Şimdi Ara

UNTIL DAWN | Only On PlayStation 4 (Türkçe) (82. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.004
Cevap
18
Favori
70.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Emily ile Matt'in bulunduğu kısa bir bölüm ekleniyor.
  • İyi oyun, çok iyi saklıyor detaylarını, içeriğini. o kadar korku filmi izledik zamanında hala da izlerim ama şunda ki keyfi alamadım nicedir, pek tahmin edilebilirde değildi hikayenin nasıl ilerleyeceği. Oh shit vs deselerde karakterler, alt metni sağlam yazılmış. müzikler havaya sokuyor. Bir nevi sizi salak yerine koyuyor pembe dizi tadında ilerlerken. Karakterlerin en gıcığı bile sempati yaratıyor insan da. İyi ki film değilde oyun yapmış sony bunu. muhtemelen bir süre vr oyunu ile uğraşmalarının asıl nedeni arka tarafta ilk oyunun yazarları ikinci oyun için çalışmalara başlamışken projenin kağıt üzerinde olgunlaşması için zaman kazanmak birkaç ekstra kuruşta nemalanmak.
  • Bu oyunu epey bir merak ediyordum. Dün n11 üzerinden normal versiyonu sipariş verdim. 70 lira gibi bir şeye mal oldu. Bir şey sorucam oyun ne kadarlık bir güncelleştirme yapıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuzeydebiryer

Bu oyunu epey bir merak ediyordum. Dün n11 üzerinden normal versiyonu sipariş verdim. 70 lira gibi bir şeye mal oldu. Bir şey sorucam oyun ne kadarlık bir güncelleştirme yapıyor.

11 gb a yakın bir güncellemesi var oyunun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bu oyunu epey bir merak ediyordum. Dün n11 üzerinden normal versiyonu sipariş verdim. 70 lira gibi bir şeye mal oldu. Bir şey sorucam oyun ne kadarlık bir güncelleştirme yapıyor.

11gb olması lazım hocam öyle hatırlıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler arkadaşlar. Oyun güncellemesi için makineyi arkadaşa götürmek gerekecek. mobil internetim bunun icin yetersiz kalır.

• arkadaşlar oyunu almayı düşünüyorum ancak çok fazla film tadında ilerliyorsa ve biz kontrollerde sadece seçim yapıp bir kaç tuşa basıp ilerliyorsak anlamı yok diye düşünüyorum bilgisi olan..?
  • quote:

Teşekkürler arkadaşlar. Oyun güncellemesi için makineyi arkadaşa götürmek gerekecek. mobil internetim bunun icin yetersiz kalır.

Rica ederim şimdiden iyi oyunlar hocam

• İyi ki ps4 almışım dedirten bir oyun...Oyunu almakta tereddüt eden arkadaşlar, ilk 40 dakika, oyun biraz sıkıyor, basit diyaloglara cevap vermek zorunda kalıyorsunuz..Sonrasında ise bu oyunun, belki tarzları biraz farklı olsa da Resident evil 1 den sonra çıkmış en iyi korku/ hayatta kalma oyunu olduğunu anlayacaksınız..Karakterleri kontrol ettiğimiz bölümlerdeki grafiklere, seslere, ani gelişen olaylara,müziklere hayran kaldım..Playstation 2 den beri adam akıllı bir korku/ gerilim oyunu çıkmamıştı..Ps3 döneminde Dead Space 1, bizlere keyifli saatler yaşatsa da, o oyun da aslından kopup 3.oyunla tuhaf bir aksiyon oyununa dönüşmüştü..Demek ki işi bilen, çalışan,birikim sahibi yapımcılar, bir araya geldiğinde Until Dawn gibi harika korku oyunları çıkabiliyor..İnşallah, 2. oyunda oynama süreleri daha fazla olur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: otto1234

arkadaşlar oyunu almayı düşünüyorum ancak çok fazla film tadında ilerliyorsa ve biz kontrollerde sadece seçim yapıp bir kaç tuşa basıp ilerliyorsak anlamı yok diye düşünüyorum bilgisi olan..?

