Şimdi Ara

UNTIL DAWN | Only On PlayStation 4 (Türkçe) (84. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.004
Cevap
18
Favori
70.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tam bu hava da oynamalık oyun yarın tekrar oynarım belki
  • quote:

Orijinalden alıntı: CekomastikSilikon

Benim bahsettiğim de bu. Şuanda 260 liraya sıfır 2 yıl garantili alabiliyorum. Neredeyse amazon fiyatına denk geliyor yani :)

BF'de 49$'a satıldı. Kargo ile beraber 62$'a geliyordu. O zaman için en uygun fiyat oydu. Ama şuan o fiyata alabiliyorsanız iyi güzel fiyat TR garantili için. Nerden, nasıl alabiliyorsunuz acaba?
  • Vatov kullanıcısına yanıt
    Özelden linki atıyorum size.
  • quote:

Hangi kulaklıkla oynuyorsun üstad? Ben de şimdi 7.1 Ps4 Wireless Headset almayı düşünüyorum. Sanırım alacağım başka ürünler bulamadım pek kafama yatan. Kulaklığı alınca Until Dawn tekrar satın alıp oynucam

Size bunu öneririm. Çok memnunum
    http://www.turtlebeach.com/product-detail/ps4-headsets/ear-force-stealth-500p/591

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ya bu nasil oyun bir secim yapiyorsun acaba diger secimi yapsaydim ne olacakti diye dusunuyor insan..

Oyuna yeni basladim Chris ( silahla ates ederken yanlislikla
    zavalli sincapi öldürdüm) Sam kızdı. sizce yeniden baslamalimiyim oyuna . Sincapı öldürmeseydim ne olacaktı??

• quote:

Orijinalden alıntı: etihadb

Ya bu nasil oyun bir secim yapiyorsun acaba diger secimi yapsaydim ne olacakti diye dusunuyor insan..

Oyuna yeni basladim Chris ( silahla ates ederken yanlislikla
    zavalli sincapi öldürdüm) Sam kızdı. sizce yeniden baslamalimiyim oyuna . Sincapı öldürmeseydim ne olacaktı??

Platin kasacaksan evet, nedeni uzun hikaye
  • quote:

Orijinalden alıntı: armorking2621

josh adlı karakter hiçbir kelebek etkisi olmadan ölüp gidiyor testereyle josh mı asley mi dıye soruluyor her türlü adam gidiyor yada ıkısınden biri

• Bitirdik oyunu

3 kişi sağ kaldı En son Mike'ı kurtar veya şartele koş diye seçenek çıktı ben şartele koştum sırf ne olacak diye merak ettiğim için son bölümü bir daha oynayacağım

Merak ettiğim bir şey var arkadaşlar Josh her türlü ölüyor mu? Çünkü Josh'u kurtarmaya gittik dönerken kafası patladı benim elimde olan bir şey değildi sanırsam dimi?

Oyun aslında 5 kişiyle bitecekti Mike ve Ashley son sahnede ev patlayınca gitti.

Ps3'te oynadığım The Last of us'dan beri ilk defa bi oyun iyi geldi. İyi yapmışlar parasını (bence) sonuna kadar hak ediyor, oynanış süresi kısa ama tekrar tekrar oynanabilecek her seferinde farklı sonla bitirilebilecek süper bi oyun bence

• Merhaba arkadaşlar benim bir sorum olacak bu oyunla alakalı.

Şimdi ben Türkiyeden aldığım oyunu yurtdışında aynı bölgede ki konsoluma takıcam. Turkiye psn'i açacağım extended kısımları kod ile oynamak için. Oyunu normal oynasam daha sonra istediğim bir gün oyunun kutusunda ki kodu girsem (kodun zamanı geçmeden) ve extended kısmı da oyuna eklesem problem olmaz değil mi ? Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kennnn

Merhaba arkadaşlar benim bir sorum olacak bu oyunla alakalı.

Şimdi ben Türkiyeden aldığım oyunu yurtdışında aynı bölgede ki konsoluma takıcam. Turkiye psn'i açacağım extended kısımları kod ile oynamak için. Oyunu normal oynasam daha sonra istediğim bir gün oyunun kutusunda ki kodu girsem (kodun zamanı geçmeden) ve extended kısmı da oyuna eklesem problem olmaz değil mi ? Teşekkürler.

olmaz istedigin zaman kodu girebilirsin. ama extended kısmindan pek bir beklentin olmasin sadece yurudugun bir yol aciliyor.o bolumu oynasanda oynamasanda bir kaybin olmaz yani

• NedenAllahım kullanıcısına yanıt

toplam 8 kişi var hocam hepside kurtulabiliyor. josh da dahil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byvolcan -- 1 Ocak 2016; 12:52:31 >
  • Oyunun kutusunun arkasında ps4 kamera kullanılabilirliği yazıyor. Ne işe yaradığını bilen veya deneyimleyen var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Carcharies

Oyunun kutusunun arkasında ps4 kamera kullanılabilirliği yazıyor. Ne işe yaradığını bilen veya deneyimleyen var mı?

