Şimdi Ara

UNTIL DAWN | Only On PlayStation 4 (Türkçe) (87. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.004
Cevap
18
Favori
70.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunu az önce sipariş verdim, çok güzel seçimler yapacağım

• ben direk şaltere yöneldim valla mike a da acımadım hakediyodu ölmeyi
  • dogru yere mi soruyorum bılmıyorum beyler ama ılk defa alıcam icin.2.el kutulu almayı düşünüyorum bu oyunu ama içindekı kod kullanılmıssa bir sıkıntı oluyormu sanırsam ek bölumler acılıyor o kod ıle benim oynayamama dururum olurmu o ek bölumlerı yada kod başkabirşey içinmi
  • muhendıs bey kullanıcısına yanıt
    Kod falan ek bölüm diye bişey yok oyunda bildiğim kadarıyla. 2.el al sıkıntı olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: spader

Kod falan ek bölüm diye bişey yok oyunda bildiğim kadarıyla. 2.el al sıkıntı olmaz.

bazı ilanlarda kod kullanılmıştır yazıyor ama. Bu extended edition olanlarda
  • muhendıs bey kullanıcısına yanıt
    Varsa da gerek yok 10 bölüm zaten normal kod olsada aman aman bişey olduğunu sanmam.

• gerçekten çok güzel oyun olmuş. sizin iyi ve kötü düşünce tahminlerinize göre gitmiyor. kendi sistematiğinde gidiyor. mesala heavy rain de böyle yapsam daha olumlu olacak biliyorum derdim ve olurdu. burada birkaç mevzudan sonra verdiğim kararlardan korkmaya başladım tek hayal kırıklığı 30 fps olması oldu. grafikleri çok güzel ama arada ufak tefek düşüklükleri konsola yakıştıramıyorum ben.
  • Tr psnde en ucuz 89 tl mi olmustu arkadaslar ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Serhadss

gerçekten çok güzel oyun olmuş. sizin iyi ve kötü düşünce tahminlerinize göre gitmiyor. kendi sistematiğinde gidiyor. mesala heavy rain de böyle yapsam daha olumlu olacak biliyorum derdim ve olurdu. burada birkaç mevzudan sonra verdiğim kararlardan korkmaya başladım tek hayal kırıklığı 30 fps olması oldu. grafikleri çok güzel ama arada ufak tefek düşüklükleri konsola yakıştıramıyorum ben.

Evet oyunun ahlaksal bir derdi yok sen iyi birşey yapıyorum derken ayvayı yiyebilirsin :D bu oyunda, içinizden nasıl geliyorsa oynamak en mantıklısı hala oynanamışlar varsa önerim odur ve de tekrar söylemeden edemeyeceğim sakın spoiler yemeyin, oyun hakkında birşey izlemeyin, sadece oturun ve oynayın.

Diğer arkadaşlar için yazıyorum oyunun extended kodu oyuna 15 dakikalık bir kısım daha ekliyor çok bir numarası var mı derseniz yok gibi ama oyunun en önemli kısmı hikaye olunca oynamalısınız bu kısmı da, sizi olaya daha çok sokuyor zaten niye bu kısımı kesip ayrı koymuşlar anlaşılır gibi değil.

Muhtemelen ps4neo çıktığında bu oyun için bir patch yayınlayıp ufak tefek düşüşleri düzeltecekler kaplamaları, ışıklandırmayı iyice güzelleştirecekler yani oyunu daha güzel bir hale getirecekler. Bu da elimizde ki oyunu aylar sonra tekrar bir daha oynamak için güzel bir bahane yaratacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kennnn -- 24 Haziran 2016; 13:02:15 >

• Her PS4 sahibinin oynaması gereken bir oyun bence. Retro öğeleri çok ikna edici.
  • Psnde indirime girdiğinde aldım içinde dlc de var ve kurulu gözüküyor ama açılmıyor ne yapabilirim?

• arkadaşımla alıp geceleri oynamayı düşünüyoruz gerilim/korku olarak oyun nasıl? birde senaryo saati nekadar almaya değermi sizce
  • Oyunu iki kez bitirdim ve hoşuma gitti.Başarılı bir yapım olmuş.Bazen fps düşüşleri oluyor ama genelde iyiydi.

• Oyunda herkesi kurtarmayı başardım. Şimdi herkesin öldüğü kupa kaldı geriye. Bunu bölüm seçme ekranlarından yaparak elde edebilirmiyim yoksa yeni oyuna mı başlamam gerekli. Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Carcharies

Oyunda herkesi kurtarmayı başardım. Şimdi herkesin öldüğü kupa kaldı geriye. Bunu bölüm seçme ekranlarından yaparak elde edebilirmiyim yoksa yeni oyuna mı başlamam gerekli. Teşekkürler

Bölümlerden yapabilirsin ama 3. Veya 4. Den baslaman geyiklerin ucuruma surdugu.

• oyunu yarıya kadar oynadım bıraktım. Takas yapmak isteyen varsa the last of us yada batman arkham ile takaslayabiliriz. İzmir içi elden olur
  • Carcharies kullanıcısına yanıt
    Trophy yardimlasma konusunda da yazdim, butradan da yazayim.
    Yeni oyuna baslamana gerek yok Episode 6'dan baslaman yeterli, Episode 6'dan itibaren herkesi oldurebilirsin.
  • Az önce oyunu endonezya psnden 27 liraya aldım. +1 ay plus üyelik yanıma kâr kaldı. Sırf Türkçe oynamak için indirim adı altında ekstradan 100 liradan fazla vermek cazip gelmedi umarım pişman olmam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mbolat235

Az önce oyunu endonezya psnden 27 liraya aldım. +1 ay plus üyelik yanıma kâr kaldı. Sırf Türkçe oynamak için indirim adı altında ekstradan 100 liradan fazla vermek cazip gelmedi umarım pişman olmam.

1 ay hediye mi geldi ?

• Hayatım oyun oynamak ile geçti ben bir oyun daha hatırlamıyorum ki "kontrolu sakın bana verme" dediğim.. Korku unsuru yok ama gerilim öyle yüksek seviye de ki ooooww man..

ben daha 5 veya 6.bölümdeyim şimdiden 2 kişi öldü. Yanlış kararlar mı vermişim ? Bide şu chris di glaiba onunda parmakları koptu

• 
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.