Şimdi Ara

UNUTAMADIĞINIZ FİLM REPLİKLERİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
1
Favori
2.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Nuri Alço

Bir filmdede küçük bir çocuğu bir adam kovalıyordu. Onları gören küüçük kız şöyle demişti "Koş çiçekçi koş..."
    Bunu söylerken çocuk koşuyordu zaten çocuk sakattı ve protez bacağı vardı koşarken yere demirler vidalar falan düşüyordu (komedi filmiydi)
    Çok güzeldi onu hiç unutmuyorum

forest gump

pek komedı fılmı sayılmaz

ama gercekten efsana fılmlerden bırıdır

azeı fılmelerı benım favorım
    eksısozluk katkılarıyla

rambo yorumuyla bende buyuk bir helecan yaratmis repliklerdir. rambo dağda takılmaktadır, eski komutanı gelir ve aralarında muhtesem bir diyalog baslar. rambo bir yandan bıçak bilemektedir.

komutan: rambo, vietnam'a gelmirsen? men giderem!
    rambo: yoh gelmirem. men artıh dağda kalirem!

rambo elinde roketatarla bir tepededir. üzerine doğru gelen helikoptere:
    - yaklaşmayasan! gülle şepeşillerem!

• NEN VAR KUZUM RENGİN SAPSARI OLMUŞ
  • quote:

Orjinalden alıntı: AnotheRDie

V-for Vendetta

"Bu maskenin Altında Etten fazlası var bu maskenin altında bi fikir var ve fikirlere kurşun işlemez."

Vay, bende bunu yazıcaktım!
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozdemir_

ismini hatırlayamadığım bir filmde

"çocukken Tanrıya hep bir bisikletim olsun diye dua ettim. Baktım olmuyor gittim bir bisiklet çaldım. Sonra beni affetmesi için dua ettim" diyordu

'Çocukken, her akşam yatmadan önce, Tanrı'ya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Bir gün ,Tanrı'nın çalışma tarzının bu olmadığını anladım. Ertesi gün gittim kendime yeni bir bisiklet çaldım ve her akşam yatmadan önce Tanrı'ya günahlarımı affetmesi için dua ettim.''
    (Al Capone 1899-1947)
  • "BİR KADININ KALBİ OKYANUSLAR KADAR DERİNDİR...."

TİTANİC...
  • Sana reddemiyeceğin bir teklif yapacağım
  • Seni Seviyorum.
  • DOSTLARINA YAKIN OL,DÜŞMANLARINA DAHA YAKIN...

'The Godfather'
  • The greatest trick the devil ever pulled was convincing the world he didn't exist..

Şeytanın en büyük hilesi, dünyayı var olmadığına inandırmaktır...

UNUTAMADIĞINIZ FİLM REPLİKLERİ

USUAL SUSPECTS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CARNIVALE -- 16 Ağustos 2007; 11:58:29 >
  • Rambo filminden(İLK KAN)

RAMBO DAĞA KAÇMIŞ TÜM POLİSLER PEŞİNDEDİR.RAMBONUN ESKİ KOMUTANI OLAYI DUYMUŞ POLİS KARARGAHINA GELMİŞTİR.POLİSLERİ OPERASYON KONUSUNDA UYARIR.POLİS ŞEFİ RAMBONUN KOMUTANINA

-SEN RAMBOYUMU KORUMAYA ÇALIŞIYORSUN? DER

-HAYIR SİZİ RAMBODAN KORUMAYA ÇALIŞIYORUM...DİYE CEVAP VERİR.BU CEVABIN HAKLILIGI FİLMİN İLERLEYEN DAKİKALARINDA GÖZLER ÖNÜNE SERİLİR
  • LÜTFEN ARAMADAN AÇMAYIN Bİ KONU YAA BEN DAHA 10GÜN ÖNCE AÇTIM BÖLE Bİ KONU
    http://forum.donanimhaber.com/m_16358544/mpage_1/key_/tm.htm

• -bu sütle muhallebi yapılır mı ayol?
    -o sen ne diyorsun abla patlıcan bile kızartılır..
    bilin bakayım hangi film bu
  • quote:

Orjinalden alıntı: soulcubee

LÜTFEN ARAMADAN AÇMAYIN Bİ KONU YAA BEN DAHA 10GÜN ÖNCE AÇTIM BÖLE Bİ KONU

görünmüo galiba daha büük yazim

• TARİH TEKERRÜRDEN İBARETTİR

• quote:

Orjinalden alıntı: quadream

quote:

