Şimdi Ara

Unutamadığınız en büyük kazıklar. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
2
Favori
1.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Peder bey arkadaşından 25 milyar kazık yemişti,memur olunca bir hayli zorladı tabi ödemesi

şimdilik bir bu var
  • Gecen sene daha benim kızla kız arkadası bide benim arkadas (bunların üçü aynı sınıftalar) cafe'de oturuyoruz bunlar dedi hadi ... Bi cafe var oraya gidek okey atalım falan tamam dedik gittik daha ilk cıkma zamanımız,tamam dedik ama ben okey bilmiyorum saf gibi tamam dedik neyse gittik oturduk cola kuru pasta falan soyledim ben mallığımı örtsümd diye geldi tabi hersey tam bizimkiler okey takımı isticekti ben dedim bilmiyom okey oynamayı dediler o zaman hadi disari cıkalım gezelim bari ama siparislere dokunmadık bile kalktık benim arkadas zügürt zaten,kızlarada hesap ödetmek kitabımızda yok bana kaldı tabi,adamda dedi 14 ko abi dedim dokunmadık yapacak bisey yok dedi mal gbi bayıldım o kadar parayı oyle bi oturdu ki bana hangi cafeye gtsem aklıma geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 bardak ice tea ' ye 20 TL vermek......hala mekanın önünden geçtikçe küfür ediyorum derinn derin...
  • Ösym nin aobp yi kaldırması
    Ygsden 4800 gibi bir derece yapıp
    Lys ye harıl harıl çalışıp s...k...min biyolojisi yüzünden 140 gibi bir net yapmam tıp fakültesine gidebilme ihtimalimin yarı yarıya olması
  • münih havaalanında bir taze sıkılmış portakal suyuna 18€ ödemiştim. tl değil dikkatiniz çekerim 18€, 30 lira yani. ulan 30 liraya 10 kilo portakal alırsın
  • Bundan 6-7 sene önceydi sanırım,bizim tekel bayii var,orada duruyordum. Dükkana ben bakıyordum yaşım daha 8-10 falan,adamın biri geldi kremalı bisküvi istedi 20 tl verecekti,tabii o zaman o para büyüktü,bozulması biraz güçtü ve bisküvi de 50 kuruş falandı sanırım. Ben ilk bozuğum yok veremem falan dedim. Adam baya üsteledi falan. Ondan sonra bisküviyi verdim ve parayı aldığımı zannederek para üstü verdim.Oysa ki parayı almamıştım.
  • 2010 orginal dünya kupası topum aldıgım ilk gün delinince çok üzülmüştüm 50 liraya neler yapabilecegim gözümün önünden film şeridi gibi geçti
  • 2009 senesi 2. el araba aldığımda ruhsatı üzerime almak için Ankara Emniyet Müdürlüğüne gitmiştim. park yeri bulamayınca yan taraftaki sigortacılar hemen geldi yanıma '' abi işlemlerini bize yaptırırsan park ücreti almayız '' dediler. salak gibi kabul ettim. ( adamların tipler zaten belli at hırsızı gibiler )

neyse geçtik içeriye aldı elimden ruhsatı filan '' abi 150TL vereceksin dediler. şöförler odasına şu kadar, pula şu kadar, EK-1 belgesine şu kadar '' falan filan açıklama yaptı. bende o kadar yerle uğraşana kadar yapsınlar dedim verdim

sabah 9da gitmiştim. bekledim, bekledim saat 11 gibi elinde sıra kağıdı ile geldi yanıma. hadi abi gidelim dedi.

emniyetin içindeki ruhsat çıkarma yerine gittik. sıra kağıdını verdi bana '' bütün işlemler tamam, sıran gelince evrakları verirsin '' dedi.

sıram geldi, bankodaki memur '' 45 TL alayım beyefendi '' dedi. '' benim işlemlerim tamam, az önce arkadas halletti '' dedim. '' baskası halledemez, siz halledeceksiniz, zaten işlemler şimdi baslıyor '' dedi memur.

işte o an kazıklandığımı hafif hafif anlamaya basladım

1 hafta sonra gel ruhsatı al diyerek yolladılar beni emniyetten.

sinirli sinirli adamların ofisine gittim, kapı kilitliydi. küfür ede ede arabaya gittim. tam otoparktan cıkıyorum, görevli park parası istedi. '' yahu benim işlemlerimi yapacaklardı, otopark ücretsizdi vs. '' dedim ama nafile. öyle bir sey yokmuş. 5 TL de park parası verdim ve küfrederek gittim

daha sonra aynı işlemler için kuzenim gitti, 45TL ödedi sadece. meğer o bankoya verdiğim para yetiyormuş sadece.

kısaca 45TL ye halledeceğim işi 150TL + 45 TL + 5 TL ye halletmiştim. sadece sıra almak için benden 150TL almışlar

ulan aklıma geldikçe sinirleniyorum

• bir hayat kadınıyla anlaşmıştım 5 saat birlikte olma sözüne karşılık 200 tl vermiştim yıl 2005 felandı.ama kadın yarım saat sonra banyonun penceresinden kaçtı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mur@t_fb

2009 senesi 2. el araba aldığımda ruhsatı üzerime almak için Ankara Emniyet Müdürlüğüne gitmiştim. park yeri bulamayınca yan taraftaki sigortacılar hemen geldi yanıma '' abi işlemlerini bize yaptırırsan park ücreti almayız '' dediler. salak gibi kabul ettim. ( adamların tipler zaten belli at hırsızı gibiler )

neyse geçtik içeriye aldı elimden ruhsatı filan '' abi 150TL vereceksin dediler. şöförler odasına şu kadar, pula şu kadar, EK-1 belgesine şu kadar '' falan filan açıklama yaptı. bende o kadar yerle uğraşana kadar yapsınlar dedim verdim

sabah 9da gitmiştim. bekledim, bekledim saat 11 gibi elinde sıra kağıdı ile geldi yanıma. hadi abi gidelim dedi.

emniyetin içindeki ruhsat çıkarma yerine gittik. sıra kağıdını verdi bana '' bütün işlemler tamam, sıran gelince evrakları verirsin '' dedi.

sıram geldi, bankodaki memur '' 45 TL alayım beyefendi '' dedi. '' benim işlemlerim tamam, az önce arkadas halletti '' dedim. '' baskası halledemez, siz halledeceksiniz, zaten işlemler şimdi baslıyor '' dedi memur.

işte o an kazıklandığımı hafif hafif anlamaya basladım

1 hafta sonra gel ruhsatı al diyerek yolladılar beni emniyetten.

sinirli sinirli adamların ofisine gittim, kapı kilitliydi. küfür ede ede arabaya gittim. tam otoparktan cıkıyorum, görevli park parası istedi. '' yahu benim işlemlerimi yapacaklardı, otopark ücretsizdi vs. '' dedim ama nafile. öyle bir sey yokmuş. 5 TL de park parası verdim ve küfrederek gittim

daha sonra aynı işlemler için kuzenim gitti, 45TL ödedi sadece. meğer o bankoya verdiğim para yetiyormuş sadece.

kısaca 45TL ye halledeceğim işi 150TL + 45 TL + 5 TL ye halletmiştim. sadece sıra almak için benden 150TL almışlar

ulan aklıma geldikçe sinirleniyorum

Ovv çok kötü olmuş dostum.

• up up
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzyken

bir hayat kadınıyla anlaşmıştım 5 saat birlikte olma sözüne karşılık 200 tl vermiştim yıl 2005 felandı.ama kadın yarım saat sonra banyonun penceresinden kaçtı..

yav he he
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.