Şimdi Ara

UNTIL DAWN | Only On PlayStation 4 (Türkçe) (86. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.004
Cevap
18
Favori
70.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4. Bölümde Mike la koşarken 2 tane QTE kaçırdım bişey olmaz demiştim Jessica öldü.
    Matt i nasıl kurtaracağımı anlamadım vendigo gelip direk demire geçiriyor. Sanırsam Kuleye çıkmadan önce Emily i terslemek gerekiyor.
    Hikayenin sonunda sadece Jess ve Matt öldü ilk oynayış için güzel diye düşünüyorum. Bir kez daha bitirip hepsini kurtarmayı deniyeceğim.

Neden bilmiyorum ama oyun kendine acayip bağladı karakterlerle felan bağ kurdum resmen. Oyunu kapattığımda sanki birşey eksikmiş gibi hissediyordum adamlar müthiş yapmış oyunu helal olsun vallahi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler oyunda save dosyasını kopyalama imkanı varmı ?
    Bloodborne 'da öyle bir imkan vardı.Eski save dosyasını değiştirerek geriye dönebiliyorduk.
    Until dawn'da trophyleri almak için her seferinde baştan oynamadan alabiliyormuyuz.Deneyen oldumu ?
  • Arkadaşlar merhaba
    D&R dan until dawn oyununu aldım ve bitirdim. kutunun içinden bonus kod çıktı. bunu web sitesine girip psn storeden kodu yazdım onayladı. fakat oyunda hiç bir şey açılmadı ? nerede yanlış yaptım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nathan - Drake

4. Bölümde Mike la koşarken 2 tane QTE kaçırdım bişey olmaz demiştim Jessica öldü.
    Matt i nasıl kurtaracağımı anlamadım vendigo gelip direk demire geçiriyor. Sanırsam Kuleye çıkmadan önce Emily i terslemek gerekiyor.
    Hikayenin sonunda sadece Jess ve Matt öldü ilk oynayış için güzel diye düşünüyorum. Bir kez daha bitirip hepsini kurtarmayı deniyeceğim.

Neden bilmiyorum ama oyun kendine acayip bağladı karakterlerle felan bağ kurdum resmen. Oyunu kapattığımda sanki birşey eksikmiş gibi hissediyordum adamlar müthiş yapmış oyunu helal olsun vallahi.

oyunu 4. bölümden yeniden başlayarak bitirebilirsiniz. QTE leri kaçırmayın jessica kurtuluyor öylece. Matt hangi bölümde öldü şu maden kısmında mı. emilly terslemek ya da terslememek sonucu etkilemiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: fantastik74

quote:

4. Bölümde Mike la koşarken 2 tane QTE kaçırdım bişey olmaz demiştim Jessica öldü.

oyunu 4. bölümden yeniden başlayarak bitirebilirsiniz. QTE leri kaçırmayın jessica kurtuluyor öylece. Matt hangi bölümde öldü şu maden kısmında mı. emilly terslemek ya da terslememek sonucu etkilemiyor

Evet hocam matt madende öldü yaratık gelip demire geçirmişti.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fantastik74

quote:

Evet hocam matt madende öldü yaratık gelip demire geçirmişti.

o bölümde jess ile ilk QTE de gizleniceksin hocam daha sonra ise saklanıcaksın kaçmıcaksın

şu videoda da anlatıyor yapman gerekenleri hocam bu şekilde kurtulabilirsin.

• Herkes baya kurtarmış elemanlari bende chris ve sarisin kiz kurtuldu.Geriye kalan hep öldü enteresan oldu oyun guzel bi oyun beğendim:)

• ps4 de oynadığım tek adam gibi oyunda. zaten bloodborne den başka da oyun yok şu an.
  • Ben de günde 5 bölüm oynayarak iki günde bitirdim oyunu, gerçekten çok güzeldi. Şimdi son bölümü açıp farklı bitirsem mi diye düşünüyorum :)

• Oyunu bahar kampanyasından 80 tl ye alacağım ancak alt yazılarda Türkçe göremedim. Dijital alan arkadaş varsa bu konuda yardımcı olabilir mi?

