Şimdi Ara

UNTIL DAWN | Only On PlayStation 4 (Türkçe) (94. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.004
Cevap
18
Favori
70.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Supermassive ve Telltale için malzeme bol yeter ki yapmak istesinler. Teksas katliamı cidden muazzam olur.

Crystal Lake Kampı ve Jason ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alone in the Dark serisinden de uzun süredir ses soluk yok . Silent hill ile beraber kaybettiğimiz en güzel oyun serilerinden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlfieLowis

quote:

Orijinalden alıntı: Lifelessant

Hocam tebrik ederim. 2 ay sekmeyle tutturdun.

Karisiklik oldu sanirim?

Hocam sen yazmamışmıydın bu oyun kasım 2017 de plus oyunu olarak gelir diye ? Bende onun için tebrik ettim. Malum bu ay plus oyunu olarak verildi. Güzel öngörüde bulunmuşsun diye.
  • Supermassive yeni oyun geliştiriyor diye biliyorum hatta videosu var. Güzele benziyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C5CD639E -- 23 Temmuz 2017; 14:6:42 >
  • ilk defa plus hediyelerinden bir oyun indiriyorum hadi hayırlısı
  • Güzele benziyor ama oynanışa telefon falan kullanıyorlar umarım sadece öyle bir oynanış olmaz ve sanki co-op dayalı ir oyun gibime geldi.

Direk Until Dawn gibi bir oynanış olsa çok daha iyi olurdu.

• aynen co-op olucak sanırım, co-op'uda hiç sevmiyorum ben açıkcası tek kişilik hikaye modu olursa, oynanış ve hikaye ilgimi çekerse alırım, ama sanki çok kötü bir oyun olacak gibi de içimde his var, umarım bu dediklerim çıkmaz. Niye hep co-op oyunlar çıkıyor anlamıyorum :(
  • Co-op aslında zevkli oluyor ama her oyunda değil tabi bu oyunda yalnızlık hissini yaşamak gerek.

Oyunun ömrü uzasın defalarca oynanabilir olsun diye co-op yapıyorlar.

• Aynen hocam, co-op diyince aklıma hep ubisoft geliyor sanırım ondan da bir uyuzluğum var
  • oyunu dün oynamaya başladım çok güzel ilerliyor ikinci bölüme geldim dizilerden bildiğim elliot ve abruzzi karakterlerini görünce şok oldum tabi farklı rollerdeler :D

yalnız oyunda en can sıkan nokta kamera açıları berbat diğer her şey şuan harika gidiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DjarumBlack- -- 25 Temmuz 2017; 13:41:3 >
  • 4. bölümü oynayanlar bakabilir mi

ben ash'i öldürmeyi seçmiştim gitti josh'u öldürdü makine yav. herkeste mi öyle oluyor yoksa ben mi yanlış bastım baştan oynamayı bile göze alabilirim şuan elliot gitti ikiye ayrıldı çocuk
  • Bende plustan beleş indirdim normalde pek anlamam bu tarzdan fakat bedeva olunca oynayım dedim daha oyunun başında eli bırak dedim iki kızda öldü daha sonra piskoya cevap verdim adamin dediginden anladım adam gibi oyna felan dedi ikinci bölümde de icimden geldigi gibi kararlar verdim hiç bir şekilde ipucu veya youtube bakmıcam oyun sonunda görcez kim hayatta kalcak kamera açısı ve kontrol tuşlarını hiç sevmedim idare etcez artik

• Oyuna aksamustu saatlerinde baslayip 1-2 saat once bitirdim. Tek solukta basindan kalkamadan hikayeyi tamamladim. Oyuna baslayacaklara tavsiyem bu konuyu hic okumayin geri sayfalara gidip. Spoiler butonunu kullanmaktan aciz cok arkadasimiz var malesef. Bir tavsiyem daha, varsa kulaklik takip oynayin.

