Şimdi Ara

unutmayın sözleriniz yaşınızı ele verir... tercihimiz 18+ :D (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
0
Favori
3.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet uzatmaya gerek yok demek ki bizim söylediklerimizi çekemiyor ya da 18 yaşından küçük olduğu günleri unutmuş bize düşen onun bu saçmalığına ve ya topicine ne derseniz deyin saygı duymak
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mr.CaPTaiN

yavaş Matrak kardeşimize yüklenmeyin adam genelleme olaraq yapmış ben hiç 20+ insanın jangan önünde 5k dediğini görmedim herkes muhakkak 5k cı saçma sapan konuşan insan görmüştür ama bunlar genelde 18 bilemedin 16 yaş altındaki insanlardır
    birde 13 yaşlarında olup aklı 20 li yaşlarda olan çocuklar bu oyunu oynamaz onlar bu tür şeylere vakit bulamazlar.

(genelleme yapılmıştır)

Ya herşeye cvp yazma isteği duyuyorum fazla kaşınıyorum galibaDediğin genelleme olarak doğru evet sadece bi ekleme yapacağım. EVet 13 yaşında biri 20li yaşlarda birinin aklına sahip olursa bu tür şeylerle vakit öldürmez.Ama o yaşta biri 20 yaşındaki birinin olgunluğuna erişiyorsa bu oyunu gayet layıkıyla oynar.

Zaten ben Matrak'a yüklenmedim farkettiyseniz öyle bazı arkadaşlarım gibi ağır sözlü bir çıkış yapmadım.Sadece bnm gururuma dokundu 18+ olayı.Sanki bizi hepimizi birey olarak tanımadan yargılanıyomuşuz gibime geldi.Zaten 18+ diyorsa benden hayli büyüktür (en az 2 yaş) abimdir.Saygı duyarım.

Valla sıktı artık konu tartışmayalım dimi?Çünkü bu konunun sonu gelmez hiçbir zaman.Çözüme de ulaşmaz.En iyisi biz oyunumuza bakalm.Yaşı ne olursa olsun oyunda asalak yaşayanları takmayalım.Ama aynı durumda yaşı farketmez adam gibi oynayan aklı başında olan insanlarla paylaşım içinde olalım.Haydi oyuna lvl kasmaya.YOLA DEVAM

• slm arkadaşlar amacım ne böyle saçma sapan bir konuya dönen topic açmak nede çocuklarla uğraşmak sadece yapmak istediğim yukarıdaki arkadaşların hala anlamak istemediği kafa yaşı ama anlamadıklarına göre yaşlarını yazmalarına bile gerek yok sadece benim aradığım 5k yada silah istemeyen bir adamla pvp yapıp oyunun keyfini almak ama bu yukarıdaki arkadaşların birkaçı dışında bu istenemez bile eminim şu an yüksek lvl charın peşinde koşuyorlardır. ama sağolun hepsini okudum baya güldüm anlayan anlamış ama topic değiştiği için yazmamış Mr. Captain a teşekkürler okuyun ve biraz anlayın yazısını bence. bazı arkadaşlar yaşlarını yazınca ne oluyor anlamıyorum onuda anlatırlarsa sevinirim. HE BİRDE BAZILARI GİRDİM NE OLDU DİYE YAZMIŞLAR ODA GÜZEL BİRAZ DAHA KİBAR YAZALIM ONLARA KARDEŞİM SENİNLE ALAKALI BİRŞEY YAZMIYORUZ HADİ BAS GİT YAZALIM BELKİ ANLARLAR...... SaYgILar herkesin kandili mübarek olsun....

• quote:

Orjinalden alıntı: PrinceOfPersia

Buraya fotomu koyarak kendimi teşhir etmem.Yaptım bunu bir kere, 1 ay "aga ben seni donanımhaberden buldum" diyenlerle uğraştım.Ben bu işte yokum.

Reklamın iyisi kötüsü olmaz :)

unutmayın sözleriniz yaşınızı ele verir...  tercihimiz 18+ :D

**KIZDIĞIM ZAMAN PİSKOPATA DÖNÜŞEBİLİYOM ONA GÖRE !! ++^^++

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ant0ny0 -- 19 Temmuz 2007; 23:12:56 >

• üstüne alınan çok olmuş ayrıca sen yaz yazından anlaşılır kardeşim senin asıl yaşın ne olduğunu ayrıca bir icad çıkmadı yaşını yazıp topic lere girmek o kadarını düşünen arkadaşlarda var o güzel beyinlerini yoruyorlar....
  • 15 yaşındayım ve Mitocan pacific lvl 48 49 olacam full int armor gelin ken lvl ım da biri pvp yapalım
  • ewet bu kadar yazışmadan sonra olacak herşey Türk milleti değil miyiz hep ortalık ayağa kalkar sonra düzelir işler
  • şöle bişi yazsan tam süper olur +99 yaş ve 1450 lvl altı giremez girerse ahlakı bozulur
  • quote:

