Şimdi Ara

Unutulmayan Sevgili </3 (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
418
Cevap
17
Favori
13.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • neler neler yazmam gerek aslında yazdım yazdım sildim...belki yazarım bir gün
  • quote:

Orijinalden alıntı: Opierco

quote:

Orijinalden alıntı: Kaybedenler Klübü

Evet sevgili dostlar... Eski sevgilinizi belki belli bir zaman önce gördünüz belki bugün veya hiç göremediniz resimlerle ve anılarla avunduğunuz eski sevgiliyi yada sevdiğinizi. En yakın dostunuza sürekli onu bahsediyorsunuz veya içiniz de sürekli bir yangın gibi sönmeden yaşıyor tam yüreğiniz de. Ya içiyorsunuz, ya ağlıyor yada unutmak için herşeyi yapıyorsunuz ama çıkmıyor içinizden. Artık içiniz de biriktirmeyin anlatın rahatlayın bir nebze de olsa. Onunla yaşadıklarınızı veya duygularınızı dökün içinizi. Birbirimizin ortak noktası olan bu durumu birlikte ortak olalım.. Açıkçası o unutulmayan ve içinizde sürekli biriken durumunuzu dinlemek isterim.
    İçini rahatlatmak, bu yaşananları birine anlatmak isteyenler tam konunuz

Not: İlk defa konu açıyorum, belki saçma gibi görenler olabilir ama gerçekten konularda baktığımda buna ihtiyacı olan bir çok insan gördüm. Lütfen saçma gereksiz, saçma şeyler yazmayalım. Şimdiden teşekkürler...

ciğerimden vurdun anlatıyorum,
    sene başından beri acayip hoşlandığım bi kız vardı.kızla hobilerimiz filan aynıydı duman dinlerdi.konuşurdum kızla gene normal.sonra 2. dönem geldi çattı.bi gün arkamda 2 ark bekliyor.kız aşşa indi dedim sana birşey söyleyecem.dedi ne söyleyecektin ? biraz acelesi vardı sanırsam.heyecan adrenalin tavanda tabi dedim seni sevdiğimi söyleyecektim.kız ne diyon sen ya dedi anlamadı galiba.sonra ben tabi atladım dolmuşa üzüntülü üzüntülü gidiyom.ertesi gün tatildi.arkadaş açtı feysten dedi sen gittikten sonra kızla konuştuk anlamamış dediğini filan dedi.tam o yazdıktan sonra kız feysten geldi özür dilerim dedi iyi kafadarsın ama ben seni öyle görmedim dedi.işte o gün bu gün kıvrınıyoz.

Anlat be dostum içinde bırakarak ne olacak sanki ? Bizler de aynı durumdayız Allah hepimize sabır versin. Zor gerçekten...

• quote:

Orijinalden alıntı: EmmaW

beyler çok sevdiğim bir kız var eski sevgilim, kızı bir daha görme ihtimalim çok düşük yazında başka yere gidiyorum zaten sizce kendimi tamamen unutturmuş gibi yapıp bütün yaz boyunca ona günlük tarzı birşey yazıp eylül ekim gibi birkere konuşmak isteyip bu günlüğü versem nasıl olur çok mu komik gelir yoksa etkileyici olabilirmi?
    günlük derken bu sabah kalktım bugün şunu yaptım değilde yani hergün ona karşı duygusal yazıların olduğu bir günlük

bence tamamen unutmuş gibi yap ve devam et dostum. Aranızda neler geçti bilmiyorum ama bunu yaptın diyelim o da seni seviyor hadi tekrar başladınız. Arada mesafeler var artık hadi dibinde otursa bile eskisi gibi olmuyor malesef temel bi kere oynayınca ne yaparsan yap düzen tutmaz. Bence tatilde eğlen gez dolaş ama unut gel. Değiş. Tabi sadece arada nadiren hatırladığın da ne mutlu sana...

