< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
UNUTSAMDA TEKRAR OYNASAM DEDİĞİNİZ OYUN NEDİR ? (4. sayfa)
-
-
Last of us
Unchatrd 3
Red redemtion 2
Witcher 3
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok fazla oyun var aklımda. Ama hemen söyleyecek olursam Half-Life serisi, ori serisi,yakuza 0 ve Witcher serisi olabilir.
-
Ben oynadığım çoğu hatta neredeyse tüm oyunları unutmak isterdim. Çünkü oyunları oynadığım zamandaki sistemin kötüydü. Şimdi olsa ne güzel grafik ayar kısmında dakilarımı ayırmadan, fps umursamadan oynardım. Ulan bi insan 5-10 fpste dying light bitirir mi ya?
-
Olm ara sahneleri geçmek bir oyuna hakarettir ya...quote:
Orijinalden alıntı: Maraz Alinin sağ koluGta 5 @hamza5806
ben sceneleri geçiyordum bu sefer izlerdim
-
Witcher 3 cod serisi bf serisi nfs most wanted crysis serisi
Half Life 1,2 MGS1,2,3(ozellikle1 ve 3. Oyun yeniden yapilsin ciktigi yila damga vurur) Silent Hill 1,2,3 Witcher 3 RDR1,2 Dark Souls 1 Unreal 1, Quake 2 , GTA Vice City , Halo 1,2,3 ve Reach , Gears 1,2,3 , Doom 2016/ Eternal Hitman 1,2,4 (orjinalleri) Jak and Daxter 2, P.T demo , God of War 2,3 GTA SA, NFS Underground (bi donemin fenomeni :) , Gran Turismo 2 , Forza Horizon 2 , CoD Mw1,2 3 Bad Company 1,2 ve BF3 multileri , Mortal Kombat 1,2,3 ultimate ve 11 (11 de cok sevdim) Tekken 3,5 , Uncharted 1,2 , Batman Arkham serisi , Resi1,2,3 , Rachet&Clank , Dying Light ,Metro serisi ,Stalker DmC serisi
Aklima gelenler bunlar.Daha da gider bu liste.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Dark Poison- -- 7 Aralık 2020; 13:47:14 >
Last of Us, Heavy Rain
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unshaken1511 -- 7 Aralık 2020; 13:47:9 > -
Mafia 2, mafia definitive edition -
Duke Nukem.
-
Urban Chaos
Max Payne 1-2-3
Resident evil 1-2-3
silent hill 1-2-3
Mafia 1-2
witcher 3
mass effect 1-2-3
Fallout serisi
dishonoured 1
bioschock
-
Undertale,ddlc ve gris.Seviyorum böyle low sys. req. isteyen oyunları.Ve tabi hepsi de indie şaşırdık mı? -
Açık ara Max Payne 2: The Fall of Max Payne derim.
Ardından Tomb Raider 2013 gelir.
Ardından da The Long Dark.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Numenorian Man -- 7 Aralık 2020; 17:5:17 >
midtown madness
nfs2000
red alert2
-
quote:
Orijinalden alıntı: crux07
Unutmak değilde knightta apostta kasmak isterdim.knight'ın sro'nun vs oyunlarının olayını bir türlü anlayamadım. hiç oynamadımda, grafikleride kötü, hilesi çok oyunlar ama niyeyse bizim gençlik zamanında kafelerde saatlerce bu oyunları oynardı.
-
Mass Effect 2,3
Spider-Man (PS4)
Bioshock Infinite
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider-Man -- 7 Aralık 2020; 19:1:48 >
Heart of darkness (PS1)
The Last Of Us
-
Portal 2
-
Grand Theft Auto San Andreas + Vice City
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X