Orjinalden alıntı: burak9449

şöle bişi yazsan tam süper olur +99 yaş ve 1450 lvl altı giremez girerse ahlakı bozulur

• bu oyunda herkes esıt herkes bebe bebe olmayan bole sacma sapan bı oyunda saatlerce vakıt kaybetmez
    ben bir bebeyım ve mutluyum :Dlvl ım 39 bıktım kasmaktan :d haftada 1-2 kere gırıom artık:Dyasasın ezıklık yasasın ezık kardeslıgı:Dkahrol joymax:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: ThiefKiller

bende 12 yaşındayım ama birçok 18+ şahıstan daha olgun olduğumu görüyorum.Bunun yaşla alakası yok ama Kardeşim o 8 yaşında o dediğin türden 5k plzzcilerden o iş yaşla olmaz başla olur!

bencede 18 yaş ile ne alakası war konu cok daıldı ama yha uzatma işte 18 sınırnı kaldır gerci snn demenle deil de aranızı bulun işte nie 70 lvl nie 18 sınırı war yane 70 den ezik olanlar pvp yapamazmı :@

• quote:

Orjinalden alıntı: ant0ny0

quote:

Orjinalden alıntı: PrinceOfPersia

Buraya fotomu koyarak kendimi teşhir etmem.Yaptım bunu bir kere, 1 ay "aga ben seni donanımhaberden buldum" diyenlerle uğraştım.Ben bu işte yokum.

Reklamın iyisi kötüsü olmaz :)

**KIZDIĞIM ZAMAN PİSKOPATA DÖNÜŞEBİLİYOM ONA GÖRE !! ++^^++

karizmana hastayım

• başlığa giren top olsun yaz bak kimse girmez
    bence saçma olmuş çünkü 70lvl olan çoğu kişi zaten 5k pls demez ve düzgün konuşur heralde
    şimdi diyeceksin botla kasmışlardır 12 yaşında olan bir çocuğa ailesi pc neden açık diye sorar ve kapattırmaya çalışır ama 16-18 yaş grubundaysan ailen birşey demez
  • @_OzKHaN_ kardeş 20 yaşındayım söylediklerine tamamen katılıyorum ve açık konuşiyim çok olgun konuşuyorsun.yazdıkların çok yerinde ve çok usturuplu...walla ne yalan söliyim senin yaşında bu kadar olgun deildim.Helal olsun kendini çok iyi yetiştirmişsin ve eminimki arkanda sana bu yolda yardımcı olan kültürlü bi ailen war.Aynen devam ...Yaşı sorun etmeye çalışanlara
    @Ant0ny0 abi çok karizma adamsın seninle tanışmak isterim.Bide o oto yolda foto ne iş?bişelerin peşindemi koşuyordunuz :Dgündüz saati bide
  • @Nuk3_TR
    @DisTurßeD

evet karizmatik olduğumu biliyodum ;) varsa manken eş dost tanışabiliriz ;)

Ps:Hayatım yollarda geçiyor , Yılda ortalama 10.000 km yol katediyorum ;)

Yollarda ve Yol kenarlarında fotoğraf çektirmek huyumdur ^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ant0ny0 -- 20 Temmuz 2007; 12:47:47 >

• hehe artık birşey derseniz yapacak birşeyimin olmadığını söyleyebilirim
  • ya bu kadar saçma bişey olamaz yaw zaten adam sro oynamayı bilmese ve çocuk olsa yüksek lv gelemez çok yanlış düşünüyorsun buna önyargı denmiş.......enştayn ne demiş'insanlardaki önyargıyı yok etmek bir atomu parçalamaktan daha zordur' demiş. (bu arada atomu parçalamak imkansızdır)
  • quote:

Orjinalden alıntı: _OzKhaN_

18 yaşından küçükler klavye kullanmayı bilmiyo mu?Belli bir yaş sınırı koyarak çocukluğu sen yapmıyo musun?12 yaşında olgun davranışlar gösteren insanlar da var 20+ olup ta hala saçma sapan konuşan kendini yetiştirememiş insanlarda var.

Sen ise bağnaz bir önyargıyla daha kimseyi tanımadan yaş sınırı koyuyosun.Kurtulun şu durumdan öncelikle insanları tanıyın.Beğenmesseniz karakterlerini silersiniz defterden.

Saygılar Sevgiler...

Ben 16 yaşındayım.Kendimi iyi gizlesem ve 70+ bi char bulup gelsem pvp randevusuna kim ne diyebilir.Sonuçta pvp randevusundan önce Nüfus cüzdanımın fotokopisini göndericek değilim

Edit:Eklenti

bu anlayışı herkes benimsese çocuklar ezilmezdi zaten tebrikler olgunca bi davranış

• quote:

Orjinalden alıntı: ocisun

ben 17 yaşındayım napcaz şimdi yaşımımı büyütcez

Haklısın walla ben de üstte senin gibi yazmıştım
  • 18+ yazınca bende başka bişi var sanmıştım yaw tüh
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.