Şimdi Ara

UNTIL DAWN | Only On PlayStation 4 (Türkçe) (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.004
Cevap
18
Favori
70.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • az once d&r a çok güzel yağdırdım. Millet oyunu aldı bitirecek bizim sipariş durumunda hala tedarik sürecinde yazıyo uzaydan mı tedarik ediyolar acaba cok merak ediyorum bundan sonra asla almam ordan bir şey.
  • Oyun Türkçe altyazılıydı değil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Canlı yayına beklerim

Twitch.tv./source5353

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Weycell 61

Oyun Türkçe altyazılıydı değil mi?

Evet
  • Oyunu hiç beğenmedim çok çok lineer . Hatta BTS bundan daha iyi bir gameplay sunuyor ...
  • Ben oyunu çok beğendim dün gece 11 gibi indirmesi bitti ve bir bakayım diye açtım gece 4 de başından kalktım. Fakat çoğu arkadaş beğenmeyecektir, eğer tanıtım videolarını izlemeden aldıysanız beklediğinizden bambaşka bir oyun ile karşılaşabilirsiniz. David Cage'in oyunları gibi oynadığım kadar izliyorum da fikrini kabul etmelisiniz.

4. bölüme kadar oynadım ki oyun şu anki gidişine bakarsak oldukça uzun süreceğe benziyor, oynarken yakın zamanlarda çıkmış olan The Cabin in the Woods filmini havasını aldım ve Mr. Robot'tan baş karakterin oyunda olduğunu bilmiyordum sevdiğim bir dizi olduğu için o oyuncunun, oyunda olduğunu görmek de güzel. Kötü anlamda söylemiyorum zaten oyunun tarzı o ama oyuncuyu zaten kısıtladığı için doğası göreği grafikler çok iyi özellikle karakterlerin suratları ve detayları fakat bazı anlarda frame rate oldukça düşüyor, şimdiye kadar oyun zevkimi bozan bir durum olmadı güncellemeler gelecektir. Oyunun hikayesi nasıl derseniz ilk başta ''tamam çözdüm, çok klişe'' dedirtecek bir iki fikir yürüttüm kafamda ve herkes yürütecektir fakat oynadıkça daha farklı bir den fazla teori üretmenize neden olacak olaylar olduğunu görüyorsunuz o yüzden bambaşka şeyler çıkabilir şu an bir şey demek için erken. Karakterlerin özellikleri ve bazı sahnelerde resmen gençlik korku filmlerine göndermeler ile dolu eğer bu tarz korku filmlerini seviyorsanız oyunu da seveceksinizdir. Dediğim gibi 4. bölüme kadar oynadım tüm yorumları ona göre yapıyorum ve olaylar tam olarak başladı diyemem ama şu ana kadar hiç korkma durumum olmadı ki genelde korku oyularından baya korkan biriyimdir ama oyunun başlarında zaten atmosfer ve durum oldukça farklı ilerde durum değişebilir. Sony de tebrik etmek lazım bu tarz bir oyuna onay verdiği için artık aksiyon ve shooter oynamaktan sıkılmıştım.

Kısacası 4. bölüme kadar oynadım ve merak eden arkadaşlar için oynadığım yere kadar olan düşüncelerimi söyledim, tüm yazdıklarım oyunu bitirdikten sonra değişebilir ama 5 saat kadar oynadım ve hiç sıkılmadım. 5 saat gibi bir sürede 4. bölüme geldim o yüzden uzun bir oyun olacağa benziyor ve seçimlerin ne kadar oyunu etkilediğini görmek için 1 kez daha oynayacağım, oyunun başında da seçimlerin bak böyle önemli, şöyle önemli dediği için umarım ilk oynayışımdan daha farklı olaylar olur yani bir kez daha oynamaya değen. Çünkü Walking Dead oyununda da seçimler önemliydi ama aşağı yukarı olacak olaylar bir şekilde gerçekleşiyordu Until Dawn böyle değildir diye umuyorum.

