Şimdi Ara

unutmayın sözleriniz yaşınızı ele verir... tercihimiz 18+ :D (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
0
Favori
3.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • pvp için 18 sınırına ne gerek war bu oyunun pvp'sinde teknik diye bi şey mi war allahınızı severseniz kullanacagınız en fazla 5 skill pot cure oto zaten 9 yaşindaki bir çocuk abisinin 70lv. charını alsa kesemicekmi altı ustu basacagı 2-3 tuş.

knight belki cocuk oyunu olabilir ama emin olun sawaşlarında ve pvplerinde aldıgınız HAZ'ı bu oyunda alamassınız.

ha madem knighti çok beğeniyorum neden sro oynuyorum. Çunku knight artık oynanacak gibi değil..
  • ya gınaytın pvp sinde bişi yok 3 guild janganın önünde kapışıyolardı bende 15 lvl ken dalmıştım aralarına kalkıyodum kaçarken nuke çakıyolardı kaçamıyoudum adamlar kaçmama bile izin vermediler artık ağlayacak duruma geldim ve oyunu kapadımÇ:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: ant0ny0

@Nuk3_TR
    @DisTurßeD

evet karizmatik olduğumu biliyodum ;) varsa manken eş dost tanışabiliriz ;)

Ps:Hayatım yollarda geçiyor , Yılda ortalama 10.000 km yol katediyorum ;)

Yollarda ve Yol kenarlarında fotoğraf çektirmek huyumdur ^^

unutmayın sözleriniz yaşınızı ele verir...  tercihimiz 18+ :D

Olmadı şincik

parmak arası terlik giyip çorap giymemişsin....

Forever Kıro stillll...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PrinceOfPersia -- 21 Temmuz 2007; 0:08:37 >

• YA buraya nası resim koyuluyo bende koycam??? hah buldumda yükelndi dedi çıkmadı
  • biz senden küçüğüz belki ama senden oyunu iyi bildiğimize eminim gel yarışalım ilk demişin yaş sınırlaması şimdi dion zeka yaşı bare döneceksen adam gibi dön vea özür dile ben 12 yaşındayım herekese göre eziq gibi görülüp adlandırılıorm ama onlarla yarışmaya geldimmi ben yeniorm asıl eziqlik budur ben artık büyüklerle kendimi kıyaslamıyorum kendini bişey sanan büyükler konuşmaya gelince çuvallıyo yeter ezildiğimiz artık 18+ların devri türkiyenin oy kullanamıyan nüfusu çok fazladır nerden nereye geçtim hayret bana

• Beyler Anlaşıldıki oyundan kendin geliştirmiz kardeşlerimiz var ama birde kendini geliştiremeyip kendi yaşında yavaş yavaş gelişen kardeşlermiz var bu belli oldu.

Şimdi acab bu vatandaşlar nasıl oluyorda bu kadar güçlü char lar ile oynuyor bir iki tanesi açıkladı zaten abilerinde ondan bundan almış ve bu aldığı emek harcamadığı charlar ile hava basıyorlar

Sanırım konuyu açan arkadaş bunlardan bahsediyordur...

[size=2]Ayrıca SİLKROAD ÇOCUK OYUNU DEĞİLDİR......

ÇOCUK OYUNLARININ ÜZERİNDE +7 +9 +13 Gibi ibareler kullanılmaktadır...

Onun için emek hırsızlığı yapıp yada bot kullanıp kendinizden güçsüz kişilere saldırarak kendi EGOSUNU tatmin etmeye çalışan eziklere gitsin bu mesaj (Zeka Yaşı 12 ile 15 arasında olanar için)......

[:-]

• quote:

Orjinalden alıntı: zigibi

biz senden küçüğüz belki ama senden oyunu iyi bildiğimize eminim gel yarışalım ilk demişin yaş sınırlaması şimdi dion zeka yaşı bare döneceksen adam gibi dön vea özür dile ben 12 yaşındayım herekese göre eziq gibi görülüp adlandırılıorm ama onlarla yarışmaya geldimmi ben yeniorm asıl eziqlik budur ben artık büyüklerle kendimi kıyaslamıyorum kendini bişey sanan büyükler konuşmaya gelince çuvallıyo yeter ezildiğimiz artık 18+ların devri türkiyenin oy kullanamıyan nüfusu çok fazladır nerden nereye geçtim hayret bana

Sen 12 yaşında daha yolun başında birisisin öncelikle bu oyunu daha az oynamayı düşün ve kendi dilini adam gibi kullan sonra insanlarla laf cambazlığına gir........

