alabiliyorsunuz"

• quote:

Orijinalden alıntı: Samichlaus

Yayınları izleyebilen oldu mu? Fikirlerinizi merak etmekteyim

Bende Ps4 Olmadığı için izledim.Öncelikle oyun harika olmuş.Farklı bir dilde izlediğim için hikayeyi tam anlayamadım ama yine de güzeldi.Daha önceki bilgilerde de olduğu gibi oyun gerçekten de her karakterin ölebileceği ve yaşayabileceği şekilde tasarlanmış.Oyundaki kelebek etkisi özelliğini de gördüm.Gerçekten işe yarıyor.Bence oyun gayet korkutucu olmuş.Ben şahsen beğendim.Bazı ufak tefek gözüme batan şeyler oldu tabiki ama çok fazla değil.Umarım bir gün bende oynarım.Oynayın ve görün.
  • spotta 199tl D&R da 187 tl, alacaksanız gidin d&r dan alın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • youtube da bir eleman, 3 saat oynamış, ve kesinlikle satın almayın diyor. tamamen klişe ve scriptlerden oluştuğunu, korkacak bişey olmadığını, 90 lı yıllara geri dönmüş gibi hissettiğini, çok sıkıcı olduğunu, heavy rain ve beyond u çok sevdiğini ama bunun o kalitenin yakınından bile geçmediğini söylüyor.

dipnot: altında yapılan yorumlara göre aynı eleman Witcher 3 ü de beğenmemiş

• quote:

Orijinalden alıntı: Bloodborne

youtube da bir eleman, 3 saat oynamış, ve kesinlikle satın almayın diyor. tamamen klişe ve scriptlerden oluştuğunu, korkacak bişey olmadığını, 90 lı yıllara geri dönmüş gibi hissettiğini, çok sıkıcı olduğunu, heavy rain ve beyond u çok sevdiğini ama bunun o kalitenin yakınından bile geçmediğini söylüyor.

Videoyu PM atarmisin?

• Oyun tamamiyle heavy rain ve beyond gibi olsa bu kullanici bu seferde bunların kopyası olmuş der yine begenmezdi eminim.Simdikilerde her oyun aksiyon olsun multiplayer olsun o oyun süper harika olur.
    Bazen eleştiri yapanlar çamur atma adına bazı şeyleri kullaniyorlar.Atiyorum ps4 sahibi olmayip ps4 hakkinda bi haber oldugunda bende kullaniyorum su kötü bu kötü diyim sonunda ps4 kullaniyorum diye ekleyenler gibi

Oyunu d&r dan sipariş verdim bende bekliyorum.
    Hem spottan ucuz hemde ülkemiz adina satış rakamları Türkçe oyunlarda nekadar satarsa diğer firmalarda bunu gözönünde bulundurur artık.Ornek olarak fifa 16.

• Kazumatr kullanıcısına yanıt
    En azından Türkçe oyunları mağazalardan alınması taraftariyim daha fazla Türkçe oyun istiyorsak herkes elini taşın altına koyacak.

• Oyunu bende merakla bekliyorum fakat şu oyun çıkmadan incelemelere para verdiler Sony oyunlarına düşük tutsunlar muhabbetleri yapmayın yine. Tamam yüksek versinler diye para verdiklerini biliyoruz bazı firmaların ama The Order zamanında da böyle diyenler oldu o zaman hiç bir Sony ve Microsoft oyunun puanı düşük olmazdı, fanlık yüzünden komplo teorilerine son verin artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Source

En azından Türkçe oyunları mağazalardan alınması taraftariyim daha fazla Türkçe oyun istiyorsak herkes elini taşın altına koyacak.

Zaten özellikle bu Sony exc oyunlar spottan daha ucuz oluyor hâl böyleyken resmi satış yerlerinden bandrollü almaya özen göstermeli herkes.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bloodborne

youtube da bir eleman, 3 saat oynamış, ve kesinlikle satın almayın diyor. tamamen klişe ve scriptlerden oluştuğunu, korkacak bişey olmadığını, 90 lı yıllara geri dönmüş gibi hissettiğini, çok sıkıcı olduğunu, heavy rain ve beyond u çok sevdiğini ama bunun o kalitenin yakınından bile geçmediğini söylüyor.

Şahıslara göre neden karar vereyim izlediğim videolar yeterli benim için.
    Evet eline silah alıp oyun boyunca yüzlerce kişiyi öldürmek isteyen veya boss kesmek isteyen adam bence de almasın.
    Oyunun tarzı yeter benim için... piyasa da bu tür oyunlar yok ve çok fazla satmasa bile Sony'nin böyle yapımlara destek vermesi bence çok önemli.

• Source kullanıcısına yanıt
    Bu fiyatlarla birakin taşı elimizi kayanin altina koyuyoruz .

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.