Şimdi Ara

UNTIL DAWN | Only On PlayStation 4 (Türkçe) (38. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.004
Cevap
18
Favori
70.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2 tane sony center'a gittim ikisinde de yok
    1 tanesini aradım, gelmedi dedi
    dnr'a gittim yok
    teknosa'ya gittim, standdaki playstation'a oyunu takmışlar oynuyorlardı fakat satışta oyun yoktu

bana kimse spottan oyun almayın demesin bundan sonra
    gittim kadıköyden paşa paşa aldım
  • bir kere şunu baştan söyleyeyim

heavy rain ve beyond two souls gibi bu da bir oyun değil, interaktif film.

hatta konusu AĞIR klişe olsa da gerçekten interaktifliğin dibine vurmuş bir film.

örneğin;
    kız arkadaşınızı eski sevgilisiyle konuşurken görünce tepki verip vermemek size kalmış. tepki verirseniz hem kız arkadaşınızla, hem kız arkadaşınızın eski sevgilisiyle aranızdaki ilişki oyunun sonuna kadar farklı şekilde gelişebiliyor.

birinin çantasında çalan bir cep telefonuna bakıp bakmamak elinizde. bakarsanız oyunun sonuna kadar sizin meraklı ve özel hayata saygısız olduğunuzdan dem vurarak laf sokabiliyor.

iki arkadaş tartışıyorken kimin tarafını tutacağınız size bağlı, size karşı tutumları farklı yerlere gidebiliyor.

dediğim gibi konu tam bir "ormandaki bir kulübeye gidip ölmek için elimizden geleni yapalım" klişeleriyle dolup taşıyor. kaldı ki oyunu 8 kişi de ölmeden veya hepsi ölerek, veya bu 8 kişinin farklı kombinasyonları ile bitirmek mümkünmüş.

ekran görüntülerinin tamamını direkt ps4'ten aldım.

ha bu arada, gelmiş geçmiş en iyi surat modellemesi ve mimikler bu oyunda. aksi iddia edilemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defected -- 27 Ağustos 2015; 9:08:29 >

• Oyunu yeni bitirdim, öncelikle gece oynamama rağmen oyun beni korkutmayı başaramadı zaten oyuncuyu korkutması hep jump scare üzerinden yapmaya çalışıyor, Evil Within gibi konusuyla sizi korkutmaya, germeye çalışmıyor en azından ben pek korkmadım bir iki kere yerimden zıpladım o kadar. Ama söylemem gerekir ki atmosfer olarak oldukça başarılı zaten grafikleri ile de bunu destekliyor fakat yüzler bazen tam oturmamış gibi duruyor bazı sahnelerde. LA Noire oyununda olduğu gibi çok başarılı olmasına rağmen yüzler bazen sapıtıyor bir de teknik kısımdan bahsedersek frame rate bazen oldukça düşüyor, oyunu oynarken rahatsız edecek ve hareketli sahnelerde rahatsız etmedi.

Hikaye olarak bakarsak ben oyun veya filmde konuyu önce çözmeye çalışan biri olmama rağmen bazı kısımları direk anlıyorsunuz ama daha sonra oldukça farklı yerlere gidiyor eğer Amerikan efsanelerine ilgi duyuyorsanız da size tanıdık gelecek bazı kısımlar var. Oyunu ilk oynamaya başladığımda Cabin in the Woods'a benzetmiştim çünkü filmde korku filmlerinin klişeleri üzerinden yürüyordu oyunda aynı o şekilde ilerliyor ama bence bilerek yapılmış bir tercih ve korku filmlerini seviyor ve izliyorsanız sizin de hoşunuza gidecektir. İlk başta karakterlerin hepsine gıcık oldum klasik Amerikan ergen tipleri ama daha sonradan işler değişiyor ve dediğim gibi bunların hepsinin bilincinde oyun.

Seçimlerin ne kadar değiştirdiğine gelirsek ben Telltale oyunlarından daha başarılı buldum çünkü Telltale oyunlarında biri ölecekse siz kurtarmayı seçseniz bile o ilerde kesinlikle ölecektir ama Until Dawn oyununda herkesi öldürme veya herkesi kurtarma şansınız var tabi ki hikayenin ilerlemesi için bazı karakterler bazı yerlere kadar asla ölmüyor ve bazen QTE kaçırılsanız bir iki şans verse de bazı kısımlarda QTE kaçırılsanız öyle Game Over falan yok o karakter direk ölüyor. Ben şahsen ilk bilmeden kafamdan seçimler yaptım ve sonu gördüm şimdi herkesi kurtarmaya çalışarak ve herkesi öldürerek bitirmeyi düşünüyorum MGS ve Mad Max'e kadar beni idare edecektir. Oyunu 2 günde bitirdim ve oynarken oldukça keyif aldım hiç sıkılmadım.

