Şimdi Ara

unutmayın sözleriniz yaşınızı ele verir... tercihimiz 18+ :D (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
0
Favori
3.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • _OzKhaN_ coook haklısın ben de 15 yasındayım sen belkı buyumussun ama gelısememıssın anlasılan HERSEYDEN ONCE INSAN OLMAK LAZIM +18 dedınde nelıne ne gectı buyudun dıe hava mı atıon
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozgurozgel

18+ demişsin ama sırf 18- hatta 16- girmiş topic e

Emin ol +18 demese daha düzgün toparlı tartışmasız bir konu olurdu.
  • Babaanneme lvl 70 char versem alir misin guilde 74 yasinda ... ama bi bakima da haklisin ... keske zeka yaslarini olcebilsek ... ne yazikki insanlarin " bebe " status e girdiklerini berbat deneyimlerden sonra anliyoruz ...
  • tüh ne level yetiyo nede yaş tutuyo, halbuki ölürüm valla o guild e girmezsem
  • bende 12 yaşındayım ama birçok 18+ şahıstan daha olgun olduğumu görüyorum.Bunun yaşla alakası yok ama Kardeşim o 8 yaşında o dediğin türden 5k plzzcilerden o iş yaşla olmaz başla olur!
  • AKIL YASTA DEIL BASTADIR
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kaisertr

ben şimdi 70 + değilim ve 18 yaşındada değilim ama topic'e girdim nolcak dövcen mi beni şimdi?

Gel bakayım sen şöyle köşeyeeeee,

bi kafa ardından sopayla kafana kafanaArdından bir aparkather türlü çin işkencesi sonunda bu hale geldin işteArtık bu topiğe giremezsin.Zafer benim

• Akıl yaşta deil baştadır 20 yaşlarında bebeler 14 yaşlarında adam gibi adamlar wardır
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaT(R)aK

quote:

Orjinalden alıntı: vince-deno

quote:

Orjinalden alıntı: _OzKhaN_

18 yaşından küçükler klavye kullanmayı bilmiyo mu?Belli bir yaş sınırı koyarak çocukluğu sen yapmıyo musun?12 yaşında olgun davranışlar gösteren insanlar da var 20+ olup ta hala saçma sapan konuşan kendini yetiştirememiş insanlarda var.

Sen ise bağnaz bir önyargıyla daha kimseyi tanımadan yaş sınırı koyuyosun.Kurtulun şu durumdan öncelikle insanları tanıyın.Beğenmesseniz karakterlerini silersiniz defterden.

Saygılar Sevgiler...

Ben 16 yaşındayım.Kendimi iyi gizlesem ve 70+ bi char bulup gelsem pvp randevusuna kim ne diyebilir.Sonuçta pvp randevusundan önce Nüfus cüzdanımın fotokopisini göndericek değilim

Edit:Eklenti

ewt bende 15 yaşındayım

beyler ne olursa olsun yazdıklarınız ben çocuğum diye bağırıyor lütfen amacına uygun ne yapılması gerekiyorsa onu yapın tamam mı yaşınız 14 olabilir adam gibi yazı yazarsanız kimse size birşey demez yaşınızı da bilmez

anlatmak istediğim en azından bu konuda çocuksu davrenızşların olmaması ama başaran biri çıkmadı neyse kapatılır zaten

Yukarda ne güzel demişsin adam gibi yazarsanız bişey olmaz diye o zaman sende belli yaş aralığı sınırı koyacağına daha başka bi sınır koy o zaman belki tutar konun. Öbür arkadaşları yazdıklarına da aynen katılıyorum akıl yaşta değil başta anladıysan tabi yazılanlardan.

• 20 + Olup Saçma Sapan Konuşan 1. Vaka Sen Deilsin SEni Anlıorz ama Biraz Daha laflarına dikkat et Bence yok 20 + ymıs
    Herkesde demiş ztn Akıl Yaşta Değil Baştadır Diye ben senin yerinde olsam bu konuyu kapatırım çünkü saçma bişey söylemişsin 20 + senin gibi konuşan ve kendin küçükleri ezip polemik yaratıp post kasan adamla ztn istesende kimse pvp yapmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KissNrun -- 19 Temmuz 2007; 12:24:40 >
  • Şu an benim olan guildte 18 yaş altı eleman yok.. Lvl 70 altı adamda yok gerçi..Almıyorum, çok iyi tanımazsamda almayacağım.. Güzel, anlayışılı, saçmalamayan, aklı-fikri birşeyler alıp,çalıp yontmada olmayan ve kolaylıkla bir birimizle exchange yapabildiğimiz 10 numara mekan ve insanlarla dolu.. Şu an 18 kişiyiz.. 13 tanemiz 80lvl.. geri kalan tek charımız guildimizin genel stall charı, kafeci bir arkadaşın kafesinde 7/24 online satışta.. Kalanların iki tnaesi 78 ve 79.. Ama Biz o kadar kaynaştık ki; stall charımız bile bir bizim..

