Şimdi Ara

The Odyssey | Christopher Nolan | Matt Damon - Robert Pattinson - Anne Hathaway (17 Temmuz 2026) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • zendaya'sız bir film yapın lütfen ya. ne işi var nolan seninle bu kızın.?

• Normalde Nolan'a bayılmam hatta bazı noktalarda hazzetmem bile ama Batman serisinden bu yana habire ilgimi çeken konuları filmlerinin konusu yapıyor ve el mahkum ben de nasıl ele aldı acaba diye meraktan izliyorum. Uzay, zaman/entropi, fizik tarihi derken gidip de Odysseia'yı, bir klasik Yunan efsanesini yeni filminin konusu yapmasını hiç beklemezdim.

Aslında şaşırmamak gerek. Malum tüm "Batı edebiyatı" Homeros'un destanlarıyla başlıyor. Nolan'ın Homeros'un tarihsel yorumcularından, uyarlayıcılarından birisi olmaya yeltenip kendisini bu şekilde onun yanına koyması ve gene bu şekilde zaten sektördeki yüksek itibarlı statüsünü çağdaş IMAX sinemanın Homeros'u şeklinde pekiştirmeye yeltenmesi tam da Nolan gibi bir adamın yelteneceği iştir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Christopher Nolan'ın 'The Odyssey' filmi, 'The Dark Knight Rises' filminin 250 milyon dolarlık bütçesini geride bırakarak, Nolan'ın şimdiye kadarki en pahalı filmi olacak. (The InSneider)

• Filmin bütçesi 250 M$ olacak.

• Jon Bernthal kadroda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BoJack Horseman kullanıcısına yanıt

• Kadro çok sağlam. Zendaya ve Tom çok gömülmüş ama belli olmaz. Performans anlamında dönüm noktaları olabilir.

• afedersin içerisi şampiyonlar ligi gibi oldu 

• Film, Sicilya'da çekilecekmiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • odesa severiz

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.