Şimdi Ara

UNTIL DAWN | Only On PlayStation 4 (Türkçe) (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.004
Cevap
18
Favori
70.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tamehliyetsiz

D&r hala tedarik sürecinde diyor. Yarın kargolar inşallah

Bendede durum aynı, kargoladıkları varmı acaba alanlardan?
  • 12den sonra oynayabilecekmiyiz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PS Camera'nız varsa ana menüdeki karakter sizin yaptıklarınızı yapıyormuş yüz hareketleri olarak bir de oyun sırasında da bir kaç ufak özellik oluyormuş, benim yok ama olanlar denesin bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 10urman

12den sonra oynayabilecekmiyiz?

10 gb lık bölüm indiğinde evet gece 12 den sonra oynayabileceğiz, öyle görünüyor.
  • bariz fps sorunlarımı var yoksa banamı öyle geliyor ?
  • Oyun 10numara olmus,kaliteden bahsetmeye gerek yok zaten, order gibi buda cok üst düzey olmus. Biraz american dizileri gibi illerliyor. Oyun seni bi yere hapsetmiyor, devamli baska karakterlere yøneltiyor. En heyecanli yerinde oyunu biraktirip, baska yerden devam ediyor. Cok degisik bi calisma olmus.
  • Benımde hosuma gitti koltuktan sıcratan sahneler mevcut:)) sanki çok sevdiğin bir dizi filmin içindeymişsin gibi yöneten ve oynayan sensin.ama oyun cok kısa sürecekmiş hissi yarattı bende oyun saatiyle 21:40 filan gelmiştim
    3 üncü psikolog görüşmesi
    belkide daha fazla.çabuk biticek hissiyatini verdiği için devam edemedim çok kaliteli olmuş çünkü heba olsun istemedim bi gecede ımarım biraz uzun sürer beni zorlayan kısımlar olur.herkesin sevebileceği bir tür değil ama bir şans vermeniz gerektiğini düşünüyorum.oyunda fps düşüşleri mevcut beni rahatsız etti umarım ılk update ile düZelteceklerdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Modjo7

Benımde hosuma gitti koltuktan sıcratan sahneler mevcut:)) sanki çok sevdiğin bir dizi filmin içindeymişsin gibi yöneten ve oynayan sensin.ama oyun cok kısa sürecekmiş hissi yarattı bende oyun saatiyle 21:40 filan gelmiştim
    3 üncü psikolog görüşmesi
    belkide daha fazla.çabuk biticek hissiyatini verdiği için devam edemedim çok kaliteli olmuş çünkü heba olsun istemedim bi gecede ımarım biraz uzun sürer beni zorlayan kısımlar olur.herkesin sevebileceği bir tür değil ama bir şans vermeniz gerektiğini düşünüyorum.oyunda fps düşüşleri mevcut beni rahatsız etti umarım ılk update ile düZelteceklerdir.

hocam uzunluk olarak 10 saat sürüyormuş incelemeler de böyle deniliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dippyçik -- 26 Ağustos 2015; 7:01:00 >

• Attim indirmeye aksama bakalim tadina

Heavy Rain tarzina hayranim -ulan sevmedigim oyun türü yok zaten ne gelirse oynuyoruz bunu da zevkle bitirecegim muhtemelen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 26 Ağustos 2015; 8:23:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akat866

Oyun 10numara olmus,kaliteden bahsetmeye gerek yok zaten, order gibi buda cok üst düzey olmus. Biraz american dizileri gibi illerliyor. Oyun seni bi yere hapsetmiyor, devamli baska karakterlere yøneltiyor. En heyecanli yerinde oyunu biraktirip, baska yerden devam ediyor. Cok degisik bi calisma olmus.

Ne salladın be kardeşim ortalaması 70 küsür olan iki oyunuda neredeyse GOTY ilan edeceksin size güvenip oyun oynayanlar yandı vallahi pes...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buradan bir arkadaşa gülmüştüm oynayacağın oyunu neden izliyorsun diye.Dün akşam PS üzerinden şöyle bir bakayım dedim canlı oynayanlara yarım saat geçmiş Sonra ne yapıyorum ben kapat şunu deyip kapattım zorla.Sürükleyici ve merak uyandıran bir şekilde ilerlediği açık oyunun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir ara hayal ettim şu grafiklerle RE7'yi yapsalar ve oynanışta eski RE'ler gibi olsa.Bulmacalar üstüne kurulu ve bu oyun gibi ağır ilerleyen şekilde...

• Arkadaşlar PSN ile Kutulu arasında fark var mı ? Yani Bu Exten Edition Olayı nedir ? Ek görev vs gibi birşey mi Ona göre bende Kutulu yada psn den alıcam da ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: By..Emre

Arkadaşlar PSN ile Kutulu arasında fark var mı ? Yani Bu Exten Edition Olayı nedir ? Ek görev vs gibi birşey mi Ona göre bende Kutulu yada psn den alıcam da ?

Extended Edition'da özel bonus bir sahne varmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: Uncle Trevor

Buradan bir arkadaşa gülmüştüm oynayacağın oyunu neden izliyorsun diye.Dün akşam PS üzerinden şöyle bir bakayım dedim canlı oynayanlara yarım saat geçmiş Sonra ne yapıyorum ben kapat şunu deyip kapattım zorla.Sürükleyici ve merak uyandıran bir şekilde ilerlediği açık oyunun.

iyi yarım saatle kurtarmışsın .... seni tamamen ele geçirmesine sakın izin verme ... Ne zaman alıyorsun oyunu dayanabilecekmisin

• An itibari ile benim oyunda gelmiş bulunmakta

UNTIL DAWN | Only On PlayStation 4 (Türkçe)

• oyun harika olmuş heavy rain tarzı böyle oyunlar her zaman gelmiyor 10 üzerinden 10...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Source

An itibari ile benim oyunda gelmiş bulunmakta

UNTIL DAWN | Only On PlayStation 4 (Türkçe)

Hayırlı olsun yorumlarini bekliyoruz.
  • Size iyi oyunlar, sizden sonra ön sipariş yapacağım oyunları ben de overgameden almaya karar verdim
    D&R'dan henüz ses seda yok...
  • En kısa zamanda diyelim artık

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.