Şimdi Ara

UNTIL DAWN | Only On PlayStation 4 (Türkçe) (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.004
Cevap
18
Favori
70.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yekzan

psn tr den ön siparişe alanların da extended sürüm galiba, psn deki açıklamada ek bölüm içerdiği yazıyor.

Extended sürümde özel bölümler mi var ? Bide oyunu psn kardeşliği ile aldık bu içeriği ikimizde kullanıyoruz dimi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski PS4'üme Killzone ile giriş yapmıştım bugün aldığım 1TB'lığın siftahını yine bir exclusive oyunla yapacağız tekrar söylüyorum bir Heavy Rain değil ama bize güzel bir keyif sinematik deneyim yaşatacağı kesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ACtemh

quote:

Orijinalden alıntı: yekzan

psn tr den ön siparişe alanların da extended sürüm galiba, psn deki açıklamada ek bölüm içerdiği yazıyor.

Extended sürümde özel bölümler mi var ? Bide oyunu psn kardeşliği ile aldık bu içeriği ikimizde kullanıyoruz dimi ?

Kardeşlik uygulaması hakkında bilgim yok maalesef, extended edition sürümünde özel bir bölüm var (ayrıca kesilmiş sahneler de olabilir). Psn tr önsipariş sürümünde karakterlerin geçmişine dair özel bölüm içerdiği yazıyordu bu yüzden psn sürümünün extended olabileceğini düşündüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: Source

quote:

Orijinalden alıntı: byvolcan

gg dan 189a aldim extended edition kargoya verilmiş. Overgame'den daha önce hic alisverim olmadiği icin guvenemedim.

Hocam overgame oyun satış işini turkiyede en iyi yapan kurumdur Birde üye olursanız kartını almayı unutmayın güzel indirimler oluyor.

Doğrudur hocam ben duymamisim. Okudugum yorumlardan sonra uye olcam zaten. Malum oyun sezonu yeni başliyor daha

• Vio35 kullanıcısına yanıt
    Anladım başka biseferde artık ida Uncharted 4 olur heralde ordan alabilirim ozaman ;)

• Arkadaşlar bu arada lütfen kimse spoiler olduğunu belirtmeden içeriği açık edecek bir şeyler yazmasın. ''Oyun güzeldi ama sonu sıradandı ya da sonda süpriz var...'' türü paylaşımlar da bana göre spoilerdır.
  • Source kullanıcısına yanıt
    Bilgi için teşekkürler
  • İndirme hızı yüzünden bu gece oynayabileceğimi sanmıyorum, artık yarın akşam dalarız yeni korku oyunumuza...

• DÜn twitchde başından sonuna kadar izledik süper bir oyun korku oyunu sevenlere tavsiye olunur.Ayrıca oyun başından sonuna kadar verdiğiniz kararlar karakterlerin hayatlarını etkiliyor (ölüm yaşam gibi)Tekrar oynanabilirlik yüksek
  • D&r hala tedarik sürecinde diyor. Yarın kargolar inşallah

• İncelemeler ;

The Jimquisition – 9.5
    Games Beat – 90/100
    God is a Geek – 8.5
    Vandal Online [Spanish] – 8.2
    Shacknews – 8
    Post Arcade – 8
    EGM – 8
    VideoGamer – 8
    Gamespot – 8
    IGN – 7.5
    Eurogamer Italy [Italian] – 7
    USgamer – 3.5/5
    Destructoid – 7
    Games Radar – 3.5/5
    Polygon – 6.5
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamehliyetsiz

D&r hala tedarik sürecinde diyor. Yarın kargolar inşallah

d&r böyle bişey yapacagi belliydi. Ön siparis veripde oyun piyasa cikdikdan sonra kargolamak garip yani. Bende alicaktim ordan ama kargo tarihi olarak oyunun cikisindan 3-5 gun sonra yaziyodu almaya cekindim. Ayni fiyata gg dan aldim bugun verildi kargoya.

• Tahmin ettiğim gibi akşam üstü geldi oyun.

Ben de almış bulunmaktayım, şansa Extended Edition gelmiş. MGS V öncesi akalım.

UNTIL DAWN | Only On PlayStation 4 (Türkçe)

• Oyunu oynayıp deneyen var mı arkadaşlar ? Geridönüşleri bekliyoruz oyunla ilgili
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ragnaroll

Tahmin ettiğim gibi akşam üstü geldi oyun.

Dostum zahmet olmazsa oyun içinden bir kaç foto atabilir misin

• quote:

Orijinalden alıntı: Ragnaroll

Tahmin ettiğim gibi akşam üstü geldi oyun.

Inceleme videosu isteriz :D

• Oyunu storedan alanlar yarın akşamdan önce oynayamayacağız gibi

• şuanda çekiyorum oyunu 10 gb lık kısımla oynanıyorsa gece 12 den sonra oynayabileceğim
  • ps 4 un basinda ayrildim geldigimde indirme 30 gb olmasi gerekirken 17 gb ta takilmis ve hala ilerlemiyor
  • Beyler oyunun süresi kaç saat belli mi?

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.