• quote:

Orijinalden alıntı: mmarass

Ben sadece şunu söylemek istiyorum dostlar; o çok sevdiğiniz, uğruna ölürüm dediğiniz, hatta başkasıyla geçecek muhteşem bir hayat yerine onunla bir ömür sıkıntı çekebileceğiniz insan varya hani! İşte onun aslında nasıl bir insan olduğunu ayrılırken anlarsınız.
    Tecrübeyle sabittir

Kesinlikle öyle insana o acı vuruyor işte. İnsan sevdiğinin aslında nasıl biri olduğunu görünce cidden üzüntüsü 2 kat oluyor. Bir de şu durum var dostum git yeni bir kızla tanış.(Herhangi biri) ben hatalıydım demez hiç. Sorsan etrafındakiler çok kötüydü bu çok iyiydi bütün sıkıntıyı bu kız çekmiş olur. Halbuki durumun içeriğine girsen bir sürü hatası var ama kabul etmez bu durumu tabi. Cidden ama kimle tanışırsan tanış (kız) en kötü şeyleri bu yaşıyor bu ise günahsız bir prenses.(Hadi ya ordan)

• quote:

Orijinalden alıntı: Cheddar Bomb

evet hayatı cehennemme dönüşen dostlarım bende aranıza bu konuda yeni katıldım
    savaşmaktan yoruldum
    adlı konum vardı ondan 1 ay önce bi kızla tanıştım interpalsta adı YUlia idi onla 1 seneye yakın arkadaşlık kurdum aramız çok iyidi ama ona gerçekten aşık olmuştum sevmiştim kzı biraz çirkindi ama gerçekten sevmiştim vurulmuştum ona bu miraç gecesi sabahı yani cuma günü ona sevdiğimi söyledim neden mübarek gün söyledim biliyormusunuz ogun benim için bereketli olacağını tahmin etmiştim
    ama o ne konuştu hiçbirşey demeden sildi engelledi beni ona mesaj atamıyorum çağresizim onu gerçekten seviyorum onu istiyorum ogünden bugüne kadar sigaraya başladım sigara içiyorum
    kollarıma faça yaptım

1 hafta sonra destek alcam
    o bana dönmeden huzur yok
    isyanlardayım herkeze allaha kızıyorum okadar musibet gönderiyor ama sevdiğim kadını nasip etiyor bu nasıl çile lan bu nasıl işkence

Dostum kendine zarar vermen kötü olmuş. Hiçkimseye kendinden fazla değer verme. Tabi bu durum da herkesin tepkisi farklı olduğu için sen de böyle bir tepki vermişsin ki en kötüsü olmuş bence. O belki olmaz ama ondan iyisi olabilir. Bu kadar bağlama ona kendini hayatının en güzel yıllarını harap edersin.

• quote:

Orijinalden alıntı: LE10

neler neler yazmam gerek aslında yazdım yazdım sildim...belki yazarım bir gün

Yaz dostum onun için açık konu kendini ne zaman hazır hissedip paylaşırsan yardımcı olmaya çalışırız. Sonuçta burda da farklı şeyler yaşıyan yok...
  • unutulmuyor der ve giderim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Opierco

quote:

Evet sevgili dostlar... Eski sevgilinizi belki belli bir zaman önce gördünüz belki bugün veya hiç göremediniz resimlerle ve anılarla avunduğunuz eski sevgiliyi yada sevdiğinizi. En yakın dostunuza sürekli onu bahsediyorsunuz veya içiniz de sürekli bir yangın gibi sönmeden yaşıyor tam yüreğiniz de. Ya içiyorsunuz, ya ağlıyor yada unutmak için herşeyi yapıyorsunuz ama çıkmıyor içinizden. Artık içiniz de biriktirmeyin anlatın rahatlayın bir nebze de olsa. Onunla yaşadıklarınızı veya duygularınızı dökün içinizi. Birbirimizin ortak noktası olan bu durumu birlikte ortak olalım.. Açıkçası o unutulmayan ve içinizde sürekli biriken durumunuzu dinlemek isterim.
    İçini rahatlatmak, bu yaşananları birine anlatmak isteyenler tam konunuz