12 yaşında olduğunu belli ediyorsun.......

• quote:

Orjinalden alıntı: chorumlu

ya bu kadar saçma bişey olamaz yaw zaten adam sro oynamayı bilmese ve çocuk olsa yüksek lv gelemez çok yanlış düşünüyorsun buna önyargı denmiş.......enştayn ne demiş'insanlardaki önyargıyı yok etmek bir atomu parçalamaktan daha zordur' demiş. (bu arada atomu parçalamak imkansızdır)

ÖNCE İSİMLERİ DOĞRU YAZ ( ALBERT EINSTEIN ) .....

Sende -18 lerdensin belli ÖNCELİKLE KENDİ DİLİNİZ ADAM GİBİ KULLANMAYI ÖĞRENİN ONDAN SONRA

BEN 16 YAŞINDAYIM AMA ZEKİYİM DEMEYE BAŞLAYIN OLUR MU SİZ ZEKİ FALAN DEĞİLSİNİZ DAHA ÇOCUKSUNUZ..............

TÜRKÇE' Yİ KATLETMEYİN..............

• quote:

Orjinalden alıntı: lleevveenntt

AKIL YASTA DEIL BASTADIR

kim tutar seni
  • quote:

Orjinalden alıntı: MuRat.exe

quote:

Orjinalden alıntı: lleevveenntt

AKIL YASTA DEIL BASTADIR

kim tutar seni

saol kardesımama gercek bu
  • Ben Daha PvP Nasıl Yapılır onu bilmiyorumBu bir gerçek

13 yaşındayım
  • quote:

Orjinalden alıntı: PrinceOfPersia

quote:

Orjinalden alıntı: emreerdem07

hehe ben de 14 yaşındayım ama 73 lvl charım var oytun abim den aldum muha:D kendisi teyzemin oğlu evlenince bıraktı :D bide arkadaşı oğuz abi verdi 56 lık birde ceyhun abim verdi 80 lik hangisini uygun görüyon.

Evet 14 yaşındasın

konuyu acan arkadaşın bahsetigi şey buydu sanırım
  • Slm herkese...Ya niye bu kadar taktınız ben anlamadım.adam 70+lvl ki 70+yla pvp yapmak istiyo.18+ istemesinin sebebi de belki kendi düzeyinde insanlarla muhabbet etmek.gidip çoluk cocukla mı muhabbet edicek hayret bişey ya...Bide akıl yaşta degil başta diyenlere bi sözüm var bence çok istisna bi durum ben bugune kadar sroda 100lerce kişiyle muhabbet ettim benden yaşça büyük olanı da küçük olanı da tanıyabiliyorum.hem 18+ olup ne yapıcagınız kalın işte 12-13 yaşında sonra yok öss yok yerleştirme yok askerlik yok iş yok güç bi dünya dert...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ant0ny0

quote:

Orjinalden alıntı: PrinceOfPersia

Buraya fotomu koyarak kendimi teşhir etmem.Yaptım bunu bir kere, 1 ay "aga ben seni donanımhaberden buldum" diyenlerle uğraştım.Ben bu işte yokum.

Reklamın iyisi kötüsü olmaz :)

**KIZDIĞIM ZAMAN PİSKOPATA DÖNÜŞEBİLİYOM ONA GÖRE !! ++^^++

Bu da ben ama bu sakin halim.

• helal olsun_ozkhan_ doğru sölüyorsun ben 14 yasındayım
  • bende resim koymak istiyorum koyabilirmiyim
  • ne var yani 12 yaşındaysam?

edit: tipinize bakıp nescafe ice demlenecek adamlarsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Albay Hardal -- 21 Temmuz 2007; 10:52:21 >
  • ant0ny0 ya laf yok abisinin bitanesi o

Edit: keh keh yüzbaşı olsum post kasma devri bitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Solutions -- 21 Temmuz 2007; 10:55:23 >
  • Offf nedir bu ya bir yaş sorunudur almış başını gidiyo.Süper post kasıyosunuz vallaha.Forumun iyice .... çıkmış anlaşılan...
  • ozkhan saol bende 11 yaşındayım
    ne var yani?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.