Spoiler almadan icimden geceni oynayarak butun karakterleri kurtardim. 7.1 kulaklikla son ses oynayarak tabiri caizse altima s*ctigim cok sahne oldu[;) yani orda bi sey cikacagini biliyorum hissediyorum bazi sahnelerde ama kulaklikta oyle bi ses efekti vermisler ki, sicramamak elde degildi. Valla benim gozumde kusursuz bi oyundu. Bunca zaman niye oynamamisim anlamadim. Oyunu bitirdikten sonra bi bosluk oldu.. bonuslardan backstage falan hepsini izledim. Baya iyi oyundu. Merak ettigim seyler: Mike'in parmaklarini kesmeden kurtarabiliyor muyduk ? Finalde Sam kapiyi kapa ya da kos seceneginde ben kapiyi kapamistim. Kapamasaydim degisen bir sey olur muydu ? Bir de onceki yorumlarda okumustum bi sahneyi secip oynadigimda digerleri siliniyo yani 5.bolumu oynadim kaderi degistirdim, 9'dan devam ediyim yokmus. Bu sekilde mi yoksa istedigim gibi girip cikabiliyo muyum ? Sam'in psikopattan kacarken kurtulma sansi var miydi varsa sonra Mike ile nasil bulusacaklardi degistiriyo muydu olaylari ? He bir de kelebek etkisindeki "silah kimde" seyi bende hic acilmadi. Nerde kacirdim bunu nerde aciliyodu ? Bu arada Sam'in havlusu hep duser diye bekledim soylemeden gecemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R.Rheme -- 26 Temmuz 2017; 6:20:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dominator0

aynen co-op olucak sanırım, co-op'uda hiç sevmiyorum ben açıkcası tek kişilik hikaye modu olursa, oynanış ve hikaye ilgimi çekerse alırım, ama sanki çok kötü bir oyun olacak gibi de içimde his var, umarım bu dediklerim çıkmaz. Niye hep co-op oyunlar çıkıyor anlamıyorum :(

oyun playlink teması altında çıkıyor çünkü

co-op olması mecburi
  • Oyunu az önce bitirdim.

Oyun herşeyiyle mükemmeldi özellikle oynanışı atmosfere inanılmaz bir hava katmış. Küçüklüğümden beri izlediğim Amerikan korku sinemasının ''slasher'' türündeki filmlerini resmen bana yaşattı. Oyunun ilk bölümleri durgun ilerlesede sonradan öyle bir açılıyor ki gerilim ve heyecanın ortasına bırakıyor oyuncuyu.

Slasher türünü interaktif film olarak bizlere böylesine başarılı sunan Supermassive Games'i ayakta alkışlıyorum. Bu ekip umarım başka korku klasiklerinede el atar yada Until Dawn'ı devam ettirir.
  • oyunu bitirdim biraz önce

ben de sam ve matt kurtuldu. merak ettiğim olay son sahnede mike'ı kurtarmak yerine şarteli kaldırmaya koştum ben ve mike yandı :D kurtarmayı seçseydim kurtulacak mıydı?

bir de emiliy nin kafasına sıktım sıkmasam seneryo nasıl devam edecekti merak ettim

güzel bir oyundu fakat hedefe giderken yürüme kısımları çok uzun sürüyor koşma yok oyunda l1 e basarak biraz olsun hızlı adım atabiliyor ama yetersiz sıkıyor bir süre sonra.

seneryosu çok geniş olduğu için kaçırdığım şeyleri tekrar görmek için baştan oynayıp seçmediğim şıkları seçerek film izler gibi noluyor diye bakacağım ama daha sonra şuan bittiği için rahatladım her yerden bi yaratık çıkıyor son bölümlerde sinirim bozuldu

• Kurtarmayi secseydin evet kurtulcakti ama Sam'in olme riski olusuyodu onu da atlatirsan kurtuluyodu.

Emilyin kafasina sikmasaydin (ben hicbir sey yapmadim orda) Mike ve Sam gelecekti oraya Matt silahi psikopata sikacakti ama silah kuru siki oldugu icin hicbir sey olmayacakti ve psikopat maskesini cikarip kendinin kim oldugunu gosterecekti.

• Bahsettiğin kadın karakter o değil karıştırmışsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wither -- 30 Temmuz 2017; 21:49:32 >
  • wither kullanıcısına yanıt
    İsim hafizam zayiftir pardon anlar arkadas muhtemelen kimden bahsettigimi simdi hatirladim hangisi oldugunu onu da acikliyim bari..

Mike ile kafasina sikma sahnesidnen bahsediyomussun sanirim ben karistirmisim. Onda da sikmayip beklersen oldurmuyosum onu ve sonraki sahnede zaten isirikla o seyin bulasmayacagini okuyolar notlardan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R.Rheme -- 30 Temmuz 2017; 22:17:11 >
  • anladım anladım teşekkürler yinede en iyisi bi daha oynayıp farklı kararlar vermek, youtubedan baktım bir kaç bölüme baya farklı şeyler oluyor her karardan sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DjarumBlack- -- 30 Temmuz 2017; 22:16:27 >
  • 
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.