Neyse.. Almayın 18 yaş altını..Yada çok iyi tanıdıklarınızı alın..

**Biri benden gold isterse vermem, kafamdanda silerim.. Ama delikanlı gibi ne yapacağını söylerse; elimden gelen yardımı esirgemem.. Gold veremesem bile 5 yıldızlı şıkır şıkır bir kervanı çekeriz onun için.. İşte bunada benim oynadığım serverda benim nikimi gören kimse kılıç çekemez..Haydi eyvallah..

• Ben 17'yim lvl de 39!Al işte girdim nolcak şincik haa???Al bi de burdan yaq sadrazamım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: LooKinG

Şu an benim olan guildte 18 yaş altı eleman yok.. Lvl 70 altı adamda yok gerçi..Almıyorum, çok iyi tanımazsamda almayacağım.. Güzel, anlayışılı, saçmalamayan, aklı-fikri birşeyler alıp,çalıp yontmada olmayan ve kolaylıkla bir birimizle exchange yapabildiğimiz 10 numara mekan ve insanlarla dolu.. Şu an 18 kişiyiz.. 13 tanemiz 80lvl.. geri kalan tek charımız guildimizin genel stall charı, kafeci bir arkadaşın kafesinde 7/24 online satışta.. Kalanların iki tnaesi 78 ve 79.. Ama Biz o kadar kaynaştık ki; stall charımız bile bir bizim..

Neyse.. Almayın 18 yaş altını..Yada çok iyi tanıdıklarınızı alın..

**Biri benden gold isterse vermem, kafamdanda silerim.. Ama delikanlı gibi ne yapacağını söylerse; elimden gelen yardımı esirgemem.. Gold veremesem bile 5 yıldızlı şıkır şıkır bir kervanı çekeriz onun için.. İşte bunada benim oynadığım serverda benim nikimi gören kimse kılıç çekemez..Haydi eyvallah..

---Bakın bu konuda saçma sapan konuşanlarda çok olmuş.Her yaştan insan kendini geliştirememiş olabilir.Bu mümkündür.Sen guildinde gerçekten güzel bir ortam sağlamışsın.Ama bunda sadece yaşın etkisi olmadığını elbette kendinde biliyorsundur.Olay karakterde biter.Senin dediğin gibi tanımadan sadece 18- değil 18+ kimseyi de almayacaksın.Sizin 18+ sorununuzu ben anladım gibi.18+ aklı başında insan daha fazla 18- daha az diye.Genellemek hata sadece.
    Elbette birbirlerini iyi tanıyan insanlar oldukça yaş sınırı olmadan aynı ortam oluşturulabilir.Belki biraz daha zorlanırsın ama o ortam oluşturulur.

Şu an oynadığım serverda 18 yaşından büyük olduğundn emin olduğum insanlar bütün gece boyunca globalden ana avrat birbirlerine giriyorlar.Eğer onlar sırf yaşlarından dolayı olgunlarsa ben o olgunluğu almayayım.

NOT:Eğer dediğin gibiyse çok güzel bir guild ortamı oluşturmuşsunuz.Öyle bir guildde olmak kim istemez.Oyun zevk haline gelmiş.Bunu başarmışsınız.Tebrikler

saçma sapan olmuş derken senden bahsetmiyorum yanlış anlaşılmasın sakınBu konunun içinde saçma sapan yazılar yazanlar olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _OzKhaN_ -- 19 Temmuz 2007; 13:11:48 >

• Ben 12 Yaşındayım Ama 80-52-42 falan çarlarım war neden bizi küçük düşürüonuz biz ezikmiyiz??Yoo hiçte deiliz basit bir örnek werdim
  • quote:

Orjinalden alıntı: PrinceOfPersia

quote:

Orjinalden alıntı: Kaisertr

ben şimdi 70 + değilim ve 18 yaşındada değilim ama topic'e girdim nolcak dövcen mi beni şimdi?

Gel bakayım sen şöyle köşeyeeeee,

bi kafa ardından sopayla kafana kafanaArdından bir aparkather türlü çin işkencesi sonunda bu hale geldin işteArtık bu topiğe giremezsin.Zafer benim

dur vurmaaaaa !!

• yaş onemli deil akıl onemli
  • Yaşım 14 fakat gelin tibettte pvp yapalım lvl 70+10
  • yavaş Matrak kardeşimize yüklenmeyin adam genelleme olaraq yapmış ben hiç 20+ insanın jangan önünde 5k dediğini görmedim herkes muhakkak 5k cı saçma sapan konuşan insan görmüştür ama bunlar genelde 18 bilemedin 16 yaş altındaki insanlardır
    birde 13 yaşlarında olup aklı 20 li yaşlarda olan çocuklar bu oyunu oynamaz onlar bu tür şeylere vakit bulamazlar.

(genelleme yapılmıştır)
  • alala adam öle istiosa öle olsun size ne başkasının düşüncesinden
    ben 16 yaşındayım
  • ben 17 yaşındayım napcaz şimdi yaşımımı büyütcez
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.