Film tadında ilerleyen o sahneler izleyiciyi sıkmıyor yani order vs de yer alan gibi geçmek isteyeceğin duygusuz cafcaflı sahneler değiller bana göre ve zaten bu sahnelerde seçimler gerçekleşiyor, hızlı tuşa basma anları vs kontrolcüyü bolca kullanıyorsunuz aslında. Tüm olay insanlar arasında ki ilişkiler yani oyunu bir diziye benzetirsek ki benziyor, dizinin karakterlerinin kişiliklerini bir nevi biz kontrol ediyoruz. Oyuncular kaliteli iş çıkarmış seslendirmeleri duruma uygun ve zaten çoğu oldukça bilinen isimler.

Sony bunu çok rahat bir sezonluk televizyon dizisi haline getirip yayınlayabilirmiş ama olayı oyun olması. bunun dışında orjinal resident evil serisi gibi kamera açılarını eşliğinde yürütüyor, ilerletiyorsunuz karakterinizi bu anlarda hikaye hakkında ipuçları topluyor ve arada bir hoplatılıyorsunuz. En kötü şimdi olmasa bile iyice ucuzlayınca extended sürümünü edinin, sonuçta ps4'e çıkmış çıta üstü bir oyun ve de kesinlikle spoiler yemeyin oyun hakkında ne kadar az şey bilirseniz o kadar eğlenceli oluyor.

Ayrıca oyunu motion kontroller ile oynamak daha keyifli tavsiye ederim, nedense bizde oyunu herkes tuşlara basarak oynuyor. Oyunun orjinal fikrinde hareket kontrolleri var, ayarlar diye birşey var girin, oyunu daha keyifli oynamak varken neden daha kısıtlı şekilde oynayasınız ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kennnn -- 12 Aralık 2015; 12:32:05 >

• Oyun indirime girmiş, mağazalarda 99 TL'den satılıyor. Bulabilirseniz kesinlikle kaçırmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VolkanElçin

Konsol tarihinde oynadığım en sağlam oyunlardan biri... Benim için birinci sıraya mafia 3 ikinci sıraya bu oyun geliyor. Tam bi efsane eşimle beraber oynuyoruz. Normalde izlemez beni oynarken ama bu oyunun her dakikasında yanımda film gibi diyor... açıkcası 10/9 alır benden.

çıkmayan oyun nasıl 1.oluyor:)

Bende geçen hafta sonu aldım teknosadan 99a başlıycam bu akşam bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BèRuTTì -- 13 Aralık 2015; 19:16:25 >
  • Oyunun türkçe sini asıl açıcaz altyaxı bile yok ingilizce hep. 1.0 da şuan

• quote:

Orijinalden alıntı: kaan2142

Oyunun türkçe sini asıl açıcaz altyaxı bile yok ingilizce hep. 1.0 da şuan

PS4 sistem dilini Türkçe yapmalısın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun hem türkce altyazili olmasi hem harika bir senaryo isleyisi ve mukemmel bir atmosfer ile benden 10/9 net aldi bir kac saat once bitirdim ve sunu soliyim bir kere daha bastan oynayip bitiricem cunku yaptiginiz secimler gercekten oyunda buyuk rol oynuyor ve acaba sole yapsaydim ne olurdu dedigim cok nokta oldu ilerde ustunden biraz zaman gecsin tekrar baslarim bastan cunku merak ediyor insan..oyunda begenmedim dur bastan aliyim su bolumu diyemiyorsunuz ve bu olay bu oyunun bukadar sevilmesinin ana nedeni bu yuzden tekrar oynamak istiyor insan bence oynamayan varsa kesinlikle alip oynamali hatta arsiv lik saklamali..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kabasaakall -- 20 Aralık 2015; 1:48:30 >
  • Oyunun herseyi tadinda bence 4 4 luk bir oyun ben silent hill den sonra ilk defa bir korku oyunun dan bu kadar zevk aldim.

• Oyunu bitirip satmak isteyenler pm atabilirler. Merakla bekliyorum

• İzleyip izleyip tuşa mı basıyoruz bu oyunda. Bastığımız tuş X yerine O ise senaryo mu değişiyor? Merakımdan soruyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

quote:

Oyunun türkçe sini asıl açıcaz altyaxı bile yok ingilizce hep. 1.0 da şuan

PS4 sistem dilini Türkçe yapmalısın.

Zaten türkçede sanırım amerikadan gelenlerde türkçe yok

• quote:

Zaten türkçede sanırım amerikadan gelenlerde türkçe yok

Amerika'da satılan sürümde Türkçe dil desteği yok.
  • 
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.