Not: İlk defa konu açıyorum, belki saçma gibi görenler olabilir ama gerçekten konularda baktığımda buna ihtiyacı olan bir çok insan gördüm. Lütfen saçma gereksiz, saçma şeyler yazmayalım. Şimdiden teşekkürler...

ciğerimden vurdun anlatıyorum,
    sene başından beri acayip hoşlandığım bi kız vardı.kızla hobilerimiz filan aynıydı duman dinlerdi.konuşurdum kızla gene normal.sonra 2. dönem geldi çattı.bi gün arkamda 2 ark bekliyor.kız aşşa indi dedim sana birşey söyleyecem.dedi ne söyleyecektin ? biraz acelesi vardı sanırsam.heyecan adrenalin tavanda tabi dedim seni sevdiğimi söyleyecektim.kız ne diyon sen ya dedi anlamadı galiba.sonra ben tabi atladım dolmuşa üzüntülü üzüntülü gidiyom.ertesi gün tatildi.arkadaş açtı feysten dedi sen gittikten sonra kızla konuştuk anlamamış dediğini filan dedi.tam o yazdıktan sonra kız feysten geldi özür dilerim dedi iyi kafadarsın ama ben seni öyle görmedim dedi.işte o gün bu gün kıvrınıyoz.

Anlat be dostum içinde bırakarak ne olacak sanki ? Bizler de aynı durumdayız Allah hepimize sabır versin. Zor gerçekten...

evet gerçekten de zor

• quote:

quote:

Yaz dostum onun için açık konu kendini ne zaman hazır hissedip paylaşırsan yardımcı olmaya çalışırız. Sonuçta burda da farklı şeyler yaşıyan yok...

