Şimdi Ara

UNTIL DAWN | Only On PlayStation 4 (Türkçe) (89. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.004
Cevap
18
Favori
70.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: venomstr

Episode 9'da o kısımda Wendigolar Mike'ı öldüremez. Sen devam et. Mike için Episode 10'da dikkatli oynaman lazım.

Ölmesi değil, kurdun yaşaması için orayı geçmem lazım. Neyse bitirdim zaten oyunu. Platinlemek için tekrar oynayacağım el mahkum. Sağol cevaplar için.
  • Cypon kullanıcısına yanıt
    Episode 9'u seçip EP 9'un başından oynayabilirsin.
  • Arkadaslar merhaba ,

daha once hepsiburada`dan oyunu alan oldumu ? linkteki oyun turkcemi emin olamiyorum hic bir aciklama da yok

http://www.hepsiburada.com/until-dawn-extended-edition-ps4-p-GAMESONYPS19875130?magaza=Ooyuncum
  • llewyn davis kullanıcısına yanıt
    Evet Türkçe

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar oyunda yazilar ekrandan tasiyor normalde cogu oyunda ayarlanabilen bisey fakat bunda bulamadim nasil duzelticem bu durumu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kool Giancana -- 21 Kasım 2016; 16:22:24 >
  • Oyunun ilk Ps3 sürümünde nasıl olduğunu merak ediyorsanız buyurun

Bence bu hali bile çok güzel duruyor
  • Açık dünya varmi dying light ile karsilastirinca hangisi daha guzel bu 2 soruyu cevaplayabilir misiniz ?
  • Berkayra B kullanıcısına yanıt
    dediğin oyunu hiç oynamadım. anacak seninde gördüğün gibi oynayan herkes oyundan memnun, şahsen bende diğer arkadaşlar gibi çok beğendim , hele bir de kulaklıkla oynuyorsan tadından yenmez, çok samimi söylüyorum bazen kulaklığı attığım anlar oldu. Kesinlikle oynaman gereken bir oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berkayra

Açık dünya varmi dying light ile karsilastirinca hangisi daha guzel bu 2 soruyu cevaplayabilir misiniz ?

Açık dünya ile ilgisi yok öyle bir şey bekleme, tarz olarak Heavy Rain-Life is Strange benzeri denebilir.

• Oyuna şimdi başlıyorum. Umarım beklediğim gibi bol bol 3.5 atarım.
  • ben başlamıştım sonra ara verdim öyle kaldı bugün devam edeyim bare :D
  • Until dawnı yeni oynama fırsatım oldu. Gerçekten çok değerli bir yapım gözümde. Özellikle seçimler çok arada bırakıyor insanı. Karar veremiyorsun hangisini seçeceğine.Bu güzel birşey.

Acaba şimdi kim ölecek diye izlediğimiz katil filmerinden sonra, kimin öleceğine bizim seçimlerimizin karar verdiği bi oyun oynamak gerçekten bambaşka bir deneyim.

Gerçi ben 9 bölümdeyim ve çoğu karakter öldü. :) Öldüklerinde çok üzüldüğümü hissettim. Belki de bu yüzden çok sevmişimdir ama benden geçer not aldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akabeyss -- 9 Ocak 2017; 11:7:12 >
  • oyun yeni bitti, normalde korku filmlerini hiç sevmem fakat bu oyunda bi sürükleyicilik var
    hem korka korka oynadım hemde keyif ala ala, zaten az ilerleyince acaba nolcak diye kafa bi süre sonra alışıyor

ayrıca extend editiondaki roportaj gibi şeyler fena olmamış, az da olsa oyunun yapım bilgisini anlamış olduk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Texassm0ke -- 11 Ocak 2017; 14:51:57 >
  • bende extended edition aldım ve bitirdim hocam peki onda artı olarak ek görevler yokmuydu sanki öyle birşey diyordu açıklamasında ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faustino

bende extended edition aldım ve bitirdim hocam peki onda artı olarak ek görevler yokmuydu sanki öyle birşey diyordu açıklamasında ?

Ek görev zaten oyunun içinde yani sen zaten oynarken onu fark etmiyorsun 15-20 dakikalık Emily ile Matt'in oynanış süresini uzatıyor neden oyundan kesmişler de extended yapalım demişler hiç mana veremedim, aptalca bir karar. Extended sürümünü oynamayan o kısmı göremiyor oynarken. Tabiki o kutudan çıkan kodu kullanıp indirmiş olman lazım o ekstra içeriğin oyuna eklenmesi için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kennnn -- 12 Ocak 2017; 18:16:38 >
  • Kennnn K kullanıcısına yanıt
    Yok indirdim hocam oyunuda bitirdim zatende işte benimde merak ettiğim oydu extended edition in artısi ne diye incelediğimde ek görev olduğunu görünce olumlu karsilamistim. Yani zaten oynamisiz ozaman diyeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kennnn

quote:

bende extended edition aldım ve bitirdim hocam peki onda artı olarak ek görevler yokmuydu sanki öyle birşey diyordu açıklamasında ?

Ek görev zaten oyunun içinde yani sen zaten oynarken onu fark etmiyorsun 15-20 dakikalık Emily ile Matt'in oynanış süresini uzatıyor neden oyundan kesmişler de extended yapalım demişler hiç mana veremedim, aptalca bir karar. Extended sürümünü oynamayan o kısmı göremiyor oynarken. Tabiki o kutudan çıkan kodu kullanıp indirmiş olman lazım o ekstra içeriğin oyuna eklenmesi için.

ben kodu girmedim, güncelleme falanda yapmadım, youtubeden izledim, fazla önemli bişey değil gibi geldi, ben extend editionda normale göre " roportaj " farkı olduğunu sanıyordum. 10 tane falan video var bonus içerikte

• quote:

Yok indirdim hocam oyunuda bitirdim zatende işte benimde merak ettiğim oydu extended edition in artısi ne diye incelediğimde ek görev olduğunu görünce olumlu karsilamistim. Yani zaten oynamisiz ozaman diyeyim

youtubeden izlersiniz en fazla, bende kod var ama girmedim. fazla değicek bi ek görevede benzemiyordu
  • Sonuçta oyunu uzatan bir kısım yani neden karakterlere daha fazla ısınmak onlar hakkında daha fazla şey bilmek varken eksik olarak oynayasınız ki. Ben ilk oynayışınmda ne var ne yok okudum buldum zaten hikaye odaklı olduğundan bence o kısım extended olmayan sürümde de olmalıymış. Ayrıca oyun sizinse ve satmayacaksanız bildiğim kadarıyla o kodların bir son kullanma tarihi var, o yüzden kullanmak daha mantıklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kennnn -- 12 Ocak 2017; 22:10:54 >
  • Oyunun henüz ilk 2-3 saatini oynadım atmosfer çok güzel ama korku/gerilim noktasında duyduğum o kadar övgünün karşılığını göremedim sanki.
    Oyunda korkutma şekli sadece jump scare sahnelerle kısıtlı gözüküyor. En nefret ettiğim şey benim de bu bööö diye korkutmaya çalışmak. Oyun sonuna kadar böyle mi korkutmaya, germeye çalışacak? Ben daha kaliteli ve orjinal bir şeyler bekliyordum açıkçası bu noktada.
  • 
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.