Şimdi Ara

UNTIL DAWN | Only On PlayStation 4 (Türkçe) (88. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.004
Cevap
18
Favori
70.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mbolat235

Az önce oyunu endonezya psnden 27 liraya aldım. +1 ay plus üyelik yanıma kâr kaldı. Sırf Türkçe oynamak için indirim adı altında ekstradan 100 liradan fazla vermek cazip gelmedi umarım pişman olmam.

Oyun 27 lira mı ? anlamadım tam toplamda kaç para verdin ?
  • MrChaplin kullanıcısına yanıt
    Yanlış kararlardan dolayı karakterler ölüyor madem 2 kişi öldü öldürmeye devam et ve herkesi öldür trophysini al daha sonra chapter 5 den başlayarak herkesi kurtarır ve herkesi kurtar trophysini alırsın. Oyunda parmakları kopan tek karakter ( o da ayı kapanından dolayı ) Mike diye hatırlıyorum.
  • Tr'de bir turlu indirime girmiyor. En dusuk 94 tl oldugunu hatirliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zack06

Yanlış kararlardan dolayı karakterler ölüyor madem 2 kişi öldü öldürmeye devam et ve herkesi öldür trophysini al daha sonra chapter 5 den başlayarak herkesi kurtarır ve herkesi kurtar trophysini alırsın. Oyunda parmakları kopan tek karakter ( o da ayı kapanından dolayı ) Mike diye hatırlıyorum.

aynen mike dı herhalde. ayı kapanından dolayı.. 2.sefer deneseydim belki kapan açılabilirdi ama o ara köpekten baya gerildim direk kestim. gerçi sonra köpeğin yanına yaklaştım ve şerefsiz birşey yapmadı. boşuna gitti parmaklar :Dd

birde chapter 5 de nasıl hepsini kurtarıyoruz ki zaten 4.bölümdeyim 2 kişi öldü ?!???

• Büyük_Darius B kullanıcısına yanıt
    Endonezya hesabında 2 günlük plus denemesi aldım plus indirimiyle beraber 136.000 rp'ye geldi. O da Psn4deki kurdan 27-30 lira yapıyor. 18 dolara 200.000 rp aldım. Artan paraya da 1 ay ps plus aldım. Toplamda 191.000 tuttu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MrChaplin kullanıcısına yanıt
    Oyunda herkesi kurtarmak için chapter 5 den başlaman yeterli yani sıfırdan başlamana gerek yok

• Oyunu iki kez bitirdim gayet zevkli benim gibi 30 yaş üstü oyuncular için gayet zevkli ve farklı bitişlere sahip.

• OYUNU bitirdim.. dostum bu oyun bir harika.. beni bu kadar geren bu kadar bağlayan bir oyun daha oynamadım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrChaplin

Hayatım oyun oynamak ile geçti ben bir oyun daha hatırlamıyorum ki "kontrolu sakın bana verme" dediğim.. Korku unsuru yok ama gerilim öyle yüksek seviye de ki ooooww man..

ben daha 5 veya 6.bölümdeyim şimdiden 2 kişi öldü. Yanlış kararlar mı vermişim ? Bide şu chris di glaiba onunda parmakları koptu

Şimdiden öldürdüğün kişiler varsa herkesi öldür trophy'sine yönel. Rehber yardımı alarak rahatça yapabilirsin. Kendin öldürmeyi deneme çünkü herşey her zaman düşündüğün gibi olmayabiliyor. Bölüm 5'den itibaren tekrar oynayacağın herkesi kurtar trophy'si de öyle.

• Rami Malek Mr. Robot'daki rolüyle Emmy kazandı. Nereden nereye.

• PS4'ü aldım ilk başladığım oyun oldu yarım saat oynayayım kalkarım dedim 4 saatimi harcamışım, oyun bitecek diye korkup kapattım PS'yi. Bu sırada annem ve kız kardeşimde paso beni izliyordu çay koydular kendilerine onlarda gerilim filmi tadında izledi...
  • elindeki çalışır oyunu satmak isteyen varsa lütfen bana ulaşsın...