başımdan geçen herşeyi yazamam dostum.yaşadıklarımı değilde yalın olarak bişeyler karalıcam.şuan işimde gücümdeyim aynı zamanda kaçıyorum bazı şeylerden ona karşı ise az bi merhametim var onuda yıkmam lazım.Aşk ise ölmüyor yapacak bişey yok kinim ise aşkımı geçti artık şükür ki.Aşktan önce yapılan tüm erkekçe söylemler boşmuş hala garanti edemem gelse öldürümüyüm yoksa sarılırmıyım boynunana en zoru ise,arzuladığım hiç bir şey yapmadan devam etmek yoluma şairin dediği gibi aslında''ne mükemmel bir intihar girişimidir şimdi göz göze gelmek''ama işte insanım yalanda olsa mutlu olmakta istiyor bazen insan..Şuan o çıkar amacı güden fırsatçı mutluluğuyla ve yalandan mahcupluğuyla mağduru oynamak istiyor Aynı zamanda beni yaralama derdinde hala değişiklik yok. intikam almam için yalvarıyor adeta yakıp yıkarım diye umuyor,benim sırlarımdan korktuğumuda sanıyor belkide aynı zamanda sınıyor beni değerini ölçüyor kendince.Bir kılıf uydurarak vicdanını rahatlatıp akabinde Mal bulmuş mağrubi gibi atladığı son dalına bu alışılmış hareketi ile Ona verilmiş af seçeneğini de heba etmesine sebep oldu Allah bir sebep bırakmayacak işte..çıkar konuşunca vicdan suusyor malesef..Ne düşündüğünü gelgitlerini makyajla kapamaya çalıştığı şeytani mağdurluğunu en çok ben biliyorum.İyi günümde arkamdan kuyu kazan pek tabi düştüğümde o kuyuya itmeye çalışacak yanıltmadı pişmannım ölelim beraber dediğinde bile resmi görmüştüm , dedim iyi ayrılayım kanı bozuk olan düzelmez en azından geçmişi yad ederim diye ama namert namertliğinden geri durmuyor.Kimi zaman kendimi bile kandırıp tevekküllerim olmuyor değil özlmeiyorda değilim hemde deli gibi.aslında mutlu olsun diyorum kimi zaman,benki bir zamanlar göz yaşına dünyayı yakacak adamdım.hissetmiyor değildim ben inanmayı seçtim o ise kandırdığını sandı.onu yarı yolda bırakmayacak sonucunda kötü olacağımı bilsem bile mendil gibi onu fırlatıp atamayancak beni anlayamadı.Çocukluğumdan hatıra kalmış özlem ve keder yüküm yani benim hayatımda ki en büyük sırrım onunkiyle aynıydı belki bu yüzden sahiplendim bukadar o da bilmiyordu bunu halbuki anlaması gerekirdi ve ebediyen bilemiyecek..belki ona geç kalmasaydım farklı olurdu diyorum haklıyım belki bu konuda bu kadar kötü olmasına mani olabilirdim diyorum ona ait tek iyi düşüncem budur artık,Ona adanacak bir hayat kendime yapacağım en büyük ihanetti ve bundan beni Allah korudu.Bundan sonra ben affetsem Allah affetmeyecek bu yapılanları ben nasıl cezamı çekiyorsam oda çekecek..ben yalanda olsa hatıralrımı yad ederken o şıllık ruhunun şeytani zaferi kutlaması beni memnun ediyor aslında..herşey olması gerektiği gibi ve olması gerektiği gibi sonlanacağını umuyorum.Son gülen olma derdinde değilim çünkü zaten ben gülmeyeceğim artık. ama o da gülmeyecek bunu biliyorum sonunuda öğrenmek istemiyorum aslında yaşamaktan uyanmayı isteyen bir adama herşey basit geliyor artık.Benim üzüntümden mutluluk duyup mutluluğumdan acı duyacak birisine yapacağım tek şey şuan Yüzüm ağır gelmesin diye ona sırtımı dönmek, sırtımdan vurmayı da sever zaten.Sadece beni düşündüğü konusunda da kuşkuluyum lakin kırk tilkiden biri ise benimdir eminim.Bazı şeyleri anlatabilmek yaşamamktanda zor.İntikam alıp onu temize çıkarmakta istemiyorum sabrımı zorlasada bu vebal üstüne yapışsın en büyük intikamım bu ona.Vebal yazılması bile ağır bir kelime anlayana,oda anlayacak.Farkında olmasada ince ince ruhuna işlendi artık.Ben nasıl çekiyorsam ve çektiysem aheste aheste çekecek zamanla.O herşeyi bildiğini, farkında olduğunu sanıyor..Onun bile bilmediği şeyler var benle alakalı bilse sanmıyorum ama o yapmasada normal bir insan kör kuyulara atardı herhalde kendini.Bu bir ihtimal bile olsa benim işime gelmez açıkcası vede gözümde değerlensin istemiyrm artık.Kısacası Ucuza satılmış bir hayal kırıklığından öte..sabrımı taşa emanet ettim susmam gerek..susmalıyım ki yeniden herşeyi rayına otursun..Umarım yazmam ve ebediyen unutur giderim diyecem ama hatırlamak unutanlara ait bi özellik malesef.. nefretimin üzerine değmesinden bile rahatsızım şuan ama sevdik işte şimdi hisseme düşen kadere ve gitmelere iman ettim..Başka bir hayata adıyamıyorum kendimi ah bu yarım yamalaklık.. biraz toparlamam lazım ve şuan çok şükür her şey yolunda gidiyor ama kendimi hazır hissetmeden,onun durumuna düşmemek için başka bir insanı hayatıma katamam sabrediyorum sadece zaman..Tek dileğim içimdende olsa artık ona seslenmekten vazgeçmek Ve güzel rüyalar görmek ama onunla ama onsuz.Diğerlerini atlatacak güce sahibim şükür.Bir çok şey size karmaşık gelebilir ne diyor bu adam yahu denilebilir kapalı konuşmalarım buna müsait k.bakmayın.şimdi öenmli bir toplantım var belki ilerde yazarım bişeyler iyi günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LE10 -- 27 Haziran 2013; 20:00:14 >

• tüm unutamayanlara gelsin,kendi şiirimdir.

