- Tonight there is a worse thing than out of the wampires. - Like what? - Like me...
blade...
Sonunu Düşünen Kahraman Olamaz!!!!
Tırtlar Vadisi
quote:
Orjinalden alıntı: AnotheRDie
quote:
Orjinalden alıntı: Du4L!Ty
quote:
Orjinalden alıntı: AnotheRDie
V-for Vendetta
"Bu maskenin Altında Etten fazlası var bu maskenin altında bi fikir var ve fikirlere kurşun işlemez."
Mantık dolu bi film
Aynı zamanda insanın milliyetçilik duyguları depreşiyo .. Beni cok etkileyen bi film.
Bide Piyanist filminde , Piyanisti bulan askerle arasındaki ilk diyaloglar var tabiki.
Film zevklerimiz uyuşuyo desene bu filmler gerçekten insanı etkiliyor
CONSTANTİNE;
dinle beni ben constantine, john constantine pislik herif....
quote:
Orjinalden alıntı: 6.His
quote:
Orjinalden alıntı: ThaiLuNn..
ah oh yea oh ah ah ah yes oh ah ah ah sonra biraz daha oh ve azcık daha ah
Hangi film hocam bu..
jenna loves rocco dan
quote:
quote:
quote:
Hangi film hocam bu..
jenna loves rocco dan
Hatırladım hatırladım... Ondan sonrada im coming im coming diyordu
It is not our abilities that show what we truly are. It is our choices.
ORRGHh HUUHH MOAHH HOORTTT
Ayı Filminden
quote:
Orjinalden alıntı: Nuri Alço
quote:
quote:
quote:
Hangi film hocam bu..
jenna loves rocco dan
Hatırladım hatırladım... Ondan sonrada im coming im coming diyordu
üzerine çekilmedi daha üstadım
abaza mod on laşmaya başladı bence tadında bırakalım
hey sen bok kafalı sen nesin biliyo musun dostum.
"mutluluk bumuydu,mutluluk neydi ben bilmezdim.O vardı bir zamanlar onu sevmiştim,sevgi o muydu sevgi neydi? Çoşkun akan dere ,sonbahar rüzgarıyla ürperen yapraklar,cama vurup dağılan yağmur damlaları,bir yürek çarpıntısı. Sonunda çoşkun dere durulur ,yapraklar kurur dökülür,yağmur diner güneş çıkar.Sevgi neydi ? Sevgi sahip çıkan dost sıcak insan eliydi,insan emeğiydi,sevgi iyilikti sevgi emekti..."
Selvi Boylum Al Yazmalım
Hala gözlerim dolu dolu olur izlerken,özellikle bu repliğin olduğu yer... Of of
ismini hatırlayamadığım bir filmde
"çocukken Tanrıya hep bir bisikletim olsun diye dua ettim. Baktım olmuyor gittim bir bisiklet çaldım. Sonra beni affetmesi için dua ettim" diyordu
quote:
Orjinalden alıntı: ozdemir_
ismini hatırlayamadığım bir filmde
"çocukken Tanrıya hep bir bisikletim olsun diye dua ettim. Baktım olmuyor gittim bir bisiklet çaldım. Sonra beni affetmesi için dua ettim" diyordu
süpermiş gerçekten.. çok etkilendim
Bir filmdede küçük bir çocuğu bir adam kovalıyordu. Onları gören küüçük kız şöyle demişti "Koş çiçekçi koş..." Bunu söylerken çocuk koşuyordu zaten çocuk sakattı ve protez bacağı vardı koşarken yere demirler vidalar falan düşüyordu (komedi filmiydi) Çok güzeldi onu hiç unutmuyorum
-atıl kurt!=) -evimin kadını,çocuklarımın anası olur musun? -nayır seni sevmiyorum(her filmde var nerdeyse -güzel olduğunuz kadar küstahsınız da -seni sevmedim senle oyun oynadım(ince hastalık musallat olmuştur=) -ölmeyecek di mi doktor bey? -bir zamanlar fakir ama gururlu bir genç vardı! -aman Allah ım kör oldum,göremiyorum -anlamıyorsun nalan,ben fakir bir gencim sense zengin bir fabrikatörün kızısın.
astalavista bebeğim
quote:
Orjinalden alıntı: Nuri Alço
Bir filmdede küçük bir çocuğu bir adam kovalıyordu. Onları gören küüçük kız şöyle demişti "Koş çiçekçi koş..." Bunu söylerken çocuk koşuyordu zaten çocuk sakattı ve protez bacağı vardı koşarken yere demirler vidalar falan düşüyordu (komedi filmiydi) Çok güzeldi onu hiç unutmuyorum
Forrest Gump... Olağanüstü bi filmdir kendileri, tom hanks a üst üste ikinci oscarını getirmiştir Ama o "koş forest koş" deilmiydi çiçekçi nerden çıktı be abi
"Ölüler tek bir şeyi bilirler: Hayatta olmak daha iyidir." Er Joker "Full Metal Jacket"
-Voilà! in view, a humble vaudevillian veteran cast vicariously as both victim and villain by the vicissitudes of fate. this visage, no mere veneer of vanity is a vestige of the vox populi, now vacant, vanished. however, this valorous visitation of a bygone vexation stands ivified and has vowed to vanquish these venal and virulent vermin vanguarding vice and vouchsafing the violently vicious and voracious violation of volition.The only verdict is vengeance, a vendetta... held as a votive not in vain, for the value and veracity of such shall one day vindicate the vigilant and the virtuous. verily, this vichyssoise of verbiage veers most verbose. so let me simply add that it's my very good honor to meet you and you may call me V.