Şimdi Ara

UNTIL DAWN | Only On PlayStation 4 (Türkçe) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.004
Cevap
18
Favori
70.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alan Wake'i andırıyor biraz sanki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eagle Claw

Alan Wake'i andırıyor biraz sanki.

tam ben diyecektim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PS4 için duyuruldu....

Until Dawn | Watch HORROR REINVENTED on PS4 EXCLUSIVE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 15 Ağustos 2014; 9:40:37 >
  • Korku Oyunu Until Dawn, PlayStation 4'e Özel Olarak Yeniden Duyuruldu

Supermassive Games'in 2012 senesinde PlayStation 3'e özel olarak duyurduğu Until Dawn, uzun süren gelişim sürecinin ardından ortalıktan kaybolmuştu. Firmanın Move için geliştirdiği Until Dawn, Gamescom 2014'te yeniden ortaya çıktı. Nesil değiştirdiği videoda gösterilen Until Dawn'ın yeni videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz. Oyun hakkında sunum sırasında fazla bilgi paylaşılmadığı için Until Dawn'la ilgili yeni bilgileri önümüzdeki günlerde göreceğiz gibi duruyor.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Korku_Oyunu_Until_Dawn_PlayStation_4e_Ozel_Olarak_Yeniden_Duyuruldu-66055.htm

• PlayStation Türkiye'nin Facebook sayfasında Until Dawn'ın Türkçe Altyazılı fragmanı yayınlandı...
  • Games.com nedeniyle oyun haberlerinde patlama oldu bu oyun biraz arkalarda kaldi gibi. Kimsenin dikkatini cekmiyor mu yahu. Ayruca sipahi kardeşim konuyu ve başlığı düzenlerse iyi olur. Oyun ps4'e geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.N.Y -- 16 Ağustos 2014; 11:31:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Only_PS

Games.com nedeniyle oyun haberlerinde patlama oldu bu oyun biraz arkalarda kaldi gibi. Kimsenin dikkatini cekmiyor mu yahu. Ayruca sipahi kardeşim konuyu ve başlığı düzenlerse iyi olur. Oyun ps4'e geliyor.

evet, harika bir oyun bizi bekliyor. The Order: 1886 kadar kaliteli bir oyun olacak.
  • Önce ps3 için duyurup da sonra ps4 e çıkartmak da neyin kafası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John PHILIPS -- 16 Ağustos 2014; 11:40:25 >
  • venomstr kullanıcısına yanıt
    benim gibi bu oyunu bekleyen birini görmek güzel :), oynanış videoları yayınlandı, ilk izlenimim oyun değil film gibi. Karakterleri dışarıdan görmek korku öğesini biraz azaltmış ama her aşamada seçenek hakkımızın olması, tüm seçeneklerin oyunun gidişatını etkilemesi çok hoş olmuş.
  • 24 dakikalık oynanış videosu,

http://youtu.be/WCpES5O5pvo
  • Buram buram alan wake kokuyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alan wake kokuyor diyen adamlar alan wake i oynamadiklarini cok belli ediyor. Zira alakalari bile yok.

Daha cok teen slasher tarzinda bir film gibi olmus oyun. Hosuma gidiyor. Aklima eski zamanlarda cikan obscure serisi geldi birden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 16 Ağustos 2014; 17:53:20 >
  • playstation 3'e bile hâlâ exclusive oyun haberleri geliyor

anlayan anladı
  • Silent Hills
    The Evil Within
    Until Dawn

Çok iyi korku oyunları geliyor.

• Oyunun ilk videosuna baktim da oyun komple degismis. Arada ki fark muazzam :)

• Konu başlığı yanlış çünkü oyun sadece ps4 e geliyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunda karakterlerin yüz mimikleri muhteşem film izliyormuş gibi adeta. Atmosfer de çok iyi duruyor tek endişem kamera açıları sebebiyle korku ve gerilimi tam yaşayamamak umarım öyle bir şey olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasomen -- 16 Ağustos 2014; 18:10:15 >
  • Beyond'un korku versiyonu olacak sanırım. Bol sinematik. Az oynanış.
  • hasomen kullanıcısına yanıt
    Bu oyun hem ilgimi çekiyor hem endişelendiriyor. siz de fark etmişsiniz, edindiğimiz deneyim oyun oynar gibi değilde film izler gibi. Birde kamera açıları yüzünden korkuyu hissedemedim bir türlü. P.T. fps olması nedeniyle hiç bir şey yapmadan geriyordu adamı. bu oyunda o yusuf yusuf hissini alamadım bir türlü.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.