Sen ve Gece..
    Islak caddeler de yürümek,bir gecenin koynunda..
    Hani herkes evinde sıcak yatagında uyurken,
    Sen,elin cebinde ve agzında yanan o sigarayla..
    Salına salına yürürsün..kimin yok..kimsen yok..
    Sonra dayarsın sırtını bir duvara,uzun uzun düşünürsün..
    Kaybolmuşluk hissi vardır ya hani..
    Bir bilinmezlik,içini yakan bir ateş...
    Dalıp gittiğin o düşüncelerin arasında..
    Çaresizligin adını koyarsın..
    'O'..
    Sönmüştür şu seni de kendi gibi bitiren..
    Her nefeste cigerlerini yakan sigaran..
    Atarsın elini cebine,yakarsın bir tane daha..
    Bu gece,benim gecem olacak diye avutursun kendini..
    Umudu, sokak lambalarının ışıgında ararsın..
    Adımların biraz daha eksiltir seni..biraz daha yorar..
    Sen biraz daha yaşlanırsın..biraz daha özlersin onu..
    Büyür imkansızlıkar gözünde...daha da uzaklaşırsın hayallerinden..
    Geceyi bölen bir ses çıkıverir dudaklarının arasından..
    'Ben sadece sevmiştim..' dersin..
    bir kaç damla yaş süzülür gözlerinden..
    Kaybolursun yavaş yavaş karanlıkların da..
    Ardından tek bir iz bile kalmaz..
    Gittin mi büyük gidersin çünkü..
    Bir yıldız belirir gökyüzünde..ve izler seni..
    Güneş dağıtana kadar karanlıkların
    ı.

• quote:

quote:

quote:

