Şimdi Ara

UNTIL DAWN | Only On PlayStation 4 (Türkçe) (92. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.004
Cevap
18
Favori
70.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErayG-TR

Ashley, Sam, Chris ve Jess hayatta kaldı. Mike için uğraştım ama ds4'ü sabit tutma işi biraz gözümü korkuttu. 1-2 saklanmadan sonra bıraktım Mike'ı arkada. Yalnız Matt favorimdi. Hepsi ölüp o hayatta kalsa razıydım

Oooo sen iyiymissin. Bende birtek Sam sağ kaldı.

• Oyun beklediğimden daha iyimiş. Grafikler ve sesler güzel. Oynanış farklı ama alışılıyor. Oyun süresi de baya yeterli. Oyun çok iyi, tavsiye ederim. Hikaye olarak baştan biraz ucuz gelebilir ama sonradan baya bir değişiyor ve derinleşiyor. Başta gıcık olduğum karakterlere, oyunun sonuna doğru fikrim değişti.

Bende ilk oynamama ragmen baya kişi hayatta kaldı. Bir tek Ash ve Josh öldü. Ash de meraktan gitti, halbuki boş ver işte git katıl grubuna değil mi, sanki Witcher oynuyoruz da Loot yapacaz. Aldık loot u

• Arkadaşlar oyun tam inmedi uygulamayı başlatacak veriler kısmı indi şu an oynarken oyun kasıyor gibi hepsi yüklenince düzelir mi?

• AprilEthereal1 A kullanıcısına yanıt
    Oyunda zaten fps sıkıntısı var.ALışırsınız.PS4 PRO kullanıyorsanız boost modunu açıp öyle deneyin.
  • Yok hocam slim benim model. Sadece garipsedim biraz durumu 😂😂

• Slasher türü filmlere bayılırım ve bu oyun tam anlamıyla ''slasher''. Telltale oyunlar ile birlikte iniyor en kısa süre içersinde çok fena dalacağım bu oyuna :)
  • Az önce bitirdim oyunu.

Sam,Ashley,Chris ve Matt hayatta kaldı.Emily ve Mike evde,Jessica kaçırıldığında,Josh ise suda öldü.Aslında amacım Emily ve Mike'ın da evden çıkmasıydı ama Sam ölecek diye panik yaptım acele ettim

• 3. Bölümü oynuyorum ama pek beklediğim gibi ilerlemiyor.

Seni kabinde götürücem, seni açık havada yiycem, sana bilmem nerde kerkinicem muhabbetinden gına geldi. Kim kimin eski çıktığıymış, kim kimi kıskanıyormuş, kim kime yüz vermemiş, kim kime aşıkmış ama söylemiyormuş. Böfffff..... Ucuz Teen Slasher filmlerin havasını yansıtmak için kasten yapmışlar ama yeter yani. Bu kadar uzatılmaz. 3 saattir oynuyorum 3 saattir ergen muhabbeti dönüyor...

Şimdiye kadar olan Jump Scare'ler çok çok ucuz kullanılmış. Gerilim gerilim diyolarlar ama kız arkadaşınız kayboluyor, aramaya çıkıyorsunuz, böööööö şaka yaptım hahaha... Kaçıp çığlık atıyor, arkasından koşuyorsunuz bööööö şakaydı hehehe.... Kolunu bi yere kaptırıyor, yardım ediyorsunuz böööööö şaka yaptım heuehueu... Bu ne lan?

Başlangıcı hayal kırıklığı oldu. İlerledikçe sanki açılacak gibi duruyor ama dediğim gibi başlangıcı hiç beklediğim gibi çıkmadı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 11 Temmuz 2017; 1:59:40 >

• Sam, chris, matt, emily kurtuldu.

Jessicayı üçgene basamadığım için kurtaramadım, ashleyi sesi takip et dediğim için öldü, josh suda öldü hala kardeşimiz olduğunu nasıl anlayacağımızı çözemedim, mike evde yangında öldü.

• Mike la Sam Joshun yanina giderken bir suya giriyolar.Hani Joshun sonra Hannaha oldugu su birikintisi.Samle giderken direk kapiya degildr sola donerseniz cok ilerlemeden cikilacak bir yer var zaten belirtiyor oyun.Orada gunluk var okuyorsunuz.

• Oyun bu neslin en iyilerinden biri olmus.Bu kadar klise bir oyun konusunu bu kadar surukleyici ve keyifli sunabilmek ciddi basari.
    Su oyun xbox exc olsa yere goge sigdirilamazdi.