Orjinalden alıntı: umut976

300 Spartalı Filminden:

Pers kralının elçisi Sparta kralı Leonidas'la konuşurken kraliçe araya girip bir şeyler söyler, elçi de: 'nasıl olurda erkekler dururken bir kadın konuşur? ' der. Kraliçenin cevabı kitaplıktır: 'Çünkü gerçek erkekleri sadece Spartalı kadınlar doğurur.

gerçek eşcincelleri değil miydi o?

ulan sen asıl siyaset yapma be müslümanları katleden adamların repliklerini ezberle gel burada tahrik et adamları yok öyle aslanım akıllı konuşcaksın

• quote:

Bir filmdede küçük bir çocuğu bir adam kovalıyordu. Onları gören küüçük kız şöyle demişti "Koş çiçekçi koş..."
    Bunu söylerken çocuk koşuyordu zaten çocuk sakattı ve protez bacağı vardı koşarken yere demirler vidalar falan düşüyordu (komedi filmiydi)

Forrest Gump... Olağanüstü bi filmdir kendileri, tom hanks a üst üste ikinci oscarını getirmiştir
    Ama o "koş forest koş" deilmiydi çiçekçi nerden çıktı be abi

O filmi izlerken kafam yerinde değildi pek zaten. Cnbc-e de izlemiştim altyazılı. Film biraz komikti tam hatırlıyamıyorum ama mesela o çiçekçi çocuk hergün eline tek bir paptya alıp onu satıyordu ve kardeşi için ameliyat parası biriktiriyorlardı kötü evsahibide gelip aparayı alıyordu galiba. Annesi yemek olarak ayakkabımı ne pişiriyordu babasıda yiyin hadi dua edin falan diyordu.
    Hatırladığım bir sahnede çocuk kapının arkasında duruyor ev sahibi kapıyı bir açıyor çocuk çizgi filmlerdeki gibi duvara yapışıyordu Güzel filmdi ama...

Koş çiçekçi koş...

• quote:

quote:

quote:

quote:

:

Forrest Gump... Olağanüstü bi filmdir kendileri, tom hanks a üst üste ikinci oscarını getirmiştir
    Ama o "koş forest koş" deilmiydi çiçekçi nerden çıktı be abi

O filmi izlerken kafam yerinde değildi pek zaten. Cnbc-e de izlemiştim altyazılı. Film biraz komikti tam hatırlıyamıyorum ama mesela o çiçekçi çocuk hergün eline tek bir paptya alıp onu satıyordu ve kardeşi için ameliyat parası biriktiriyorlardı kötü evsahibide gelip aparayı alıyordu galiba. Annesi yemek olarak ayakkabımı ne pişiriyordu babasıda yiyin hadi dua edin falan diyordu.
    Hatırladığım bir sahnede çocuk kapının arkasında duruyor ev sahibi kapıyı bir açıyor çocuk çizgi filmlerdeki gibi duvara yapışıyordu Güzel filmdi ama...

Koş çiçekçi koş...

Mafia dan bahsediyorsun sanırım ZAZ filmleri gibi birşeydi (belkide onlarındır).. o sahnede forrest gumpla kafa buluyorlardı.. daha geçen oynadı cnbc-e de

http://www.imdb.com/title/tt0120741/ bu değil mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arch Stanton -- 16 Ağustos 2007; 15:38:10 >

• quote:

Orjinalden alıntı: acımalı

quote:

Orjinalden alıntı: ozdemir_

ismini hatırlayamadığım bir filmde

"çocukken Tanrıya hep bir bisikletim olsun diye dua ettim. Baktım olmuyor gittim bir bisiklet çaldım. Sonra beni affetmesi için dua ettim" diyordu

'Çocukken, her akşam yatmadan önce, Tanrı'ya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Bir gün ,Tanrı'nın çalışma tarzının bu olmadığını anladım. Ertesi gün gittim kendime yeni bir bisiklet çaldım ve her akşam yatmadan önce Tanrı'ya günahlarımı affetmesi için dua ettim.''
    (Al Capone 1899-1947)

ben kelime kelimesine hatırlamadığım için işin özetini yazdım. Ne olmuş yani verdiğimiz mesaj aynı değil mi

ARKADAŞLAR BENİM DEDİĞİM YANLIŞ ARKADAŞIN DEDİĞİ DOĞRUSUDUR

• quote:

• quote:

quote:

ya hakikatten büyük saplantı yapmışsın..sanki ilk defa benzer konular açılıyor

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.