• arkadaşlar rusyadan until dawn alan var mı? oyun türkçe mi? psn store da türkçe gözükmüyor ve cusa kodu farklı gözüküyor.
  • Merhaba beyler untildawnı indirdim bugün daha 19gb indirdi hesap rus psn dili İngilizce tamamen indirince Türkçe olur mu

• Korku oyunu oynayamayan ben UNTIL DAWN için tekrar PS4 aldım desem yeridir. Oyun , hakikaten efsane . Karakter tasarımları nasıl bu kadar gerçekçi diye düşünüyorken , gerçek insanları sanal ortama taşıdıklarını gördüm . Bitmesine az kaldı ama oyunda spoiler yedim , ilk defa dayanamayıp tüm bölümleri izlemek gibi bir aptallık yaptım ancak , verdiğim kararlar bana özel olarak degam ettim ve izlediğim videodan farklı içerik gördüm oyun içinde :)

Emily'e ilk görüşten beri uyuz oldum ...
    Sormak istediğim tek soru , kartopu savaşında zkuşu öldürdüm bu neye etki ediyor :) Spoiler vermekten çekinmeyin

Josh :
    Psikiyatr sahnesinde onun oldugunu adim gibi tahmin etmistim , yanilmadim izlerkende

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

Korku oyunu oynayamayan ben UNTIL DAWN için tekrar PS4 aldım desem yeridir. Oyun , hakikaten efsane . Karakter tasarımları nasıl bu kadar gerçekçi diye düşünüyorken , gerçek insanları sanal ortama taşıdıklarını gördüm . Bitmesine az kaldı ama oyunda spoiler yedim , ilk defa dayanamayıp tüm bölümleri izlemek gibi bir aptallık yaptım ancak , verdiğim kararlar bana özel olarak degam ettim ve izlediğim videodan farklı içerik gördüm oyun içinde :)

Emily'e ilk görüşten beri uyuz oldum ...
    Sormak istediğim tek soru , kartopu savaşında zkuşu öldürdüm bu neye etki ediyor :) Spoiler vermekten çekinmeyin

Josh :
    Psikiyatr sahnesinde onun oldugunu adim gibi tahmin etmistim , yanilmadim izlerkende

o sahnede kuşu vurursanız üzerinize buz sarkıtı düşüyor. tabi tuşlarla kurtulabiliyorsunuz. normalde kuşu vurmadığınızda buz sarkıtı falan düşmüyor üstünüze.

• Bu oyunun devami olacak mi ?

• Beyler ne olur yardım edin 2. Bölge Until Dawn aldım ama oyun ingilizce çıktı dili değiştiremiyorum. Yardım

• Selam arkadaslar acaba oyunu hollanda ya da fransa psn'den alsam turkce olur mu. Pc de oyunun sayfasinda Turkce var gorunuyor, playstationdan baktigimda yok gorunuyor kararsiz kaldim

Yalnizca su psnlerden alis veris yapabiliyorum; us, uk, alman, fransiz, hollanda, kanada ve avustralya

• quote:

Orijinalden alıntı: x3x

Sinematik oyun deneyimi...

Sinemanın müptelası olsam sinemaya giderim, daha bir tane uzun ömürlü oyun yapamadı balta sony..

Sorsalar ex çokmuş, alayı çer çöp..

Sinematik dediğide komple script işte, şu tuşa bas bu tuşa bas, adamda oyun oynuyorum sanıyor

Seni soyle gears of war halo gibi dandirik fantazi evrenlerin oldugu xboxa alalalim. 150 tusa basip hikayesiz cer cop oyunlari oyna.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sast

Selam arkadaslar acaba oyunu hollanda ya da fransa psn'den alsam turkce olur mu. Pc de oyunun sayfasinda Turkce var gorunuyor, playstationdan baktigimda yok gorunuyor kararsiz kaldim

Yalnizca su psnlerden alis veris yapabiliyorum; us, uk, alman, fransiz, hollanda, kanada ve avustralya

Almanya, Fransa ve Hollanda PSN'deki oyunun kodu ile TR PSN'deki oyunun kodu aynı. Almanya, Fransa ve Hollanda PSN'deki oyunda Türkçe altyazı var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Armag3d0N A kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkur ederim dostum

• 
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.