Şimdi Ara

UNTIL DAWN | Only On PlayStation 4 (Türkçe) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.004
Cevap
18
Favori
70.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 24 dakikalık gameplay'i izledim ve bayıldım, oyunu bütünlemesine ele alamayız şu an için fakat videoda biraz saw havası sezdim, tuzak kurmalar seçim yaptırmalar vs gerek grafikleri gerek yüz animasyonları gerek sesleri ile bu oyun da olmuş, birden yüksek bir ses çıkıyor iki karakter nasılda korkup sıçrıyorlar ben ömrümde hiçbir oyunda böyle bir tepki görmedim gören varsa söylesin (videoda dakika 2:53), ps4 mis gibi bir ex daha kazanmış hayırlı olsun, çok konuşulur bu oyun bir de en azından TR altyazı desteği gelirse tadından yenmez.

Kaçıranlar mutlaka izlesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 31 Ağustos 2014; 2:08:42 >

• Muhtesem bir oyun.
    Baslik guncellenmeli bence artik oyun ps4 ex oldu move oyunu degil ayrica gercekten cok iyi.
  • Ps2 deki obscure 1 ve 2 oyununa son derece benziyor dinamik olarak. Takim calismasi survival horror havasi vs. Bu oyun obscure dan daha ciddi farki orada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen nesilde korku-gerilim oyunu çıkmamıştı, Amnesia ve Penumbra serisini sadece PC'de oynayabilmiştik.

Açlığımızı bu sefer giderecekler gibi görünüyor.

Silent Hills
    The Evil Within
    Until Dawn
    Alien Isolation

Bunlar dışında, P.T tarzında bir oyun daha gelebilir. P.T'nin, Silent Hills tanıtımından fazlası olduğunu düşünüyorum.
    Amnesia'yı birkaç kere bitirmiş bünyeleri bile, bu kadar ürperten bir konsepti, kesin devam ettirirler

Bir de bazıları PC'ye çıkmazsa, seyreyle komediyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 2 Eylül 2014; 16:44:28 >
  • gameplay şahane tam istediğim türden bir oyun.
  • Until Dawn - TGS 2014 Trailer

• Oyun birde türkçe altyazılı olarak gelecek en çok buna sevindim bu türde altyazılı oyunlar çok fazla değil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 6 Aralık 2014; 16:33:17 >
  • turkce altyazili niceee

• quote:

Orijinalden alıntı: JonnyCaqe

turkce altyazili niceee

Alirim bir dal ozaman

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun iyi duruyor karakterlerin modellemeleri çok iyi olmuş artık 2015 yazını beklemek kaldı

• Türkçe altyazılı olması çok iyi.
    ayrıca ilgi neden bu kadar az konuya

• Bu tarz oyunların en büyük sıkıntısı oynanış.
  • Oyunun cikisi tr altyazili mi olacak?

• .

• Film havasinda teen slasher. Turkce altyazi geliyor ve cikis tarihi 2015 yaz ayi. Guzel gider, saglam ex.

• Until Dawn - Teaser Trailer | PS4

• Mükemmel bir oyun bizi bekliyor PS4'e aktarılması çok iyi olmuş,yaz gecelerinde müthiş olur bu oyun
  • facebook ta playstation konusunda demosunu çıktığı duyuruldu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.