Oyunu sevip , 2005 yapimi The Descent filmini izlemeyen varsa tavsiye ederim.2 filmdir , ozellikle ilk film baya basarili.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Korku filmleri ve özellikle "slasher" tarzı seven biri olarak oyuna bayıldım. Bir grup gencin teker teker öldürüldüğü slasher türünde zaten çok farklı bir konu olmaz genelde hepsi birbirinin aynıdır önemli olan akılda kalıcı bir katil yaratabilmek, ölümlerde yaratıcılık ve sona güzel bir twist ekleyebilmek. Oyun beni çok şaşırttı çünkü genel olarak oyunun yapısını daha basit bişey sanıyordum eski tip yavan TPS'ler gibi. Sony'nin özellikle bu nesilde exclusive oyunlarda kullandığı sinamatik anlatım şekli bu oyunda da mevcut. Oyun mu oynuyorum, film mi izliyorum ayırt edemiyorsun. Hikayenin anlatım şekli, karakterlerin tanıtımları, aralarındaki ilişkiler, detaylar vs... şahane. Henüz başındayım ama tamamı ile bağlanmış durumdayım. Çok uzun zamandır iyi bir korku oyunu oynamamıştım hatta böylesini ilk kez oynuyorum.
  • ekostros kullanıcısına yanıt
    Hocam bildiğin kendimi slasher türü bir filmin içinde hissettim. '' O eve gitmeyin, giden dönmüyor'' hesabı:)))

Henüz başlardayım ama acayip sardı kesinlikle ikincisi falan gelmeli bu oyunun.

Ben özellikle Telltale Games'den Amerikan korku filmleri hamleleri bekliyorum.

• benım psn hesabım uk acaba uk de altyazı turkce varmı bılen varmı yada o hesaptan ındıren oldumu
  • Sam ve emily kurtuldu.

Sadece Sam kurtulsa da yeterdi . Güzel oyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 5150 III

3. Bölümü oynuyorum ama pek beklediğim gibi ilerlemiyor.

Seni kabinde götürücem, seni açık havada yiycem, sana bilmem nerde kerkinicem muhabbetinden gına geldi. Kim kimin eski çıktığıymış, kim kimi kıskanıyormuş, kim kime yüz vermemiş, kim kime aşıkmış ama söylemiyormuş. Böfffff..... Ucuz Teen Slasher filmlerin havasını yansıtmak için kasten yapmışlar ama yeter yani. Bu kadar uzatılmaz. 3 saattir oynuyorum 3 saattir ergen muhabbeti dönüyor...

Şimdiye kadar olan Jump Scare'ler çok çok ucuz kullanılmış. Gerilim gerilim diyolarlar ama kız arkadaşınız kayboluyor, aramaya çıkıyorsunuz, böööööö şaka yaptım hahaha... Kaçıp çığlık atıyor, arkasından koşuyorsunuz bööööö şakaydı hehehe.... Kolunu bi yere kaptırıyor, yardım ediyorsunuz böööööö şaka yaptım heuehueu... Bu ne lan?

Başlangıcı hayal kırıklığı oldu. İlerledikçe sanki açılacak gibi duruyor ama dediğim gibi başlangıcı hiç beklediğim gibi çıkmadı...

Bende 2 saat dayanabildim pek hoşuma gitmedi. Kotam bitmesin diyede 28gb iken durdurdum silsemmi düşüncesindeyim galiba silicem.

• buraya yazmam uygunmudur bilmiyorum fakat oyunun konusu bu sonuçta. oyun psn plus'tan bedava verilince indirip oynadım kaydını youtube kanalıma yükledim.

toplam 5 bölüm tuttu. playlist linki, izlemek isteyen olursa^^
    https://www.youtube.com/playlist?list=PLrlZ8EnhNtTSUbpcMjrOfuBGrL69nNAWV

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 13 Temmuz 2017; 11:44:14 >

• Oyunu biraz önce bitirdim. Yaklaşık 9-10 saat sürdü...

Genel olarak gitgide yükselen bir temposu var. İlk başlarda benim gibi sıkılıp bırakma noktasına gelirseniz bırakmayın, ilerleyin :) Oyunun başı ne kadar sıkıcı ise sonuda bi o kadar heyecanlı ve atraksiyonlu geçiyor. Oyun ancak ortasından sonra düzgün tempolu bir psikolojik/fantastik korku gerilim türü olduğunu hissettirmeye başlıyor. Sonlara doğru işler tavan yapıyor :) Keşke bu yüksek tempoyu oyunun her alanına yayabilselermiş. İlk yarısında sıkıntıdan baygınlık geçiriyordum nerdeyse...

Sırasıyla Ashley, Jessica ve Mike'ı kaybettik :)

Oyunun başındaki süslü kızların, yakışıklı çocukların yavaş yavaş tiplerini kayması, oyunun sonlarına doğru ağızlarının yüzlerinin şişmesi, yürüyüşlerinin değişmesi, çiziklerden çürüklerden patlayan kaşlardan kanayan burunlardan tanınmaz hale gelmeleri güzel detay olmuş :) Genelde bu tür oyunlarda pek dikkat etmezler böyle şeylere...

Her yere girip çıkmama rağmen 3 totem eksik kaldı. Youtubedan bi bakıyım nerdelermiş :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 16 Temmuz 2017; 1:2:49 >

• Josh hakkında

josh ve Ashley arasında tercih yapma kısmındayım Josh'ı kurtarmak istiyorum ama her türlü testere Josh'a gidiyor. Yanlış yaptığım birşey mi var yoksa Josh'ı kurtarmak mümkün değil mi ? Spoiler vermeden yanıtlarsanız sevinirim bir yolu varsa araştırayım yoksa devam edeyim
  • 
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.