başımdan geçen herşeyi yazamam dostum.yaşadıklarımı değilde yalın olarak bişeyler karalıcam.şuan işimde gücümdeyim aynı zamanda kaçıyorum bazı şeylerden ona karşı ise az bi merhametim var onuda yıkmam lazım.Aşk ise ölmüyor yapacak bişey yok kinim ise aşkımı geçti artık şükür ki.Aşktan önce yapılan tüm erkekçe söylemler boşmuş hala garanti edemem gelse öldürümüyüm yoksa sarılırmıyım boynunana en zoru ise,arzuladığım hiç bir şey yapmadan devam etmek yoluma şairin dediği gibi aslında''ne mükemmel bir intihar girişimidir şimdi göz göze gelmek''ama işte insanım yalanda olsa mutlu olmakta istiyor bazen insan..Şuan o çıkar amacı güden fırsatçı mutluluğuyla ve yalandan mahcupluğuyla mağduru oynamak istiyor Aynı zamanda beni yaralama derdinde hala değişiklik yok. intikam almam için yalvarıyor adeta yakıp yıkarım diye umuyor,benim sırlarımdan korktuğumuda sanıyor belkide aynı zamanda sınıyor beni değerini ölçüyor kendince.Bir kılıf uydurarak vicdanını rahatlatıp akabinde Mal bulmuş mağrubi gibi atladığı son dalına bu alışılmış hareketi Ona verilmiş af seçeneğini heba etmesine sebep oldu Allah bir sebep bırakmayacak işte..çıkar konuşunca vicdan suusyor malesef..Ne düşündüğünü gelgitlerini makyajla kapamaya çalıştığı şeytani mağdurluğunu en çok ben biliyorum.Kimi zaman kendimi bile kandırıp tevekküllerim olmuyor değil özlmeiyorda değilim hemde deli gibi. aslında mutlu olsun diyorum kimi zaman,benki bir zamanlar göz yaşına dünyayı yakacak adamdım. onu yarı yolda bırakmayacak sonucunda kötü olacağımı bilsem bile mendil gibi onu fırlatıp atamayan beni anlayamadı.Çocukluğumdan hatıra kalmış özlem ve keder yüküm yani benim hayatımda ki en büyük sırrım onunkiyle aynıydı belki bu yüzden sahiplendim bukadar o da bilmiyordu bunu halbuki anlaması gerekirdi ve ebediyen bilemiyecek..belki ona geç kalmasaydım farklı olurdu diyorum haklıyım belki bu konuda bu kadar kötü olmasına mani olabilirdim diyorum ona ait tek iyi düşüncem budur artık,Ona adanacak bir hayat kendime yapacağım en büyük ihanetti ve bundan beni Allah korudu.Bundan sonra ben affetsem Allah affetmeyecek bu yapılanları ben nasıl cezamı çekiyorsam oda çekecek..ben yalanda olsa hatıralrımı yad ederken o şıllık ruhunun şeytani zaferi kutlaması beni memnun ediyor aslında..herşey olması gerektiği gibi ve olması gerektiği gibi sonlanacağını umuyorum.Son gülen olma derdinde değilim çünkü zaten ben gülmeyeceğim artık. ama o da gülmeyecek bunu biliyorum sonunuda öğrenmek istemiyorum aslında yaşamaktan uyanmayı isteyen bir adama herşey basit geliyor artık.Benim üzüntümden mutluluk duyup mutluluğumdan acı duyacak birisine yapacağım tek şey şuan Yüzüm ağır gelmesin diye ona sırtımı dönmek, sırtımdan vurmayı da sever zaten.Sadece beni düşündüğü konusunda da kuşkuluyum lakin kırk tilkiden biri ise benimdir eminim.Bazı şeyleri anlatabilmek yaşamamktanda zor.İntikam alıp onu temize çıkarmakta istemiyorum sabrımı zorlasada bu vebal üstüne yapışsın en büyük intikamım bu ona.Vebal yazılması bile ağır bir kelime anlayana,oda anlayacak.Farkında olmasada ince ince ruhuna işlendi artık.Ben nasıl çekiyorsam ve çektiysem aheste aheste çekecek zamanla.O herşeyi bildiğini, farkında olduğunu sanıyor..Onun bile bilmediği şeyler var benle alakalı bilse sanmıyorum ama o yapmasada normal bir insan kör kuyulara atardı herhalde kendini.Bu bir ihtimal bile olsa benim işime gelmez açıkcası vede gözümde değerlensin istemiyrm artık.Kısacası Ucuza satılmış bir hayal kırıklığından öte..sabrımı taşa emanet ettim susmam gerek..susmalıyım ki yeniden herşeyi rayına otursun..Umarım yazmam ve ebediyen unutur giderim diyecem ama hatırlamak unutanlara ait bi özellik malesef.. nefretimin üzerine değmesinden bile rahatsızım şuan ama sevdik işte şimdi hisseme düşen kadere ve gitmelere iman ettim..Başka bir hayata adıyamıyorum kendimi ah bu yarım yamalaklık.. biraz toparlamam lazım ve şuan çok şükür her şey yolunda gidiyor ama kendimi hazır hissetmeden,onun durumuna düşmemek için başka bir insanı hayatıma katamam sabrediyorum sadece zaman..Tek dileğim içimdende olsa artık ona seslenmekten vazgeçmek Ve güzel rüyalar görmek ama onunla ama onsuz.Diğerlerini atlatacak güce sahibim şükür.Bir çok şey size karmaşık gelebilir ne diyor bu adam yahu denilebilir kapalı konuşmalarım buna müsait k.bakmayın.şimdi öenmli bir toplantım var belki ilerde yazarım bişeyler iyi günler

Dostum cidden yazdıklarından etkilendim. Herşeyin sesini kısıp bir şiir gibi okuduğumda kendimi gördüm. Artısı eksisi var elbet ama bu kadar güzel ve içten. Cidden tebrik ediyorum. Umarım devamı olur ben anlıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: silvestet

tüm unutamayanlara gelsin,kendi şiirimdir.