• Oyunu yaklaşık 5 ay önce almıştım ve gerek zaman bulamamamdan gerekse önceliğimin başka oyunlar olmasından dolayı daha yeni oynamaya başladım ve şu kadarını söylemeliyim ki kelimenin tam manasıyla harika bir yapım olmuş. Yani oyundan çok daha fazlası bu tek kelimeyle her anında büyük emek ve itina var. Tavsiye edildiği üzere gece ışıkları kapatarak oynadım ve şimdiye kadar bu derece bir oyunu yaşadığımı ve gerildiğimi hatırlamıyorum. Adeta insanı içine çekiyor, karakterlerle bütünlesiyorsun.. Grafikler, karakterler, özellikle mimikler inanılmaz ötesi çok başarili.. Konu evet sıradan bir korku filminden ötesi değil ama bence bu durum zaten çokta önemli değil yani oyunun verdiği hissiyat, atmosfer zaten senaryoyu fazlasıyla geride bırakıyor tinlamiyorsun bile.. Ha ben senaryoyu da beğendim o ayrı mesele Yani uzun lafin kisasi biraz gec oldu ama oyunu oynamamış arkadaşlar varsa ilk fırsatta alsınlar ve oynasınlar verilen paraya değiyor ve hiç olmadığı kadar farklı deneyimler sunuyor...

• Stüdyo VR deneyiminin ardından yeni projesine yoğunlaşmış görünüyor.

Yeni bir Until Dawn mı ?

İş ilanlarına şöyle bir baktım insan aradıkları alanlar oyunun görsel kısmı ve hikaye anlatımı ile alakalı ve belli ki single deneyime yoğunlaşmış yani bence yeni bir Until Dawn geliyor sevenlerinin içi rahat olsun. Oynanışı da biraz geliştirirlerse ve seçimlerin etkisini arttırırlarsa ilkinden daha iyi bir oyun olacaktır.

Ne yaparlarsa yapsınlar da umarım fps ya da saçma sapan oyunlara yönelmezler.

• Trophy oyun bitince mi veriyor hiç tropi alamadım ben daha.

• Selamlar, ps4'ümde 25 GB boş yer olmasına rağmen Until Dawn'ın 1.03 güncellemesini indiremiyorum!
    Sistem depolama alanına yönlendiriyor.
    Gerek uygulamalar, gerekse kayıtlı verileri vs temizledim ama hala aynı sorun devam ediyor.
    Ayrıca kablolu ve kablosuz olarak cihazı nete bağladım aynı hatayı veriyor daha önce böyle bir indirme hatası almamıştım. Bilgisi olan varsa beni bilgilendirirse sevinirim...

• Beyler 9. bölüm hakkında yardıma ihtiyacım var.

Mike ile wendigolardan kaçarken, bir koridor boyunca koşuyor ve önümüze çıkan kapıya ateş etmemiz gerekiyor. Ben hedefi yerine getirip r2ye basıyorum ama hiçbirşey olmuyor. Sonrasında Wendigoya dönüyor yine hedef çıkıyor, yine r2ye basıyorum ama yine ateş etmiyor. O bölümü kapıya ateş edip kırarak geçiyormuşuz ama bir türlü orayı geçemedim, buga düştü sanırım oyun. Kapatıp açmama rağmen düzelmedi.

Aynı sorunu yaşayıp çözen var mı acaba? Varsa nasıl çözüyoruz alıntı yaparsanız sevinirim.
  • Cypon kullanıcısına yanıt

Hatırladığım kadarıyla o bölümde Mike'ın kaybetme olasılığı yok. QTE'leri kaçırsanız bile senaryoda ilerleyebiliyorsunuz.

https://www.youtube.com/watch?v=NhAXCKY8_Mk

• quote:

Orijinalden alıntı: venomstr

Hatırladığım kadarıyla o bölümde Mike'ın kaybetme olasılığı yok. QTE'leri kaçırsanız bile senaryoda ilerleyebiliyorsunuz.

https://www.youtube.com/watch?v=NhAXCKY8_Mk

Bu videoda adam ilkini kaçırıyor, sonra hedef wendigoya dönünce ateş edebiliyor. Ben edemiyorum. Sorun burada. Tropy için Mike'ın ölmemesi lazım ama öldürecek heralde wendigo ateş etmeyince.

• Cypon kullanıcısına yanıt

Episode 9'da o kısımda Wendigolar Mike'ı öldüremez. Sen devam et. Mike için Episode 10'da dikkatli oynaman lazım.
  • 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.