Şimdi Ara

UNTIL DAWN | Only On PlayStation 4 (Türkçe) (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.004
Cevap
18
Favori
70.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keske overgame den alsaydik.Neyse cuma gunune kadar gelsinde daha d&r dan oyun almam.
  • Oyunu çok ama çok sevdim. Ve bitmesini istemiyorum sanırım oyunun :)

Baya ilerledim sanırım oyunda,ve hala 1/2 soru işareti var kafamda ve en önemlisi de,o tercihi degilde şunu yapsaydim acaba ne olurdu sorusu şuanlık birkaçtane ve bu beni öldürüyor :)

En kötüsüde,oyunun başına oturunca kalkamıyorum:)

Grafiklerinde çok hoşuma gittigini söylemeliyim
  • Until Dawn, Killzone Shadow Fall'ın oyun motorunu kullanıyor, bu yüzden görsel anlamda çok başarılı.
  • Oyunu alacaz saolsun PSN para ekletmiyor cüzdana. 2 Ay önce aynı kartla oyun aldım şimdi yine satın al diyorum para eklemiyor nasıl iş yapıyorlar arkadaş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kazumatr

Sizde de mi hala tedarik surecinde yazıyor valla ilkkez dr dan aldim bu son oldu daha alışveriş yapmam ordan bune ilgisizlik ya on siparişe açmanın ne anlami var daha.
    Bu gidişle cuma günü ancak kargoya verirler bunlar ellerinde olmayan ürün için ön sipariş aldi simdi kaç adet okduguna bakıp sony den tedarik edip öyle gondercekler demekki berbat bi firmaymis daha dukkanlarinin onunden bile gecmem bes para etmez bunların hizmeti.

Dengesiz bi firma bi öncekimi alışverişime güvenerek yaptım bende işlemi ama sonuç ortada bekle dur şimdi ne zaman gelir bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mefisto-TR

Oyunu alacaz saolsun PSN para ekletmiyor cüzdana. 2 Ay önce aynı kartla oyun aldım şimdi yine satın al diyorum para eklemiyor nasıl iş yapıyorlar arkadaş...

Aynı sorunu yaşıyorum

• Şu küresel tercih oranını göster seçenegini kullanan var mı?
  • Dark Saga kullanıcısına yanıt
    Iptal edip başka yerden alsak gene cumaya kalacak bekleyecez artık mecburen başka bi alışverişte guvenmem ilk ve sondu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

quote:

Orijinalden alıntı: Akat866

Oyun 10numara olmus,kaliteden bahsetmeye gerek yok zaten, order gibi buda cok üst düzey olmus. Biraz american dizileri gibi illerliyor. Oyun seni bi yere hapsetmiyor, devamli baska karakterlere yøneltiyor. En heyecanli yerinde oyunu biraktirip, baska yerden devam ediyor. Cok degisik bi calisma olmus.

Ne salladın be kardeşim ortalaması 70 küsür olan iki oyunuda neredeyse GOTY ilan edeceksin size güvenip oyun oynayanlar yandı vallahi pes...

70 küsurmuş, 79 diyemiyor ahahahahaahaha

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler oyuna birazdan yeniden başlıyorum izlemek isteyenleri beklerim

http://www.twitch.tv/source5353
  • Oyun süresi yaklaşık ne kadar arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: hadi123

Oyun süresi yaklaşık ne kadar arkadaşlar

9 saat

• quote:

Orijinalden alıntı: Source

Beyler oyuna birazdan yeniden başlıyorum izlemek isteyenleri beklerim

Vay arkadaş millet bitirdi yeniden başlamış bizim oyun daha tedarik sürecinde :) epey sardı sanırım hocam oyun hemen yeniden başladığınıza göre?
  • Oyun zaten ben killzone aksiyonu sunacagim demediki en bastan beri interaktif bir oyun olacagi aciklanmisti. Bence gayet basarili bir deneme oldu üstelik Türkçe daha ne olsun..

Sony ex leri gayet fazla çesitlilik sunuyor buna şimdi farklı bir yapım olan until dawn da eklendi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu d&r dan sipariş verilmezmiş bunu öğrendim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark Saga

quote:

Orijinalden alıntı: Source

Beyler oyuna birazdan yeniden başlıyorum izlemek isteyenleri beklerim

Vay arkadaş millet bitirdi yeniden başlamış bizim oyun daha tedarik sürecinde :) epey sardı sanırım hocam oyun hemen yeniden başladığınıza göre?

D&R spotculardan tedarik ediyor galiba ne tedarikmis arkadaş 5 gündür tedarik surecinde

• quote:

Orijinalden alıntı: Bloodborne

bu d&r dan sipariş verilmezmiş bunu öğrendim.

Aynen, daha töbe
  • quote:

Orijinalden alıntı: hadi123

Oyun süresi yaklaşık ne kadar arkadaşlar

Ben 7.5 saatte bitirdim hocam

• oyun iyi güzel hoş ama ne bileyim sanki bir şeyler eksik beni içine çekemedi bir türlü gerçi daha başındayım bakalım ileride ne olur.
    altyazılar biraz daha büyük yapsalarmış ne olurdu sanki ,
    grafikler harika
    korku oyunuyla alakası yok outlast bile beni fazla germemişti sanırım bu kişisel bir olay
    şimdilik izlenimler bunlar
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.