Son olarak da Beyond ve Heavy Rain oyunlarını sevdiyseniz bu oyunuda severseniz fakat o oyunları sevmediyseniz bu oyunu da beğenmezseniz.

• arkadaş bu oyunun türü TEEN SLASHER* bilmeyenler için ; korku oyun değil zaten kim korku oyunu dedi yada beklentisi nedir bilemem; Scream serisini bilen bilir yani tarz budur zaten oyunun amacı klişe olmak ve eğlence onun dışında beklentisi olana yanlış oyun

*wes craven 'ın 1996 yapımı scream isimli filmiyle yeniden canlandırdığı hollywood filmleri furyası. bir grup genç takılırlarken cinayetler olmaya başlar, esas kız ya da esas oğlan hariç herkes ölür, katil genelde en beklenmeyen kişi çıkar. eski korku filmleri furyası ile dalga geçmeyi de ihmal etmeyen filmlerdir bunlar. scream,i know what you did last summer, urban legends, faculty, scarry movie gibi filmler ve bunların devam filmleri bu türün örnekleridirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer-x -- 27 Ağustos 2015; 9:22:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aerys II Targaryen

Ya allahtan emily cadisini sevmedigim icin mati direk ucurumdan atlattim kurtuldu videolari izledimde cadiyi kurtarsa olecek mis silahi emiliye vermistim

Spoiler butonu diye birşey var bilgin olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: defected

bir kere şunu baştan söyleyeyim

heavy rain ve beyond two souls gibi bu da bir oyun değil, interaktif film.

hatta konusu AĞIR klişe olsa da gerçekten interaktifliğin dibine vurmuş bir film.

örneğin;
    kız arkadaşınızı eski sevgilisiyle konuşurken görünce tepki verip vermemek size kalmış. tepki verirseniz hem kız arkadaşınızla, hem kız arkadaşınızın eski sevgilisiyle aranızdaki ilişki oyunun sonuna kadar farklı şekilde gelişebiliyor.

birinin çantasında çalan bir cep telefonuna bakıp bakmamak elinizde. bakarsanız oyunun sonuna kadar sizin meraklı ve özel hayata saygısız olduğunuzdan dem vurarak laf sokabiliyor.

iki arkadaş tartışıyorken kimin tarafını tutacağınız size bağlı, size karşı tutumları farklı yerlere gidebiliyor.

dediğim gibi konu tam bir "ormandaki bir kulübeye gidip ölmek için elimizden geleni yapalım" klişeleriyle dolup taşıyor. kaldı ki oyunu 8 kişi de ölmeden veya hepsi ölerek, veya bu 8 kişinin farklı kombinasyonları ile bitirmek mümkünmüş.

ekran görüntülerinin tamamını direkt ps4'ten aldım.

ha bu arada, gelmiş geçmiş en iyi surat modellemesi ve mimikler bu oyunda. aksi iddia edilemez.

L.A NOİRE oyunundaki mimik ve yüz teknolojisimi kullanılmış?

• Arkadaşlar oyunu bitirip tekrar baştan başladığımızda bulduğumuz ipucları herşey sıfırlanıyormu ? Oyunun başında 1 tane ipucu kaçırdımda geriyede dönemiyorum ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • defected kullanıcısına yanıt
    Nekadar garip ps4 çıktığında da böyleydi sonradan konsolları toptan alanlar olduğunu ogrenmistik.
    Demekki sony centerlardan yine spotcular satın almış topluca.

D&R dan hala ses yok dün bi arkadas aramisti ellerine dün geçtiğini soylemislerdi hala kargoya verilmemiş nekadar vurdumduymaz bi firma.

