Şimdi Ara

UNTIL DAWN | Only On PlayStation 4 (Türkçe) (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.004
Cevap
18
Favori
70.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: byvolcan

Trophy listesi

Platinum için en az 3 kere bitirmek şart gibi
    Herkes sağ oyunu bitirirsek 3 trophy otomatik gelir

• Herkesi sag birakmak olayinda
    oyunun acilisinda olen iki kardes de dahil mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • french press kullanıcısına yanıt

Hayır sadece jessica için diyorum ben onu kurtarmak yok oyunda gördüğüm kadariyla

• quote:

Orijinalden alıntı: french press

Herkesi sag birakmak olayinda
    oyunun acilisinda olen iki kardes de dahil mi

Hayir oynadigimiz 8kisi icin gecerli

• quote:

Orijinalden alıntı: murlek

quote:

Orijinalden alıntı: Mefisto-TR

Oyunu alacaz saolsun PSN para ekletmiyor cüzdana. 2 Ay önce aynı kartla oyun aldım şimdi yine satın al diyorum para eklemiyor nasıl iş yapıyorlar arkadaş...

hocam ps4 üzerinden şuan satın alabildim bilgin olsun (pc üZerinden hala cüzdana para ekleyemiyorum o ayrı konu)

Yok PS4 üzerinden yine hata veriyor. :) Demek ki kaderimiz bu oyunu almamak.

• Mefisto-TR M kullanıcısına yanıt
    Mobilden girerek denedinizmi birde belki ozaman olabilir.

Bu arada D&R allah belanı versin hala tedarik sürecinde yaziyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Kazumatr

hakkeden ayıp
  • Arkadaşlar enteresan bir durum var. Geçtiğimiz akşam en sonunda bir spotçudan üzerinde Türkçe 199TL yazan kırmızı (bildiğimiz D&R'larda satılan oyunlardaki) sticker'lardan olan bir Extended Edition'ı aldım. Bugün oynamaya başladım ancak menüler arasında hiçbir şekilde altyazı değişimi yapamıyorum. Sadece aktif ya da inaktif yapabiliyorum. Türkçe de dahil başka hiçbir altyazı seçeneği yok. İlginç olan kutunun arkasında da, içindeki kitapçıkta da Türkçe var!

Sebebini bilen var mı, gözden kaçırdığım bir detay mı var altyazılar ile ilgili?

Not: Oyunun başlarındayım ve kesinlikle çok keyif veriyor. Korku değil ancak gerçek bir teen-slasher janrına ait bir akışı var!
  • quote:

Orijinalden alıntı: L.Goshin

Arkadaşlar enteresan bir durum var. Geçtiğimiz akşam en sonunda bir spotçudan üzerinde Türkçe 199TL yazan kırmızı (bildiğimiz D&R'larda satılan oyunlardaki) sticker'lardan olan bir Extended Edition'ı aldım. Bugün oynamaya başladım ancak menüler arasında hiçbir şekilde altyazı değişimi yapamıyorum. Sadece aktif ya da inaktif yapabiliyorum. Türkçe de dahil başka hiçbir altyazı seçeneği yok. İlginç olan kutunun arkasında da, içindeki kitapçıkta da Türkçe var!

Sebebini bilen var mı, gözden kaçırdığım bir detay mı var altyazılar ile ilgili?

Not: Oyunun başlarındayım ve kesinlikle çok keyif veriyor. Korku değil ancak gerçek bir teen-slasher janrına ait bir akışı var!

PS4'ün sistem dilini Türkçe yapmalısın.

• Oyun nasııl tavsiye ediyo musunuz? Bazıları bitirmiş bile ya
  • Tr PSN'de 189 lira satılan oyun ekstra 25 dakikalık bölüm içeriyor mu arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Craxler Devon

Tr PSN'de 189 lira satılan oyun ekstra 25 dakikalık bölüm içeriyor mu arkadaşlar?

sadece önsipariş olanlarda var deniyordu, önsipariş sürümünün adı extended edition ona göre kontrol edebilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kazumatr

Ben saat 1 gibi aradım bugün ellerine ulaşmamış hâlâ hatta bayan dalga gecer gibi önümüzdeki haftaya kadar bekleyin gelmezse siparişinizi iptal edelim dedi

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowz61

Oyun nasııl tavsiye ediyo musunuz? Bazıları bitirmiş bile ya

Güzel bir oyun şahsen tavsiye ederim ben 2. kez bitirdim bugün şimdi trophy'leri toplamak için oynuyorum.
  • Salı akşamı OverGame'den verdiğim sipariş elime geçti. Çok güzel paketlenmiş bir şekilde göndermişler faturasıyla birlikte ki üzerinde 199 TL damgası bile var. d&r ve sony centerlardan uzak dururum artık

• Beklemene gerek yok, ara iptal ettir bence. Spotçularda 189 TL.
  • An itibariyle oyunu bitirdim.
    Sam ve Chris hayatta kaldı sadece sonda farkında olmadan yanlış seçim yaptım chris ve sam hariç hepsi havaya uçtu.Ama oyun gerçekten güzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.T.A.R. -- 27 Ağustos 2015; 15:53:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

quote:

Orijinalden alıntı: L.Goshin

Arkadaşlar enteresan bir durum var. Geçtiğimiz akşam en sonunda bir spotçudan üzerinde Türkçe 199TL yazan kırmızı (bildiğimiz D&R'larda satılan oyunlardaki) sticker'lardan olan bir Extended Edition'ı aldım. Bugün oynamaya başladım ancak menüler arasında hiçbir şekilde altyazı değişimi yapamıyorum. Sadece aktif ya da inaktif yapabiliyorum. Türkçe de dahil başka hiçbir altyazı seçeneği yok. İlginç olan kutunun arkasında da, içindeki kitapçıkta da Türkçe var!

PS4'ün sistem dilini Türkçe yapmalısın.

Çok teşekkür ediyorum yanıt için. Başka oyunlarda hep menü üzerinden seçim yaptığım için şaşırdım. PSN'i vs de hep İngilizce kullandığım için hiç aklıma gelmedi böyle bir olasılık. Tekrar teşekkürler.

• Bugün de ulaşmazsa iptal ederim iyibi kufrederdimde şimdi burda D&R a neyse boşuna ceza almayalim.
    Bu aksam 6 ya kadar vakti var yoksa iptal edicem.Siteden sipariş iptal edebiliyomiyuz veya musteri hizmetlerindenmi iptal ediliuor karta geri iade yapiliyormu hemen ?

• Oyun bitti herkesi kurtardım şimdide hepsini öldürmeye çalışacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KrallŞaplakçı -- 27 Ağustos 2015; 16:45:49 >
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.