• Oyun elime geçti birkaç saat oynadım ve değerlendirmem şunlar :

Grafik olarak çok güzel.

Hikaye oldukça ilginç ve iyi gidiyor. Özellikle seçim olması hikayeyi daha iyi hale getiriyor.

Harbiden korku oyunu olmuş. Bu oyunun o kadar korku olacağını sanmamıştım ama jumpscare'ler yüzünden ödüm patlıyordu.

Yani oyun PS4'ün en iyi oyunlarından biri olarak çıkmış. Şu andaki puanlardan daha fazlasını hakediyor. Birkaç site 8 falan verdi işte o puanlara ben katılıyorum.
  • P.T yi korkudan oynayamayan biri olarak sizce until dawn sararmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

quote:

Orijinalden alıntı: Akat866

Oyun 10numara olmus,kaliteden bahsetmeye gerek yok zaten, order gibi buda cok üst düzey olmus. Biraz american dizileri gibi illerliyor. Oyun seni bi yere hapsetmiyor, devamli baska karakterlere yøneltiyor. En heyecanli yerinde oyunu biraktirip, baska yerden devam ediyor. Cok degisik bi calisma olmus.

Ne salladın be kardeşim ortalaması 70 küsür olan iki oyunuda neredeyse GOTY ilan edeceksin size güvenip oyun oynayanlar yandı vallahi pes...

Gelip burda bi xbox fanı olarak taraflı yorum atıp durmadan bişeyleri kötüleyeceğine herkesin görüşüne saygı duymayı denesen keşke biraz..

• İndirmeyi başlattım, büyük ihtimalle akşama biter. Bu oyundan fazla beklentim yoktu ama gelen yorumlar çok olumlu.
  • Oyun elime geçti fakat çok takılıyor sanki 10 fps de oynuyorum sizde durum nasıl arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ufkrkmz

Oyun elime geçti fakat çok takılıyor sanki 10 fps de oynuyorum sizde durum nasıl arkadaşlar?

arada takılma fps düşüsü oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

quote:

Orijinalden alıntı: Akat866

Oyun 10numara olmus,kaliteden bahsetmeye gerek yok zaten, order gibi buda cok üst düzey olmus. Biraz american dizileri gibi illerliyor. Oyun seni bi yere hapsetmiyor, devamli baska karakterlere yøneltiyor. En heyecanli yerinde oyunu biraktirip, baska yerden devam ediyor. Cok degisik bi calisma olmus.

Ne salladın be kardeşim ortalaması 70 küsür olan iki oyunuda neredeyse GOTY ilan edeceksin size güvenip oyun oynayanlar yandı vallahi pes...

Sana yalan borcumu var ? Terbiyesizligin luzumu yok. Haddini bil. Ben her oyunu oynamam. Ama bu oyun gercekten cok hosuma gitti. Insanin kararlarina saygi duy biraz.

• Arkadaşlar yayına 15 dakika ara verdim sonra tekrar devam edicem

http://www.twitch.tv/source5353
  • Until Dawn - PS4 Exclusive Horror - Reaction Video!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 26 Ağustos 2015; 17:35:28 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyun muazzam olmuş

• FiFAMaster10 kullanıcısına yanıt
    Oyun korku değilde gerilim... korkacak bişey yok oyunda bence .. Aniden bir şeyler çıkıp yerinden feci hoplata biliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KrallŞaplakçı -- 26 Ağustos 2015; 15:19:04 >
  • Arkadaşlar oynanış nasıl. spoiler yememek için bakamıyorum videolara.
  • oynayış sadece tuşlara basarak karar vermeye mi dayalı yani karakteri yönlendirmek ne bileyim item toplamak bulmaca vs vs var mı
  • overgameden verdiğim ön sipariş sabah elime ulaştı fakat işlerimden dolayı anca başına oturabildim. yeni cihaza yeni bir exclusive ile gireceğiz bakalım sinematik deneyim yaşıyacağız
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.