forest mı nedir onu demiyordu yahu. Eminim "koş çiçekçi koş" diyordu. Onu duyar duymaz gittim msn de iletime yazmıştım zaten. O filmin o sahnesini bulabilirmiyiz ki
ya hakikatten büyük saplantı yapmışsın..sanki ilk defa benzer konular açılıyor
SAPLANTI YAPTIM ÇÜNKÜ BENZER TEMBELLEŞTİK İİCENE AA AKLIMA GELDİ DU Bİ AÇİM Bİ KONU DENİLCEİNE ÖNCE ARAŞTİRİM ÖLE AÇİM DENSE DAHA AZ KARIŞIK FORUMLAR OLUR
SÖYLEMİŞTİM TEKRAR SÖYLEYEYİM
" TARİH TEKERRÜRDEN İBARETTİRRRRRRR"
Ben nereden film indirebilirim ? Bana pm den link verirmisiniz
KİBİR EN SEVDİĞİM GÜNAHTIR! ŞEYTANIN AVUKATI
quote:
Orjinalden alıntı: Nuri Alço
Nuri Alço;
Ben sattım, ananıda satacam...
quote:
forest mı nedir onu demiyordu yahu. Eminim "koş çiçekçi koş" diyordu. Onu duyar duymaz gittim msn de iletime yazmıştım zaten. O filmin o sahnesini bulabilirmiyiz ki
senin bahsettigin mor yıllar filmi degilmi zenci 2 kız var daha küçük yaşta evleniyo hani arkadaşını kocası kovuyo oda bagırıyo koş çicek koş diye o filimse muhteşem bi filimdi bence...bu arada başka izleyen varmı onu
quote:
Orjinalden alıntı: baranel
quote:
senin bahsettigin mor yıllar filmi degilmi zenci 2 kız var daha küçük yaşta evleniyo hani arkadaşını kocası kovuyo oda bagırıyo koş çicek koş diye o filimse muhteşem bi filimdi bence...bu arada başka izleyen varmı onu
nuri alço sanrım benim ilk sayfada bahsetiğim filmden bahsediyor(neredeyse eminim ameliyat parası, ayakkabı yiyorlar falan).. ama herhalde görmedi :p
Gördümde alıntı yapamıyorum mesajlara sayfa görüntülenemiyor diyor. O filmin fragmanı veya ne bileyim küçük bir karesi olsa...
Eminim ama alt yazıda "Koş çiçekçi koş..." diyordu Forest morest yok !!
baba 1 denden kesitler
sonny'in kurşuna dizildigi sahne
Don Vito Corleone in vuruldugu arabayı süren şöförün telaşdan ne yapacağını şaşırdığı sahne
Sizler özel değilsiniz, Sizler güzel yada eşi benzeri olmayan kar tanesi de değilsiniz, sizler işiniz değilsiniz, sizler paranız kadar değilsiniz, bindiğiniz araba değilsiniz, kredi kartlarınızın limiti değilsiniz, sizler iç çamaşırı değilsiniz, Sizler herkes gibi çürüyen birer organik maddesiniz..!
Bizler bu dünyanın şarkı söyleyip dans eden pislikleriyiz.
Hepimiz aynı pisliğin lacivertleriyiz ...!
Fight Club filminden.Gerçi bu sözleri hiçbir zaman anlamadım.Ama bayağa ilgi çektiği kesin..
filmi hatırlamıyorum (adamı sorguya çekiyolar)
polis-pkk lımısın
suçlu-hayır ANKARA lıyım
quote:
Nuri Alço;
Ben sattım, ananıda satacam...
Senin Emrah'ın annesiyle olan münasebetin sırasında Emrah'ın gelişinde ki konuşmada hoştu
Batan çıkan ne sana...açtıysan açtın işine gelmiyorsa yazmazsın...çek git
Bumerang cehennemi selçuk yöntem mağarada bir adamı vuruyor...ve konuşturuyor arkasındanda ikincisini vuruyor ve miroğlu kızıyor ikincisini niye vurdun diye..... cevabı şu. Bu memleketin ekmeğini yiyip bu memlekete ihanet eden Bi gün ekmeği yediği yerden kurşunu yer.... çok doğru bir laf..