• quote:

Orijinalden alıntı: gamer-x

arkadaş bu oyunun türü TEEN SLASHER* bilmeyenler için ; korku oyun değil zaten kim korku oyunu dedi yada beklentisi nedir bilemem; Scream serisini bilen bilir yani tarz budur zaten oyunun amacı klişe olmak ve eğlence onun dışında beklentisi olana yanlış oyun

*wes craven 'ın 1996 yapımı scream isimli filmiyle yeniden canlandırdığı hollywood filmleri furyası. bir grup genç takılırlarken cinayetler olmaya başlar, esas kız ya da esas oğlan hariç herkes ölür, katil genelde en beklenmeyen kişi çıkar. eski korku filmleri furyası ile dalga geçmeyi de ihmal etmeyen filmlerdir bunlar. scream,i know what you did last summer, urban legends, faculty, scarry movie gibi filmler ve bunların devam filmleri bu türün örnekleridirler.

okumayan, araştırmayan ama ne hikmetse herşeyi çok bilen gençliğimizin arasında senin gibi bir kardeşim olduğunu bilmek beni sevindirdi
    adamlar TEEN SLASHER tarzında oyun yapıyorlar bizimkiler, bir öğrenmiş korku gerilim vs... iki laflarından biri bu.

bu oyun KORKU OYUNU DEĞİL ARKADAŞLAR!
    bu oyun TEEN SLASHER filmlerinden esinlenerek yapılan bir oyundur.
    bilmeyen iyice araştırsın.

BU ARADA OYUNUN YÜZ MODELLEMELERİ MUHTEŞEM!
    hele o oyunun başındaki psikolog sahnesi yok mu, vay be dedirtti yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KUMANDANASKER -- 27 Ağustos 2015; 10:58:39 >

• Trophy listesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byvolcan -- 27 Ağustos 2015; 11:44:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kazumatr

Nekadar garip ps4 çıktığında da böyleydi sonradan konsolları toptan alanlar olduğunu ogrenmistik.
    Demekki sony centerlardan yine spotcular satın almış topluca.

D&R dan hala ses yok dün bi arkadas aramisti ellerine dün geçtiğini soylemislerdi hala kargoya verilmemiş nekadar vurdumduymaz bi firma.

Hâlâ tedarik sürecinde yazıyor bende de şaka gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: ACtemh

Arkadaşlar oyunu bitirip tekrar baştan başladığımızda bulduğumuz ipucları herşey sıfırlanıyormu ? Oyunun başında 1 tane ipucu kaçırdımda geriyede dönemiyorum ..

Oyun bittikten sonra bölümleri seçebildiğin kategori açılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KUMANDANASKER

quote:

Orijinalden alıntı: gamer-x

arkadaş bu oyunun türü TEEN SLASHER* bilmeyenler için ; korku oyun değil zaten kim korku oyunu dedi yada beklentisi nedir bilemem; Scream serisini bilen bilir yani tarz budur zaten oyunun amacı klişe olmak ve eğlence onun dışında beklentisi olana yanlış oyun

okumayan, araştırmayan ama ne hikmetse herşeyi çok bilen gençliğimizin arasında senin gibi bir kardeşim olduğunu bilmek beni sevindirdi
    adamlar TEEN SLASHER tarzında oyun yapıyorlar bizimkiler, bir öğrenmiş korku gerilim vs... iki laflarından biri bu.

bu oyun KORKU OYUNU DEĞİL ARKADAŞLAR!
    bu oyun TEEN SLASHER filmlerinden esinlenerek yapılan bir oyundur.
    bilmeyen iyice araştırsın.

BU ARADA OYUNUN YÜZ MODELLEMELERİ MUHTEŞEM!
    hele o oyunun başındaki psikolog sahnesi yok mu, vay be dedirtti yani.

biz bilgilendirmeyi yapalımda yanlış anlaşılma olmasın; ama hakikaten yüz modellemeleri nedir öyle yaw

• Arkadaşlar Vatan bilgisiyarın sitesinden bakıyorum 130 tlye satılıyor oyun birde Düzce şubesine soruyorum 200 tl diyorlar doğrumu bu yaptıkları ?

• Sonunda Sam hayatda kaldı bende mike öldü
  • Hala bi değişiklik yok kendileri kaybeder ben bidaha bu firmadan almam dükkanından bile hiçbisey almam.

• PLAYSTATION CANLİ YAYİN YAPİYOR biri Türkçe olarak (:

• quote:

Orijinalden alıntı: Arnold Schwarzenegger

Sonunda Sam hayatda kaldı bende mike öldü

Spoiler sayılmaz ki (: herkesin spoiler'i kendine bu oyunda 😀😀

• saat 02.00 da annem bile sagdakini sec sağdaki diye bağırıyordu evde:) oyun guzel yarisina geldim ben oynuyorum 4 kisi izliyor. En az 3 defa bitirilebilir. Favorim tabiki doktor:)

• 5. bölümü bitirdim, oyun gerçekten çok güzel. İleride ne olacak, şuradan sonra karşıma ne çıkacak diye diye PS4'ün başından kalkamıyorsunuz.
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.