Oyunda yaptığımız secimleri ds4'ü sağa sola kaydırarak yapmamızı sağlıyor.hiç işlevsel değil. Kontrolcüyü sağa sola kaydırcam diye uğrasıyorum sadece R3 yada L3 ile yapabileceğim bi işi.
    Oyuncu yürürken karakterin kafasını sağa sola oynatabiliyoruz kontrolcüyü kamera önünde hareket ettirirken. Yada feneri istediğimiz yere tutuyoruz kontrolcüyü fener gibi tutarak. Buda çok mu gerekli dersen, gereksiz oyuna katkısı yok.
    Ama bi özellik var ki çok hoşuma gitti. Bunu oyunu biraz oynadıktan sonra anasayfa ekranına gelen KAMERANIN KAYDETTİKLERİ diye yeni bi menüye girince gördüm. Kamera, korku anlarında gizliden bizim o anlarımızı çekiyor ve çok komik görüntüler çıkmış oluyor. Anlık hoplamalar, gözlerin büyümesi,ufak çığlıkllar xD
    Kısacası kamera bence gerekli değil, oyun için kamera alınmaz. Bende kamerayı amazondan black friday ile kargo dahil 93 liraya düştü diye sanal gerceklik kasklarına ön hazırlık olsun diye aldım. Daha sonra bi foto paylasırım o menüden..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• İŞTE NEXT-GEN BU!!! SON SAHNEDE
    KIMILDAMAMAK
    İÇİN NEFESİMİ O KADAR FAZLA TUTTUM Kİ Kalbim duracaktı

Finale kadar
    Sam,Mike,Chris, ve Emilly'i sağ tuttum.. Finalde Mike'e kurtarmak yerine eliktrigi actim ..Mike ve Emily'i yanarak öldüler :(

ve Chris,Sam hayatta kaldi

yalniz bende Josh'u kardesi Hannah yakaladi ve Josh Vendigoya donustu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 6 Ocak 2016; 1:22:51 >

• Josh zaten ya son bölümde ölüyor yada (yaşiyor)vendigoya dönüşüyor. sen yaşatabilmişsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: matador_mirkhan

quote:

Orijinalden alıntı: Carcharies

Oyunun kutusunun arkasında ps4 kamera kullanılabilirliği yazıyor. Ne işe yaradığını bilen veya deneyimleyen var mı?

Oyunda yaptığımız secimleri ds4'ü sağa sola kaydırarak yapmamızı sağlıyor.hiç işlevsel değil. Kontrolcüyü sağa sola kaydırcam diye uğrasıyorum sadece R3 yada L3 ile yapabileceğim bi işi.
    Oyuncu yürürken karakterin kafasını sağa sola oynatabiliyoruz kontrolcüyü kamera önünde hareket ettirirken. Yada feneri istediğimiz yere tutuyoruz kontrolcüyü fener gibi tutarak. Buda çok mu gerekli dersen, gereksiz oyuna katkısı yok.
    Ama bi özellik var ki çok hoşuma gitti. Bunu oyunu biraz oynadıktan sonra anasayfa ekranına gelen KAMERANIN KAYDETTİKLERİ diye yeni bi menüye girince gördüm. Kamera, korku anlarında gizliden bizim o anlarımızı çekiyor ve çok komik görüntüler çıkmış oluyor. Anlık hoplamalar, gözlerin büyümesi,ufak çığlıkllar xD
    Kısacası kamera bence gerekli değil, oyun için kamera alınmaz. Bende kamerayı amazondan black friday ile kargo dahil 93 liraya düştü diye sanal gerceklik kasklarına ön hazırlık olsun diye aldım. Daha sonra bi foto paylasırım o menüden..

Hocam çok açıklayıcı yazmışsın teşekkür ediyorum

• Sorular.

- 9 bolume kadar sadece Jess olmustu.. 9 bolumden sonra Matt,Emmily ve Ashley olduler. Jess'i kurtarmak icin 4 bolumu oynayip sonra 9 bolumden devam etsem herkesi kurtarmis olurmuyum ?

-Hannah Vendigoya donusmus ama madende Emmily Hannah'in kopmus kafasini gordu ????

-Mike ve Jess kulubede yiyisirken iceri telefonu kim firlatti ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 6 Ocak 2016; 12:41:42 >

• jessicayi kurtarmak icin 4den 10a kadar tekrar oynaman lazim. 4du oynayip 9a gecsen olmuyor.

2kiz kardesden biri önce ölmuş hannah onu gömmuş sonra aç kalinca mezardan cikarmiş yemiş onun icin vendigoya dönusuyor. kafatasi olayini hatirliyamadim.

telefonu firlatan lav silahli eleman

• Oyun aldım duruyor henüz jelatin i açılmadı bi türlü vakit bulup başlayamadım

• quote:

Özelden linki atıyorum size.

Bi link te ben alabilirmiyim

• 
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.