Sen ve Gece..
    'O'..
    ı.

Dostum şiir güzel emeğine sağlık ama açıkçası beğendiğim kısmın başlama yeri
    Adımların biraz daha eksiltir seni. Biraz daha yorar... Kısmından itibaren gerçekten tebrik ederim dostum.
    İşte bu erkekler duygusuz odun diyen kızlara gelsin. Bir erkek sevdiği için neler yapmaz ki ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Who is your daddy?

quote:

quote:

tüm unutamayanlara gelsin,kendi şiirimdir.

Sen ve Gece..
    'O'..
    ı.

Dostum şiir güzel emeğine sağlık ama açıkçası beğendiğim kısmın başlama yeri
    Adımların biraz daha eksiltir seni. Biraz daha yorar... Kısmından itibaren gerçekten tebrik ederim dostum.
    İşte bu erkekler duygusuz odun diyen kızlara gelsin. Bir erkek sevdiği için neler yapmaz ki ?

Erkekler çok sever hocam sen hiç bir kadının bir erkek için birşey yaptığına şahit oldun mu Ama erkekler ne yapmadı ki anne babası bakmadı biz baktık be hasta oldu yataklara düştü biz ilgilendik çocuk gibi büyüttük lan karşılığında sadece sevgi istedik başka birşey değil.

Kesinlikle ama insanımız acımasız malesef. Kendi için yapılanlar sevdiği biri değilse bana şunu da yapmıştı demez. Hatta seni sevmiyor ve çıkıyorsunuz diyelim.Atıyorum onun için bi oğlana laf attın (Ne bakıyorsun kız arkadaşıma gibi) veya kavga edin. Sizin konunuz açılsın yani o hatırlamaz da pek. bir arkadaşı hatırlattığında bile der ki
    Evet ya gerizekalı küfür de etti veya kavga da etti. Hain senin için etti işte sana kıymet verdiği için ama tabi seni sevmediyse yaptıkların hep silinir unutulur. O yüzden hak ettiği kadar değer kimse göründüğü gibi değil

• Arkadaşlar hemen kızları suçlamak dogru değil bence,ben işin karakterde bittiğini düşünüyorum..bir insan değer nedir bilmiyorsa,sevmek ve sevilmek nedir bilmiyorsa bu onun karekteriyle alakalıdır..
  • quote:

Hocam valla kimseye güvenim kalmadı az birşey güvenim umudum vardı onuda yok ettiler. Dedim insanlara güvenemiyorum korkuyorum bu ilişki olmaz dedim sende bırakıcaksın dedim. Hayır seni asla bırakmam dedi bırakmıycam dedi ben onlar gibi değilim dedi seni kırmam üzmem dedi. Beni asla bırakma dedi söz verdedi. Söz verdim,söz verdi. Söz verdi hocam ya söz verdi ben tuttum o tutmadı yalan söyledi bana hep yalan söyledi kandırdı duygularımla oynadı beni bırakıp gitti. Yalancı yalancı YALANCI!

Aynen öyle dostum yeminler ederler. Ailesinin üstüne bile ama sadece o anlıktır. Bi kız vardı onu öyle çok sevmiyordum ama iyi birisiydi yavaş yavaş ısınıyordum ona. Sözümü dinliyordu. Bir gün dedim beni bırakır mısın ? Asla dedi. Annemin üzerine yemin ederim seni asla bırakmam dedi. (ben yemin etmesini istemedim halbuki) Dedim ki yemin etme tutamazsın. Sonra tekrar dedi işte Hayır asla ben ayrılmam ama eğer sen benden ayrılırsan, (Yine annesinin üzerine yemin ederek) 27 - 28 yaşına kadar kimseyle sevgili olmam yüzüne bakmam dedi. Ben de nie 28 yaşına kadar? dedim. Dedi ki annemler evlen diye zorlarsa yoksa asla dedi. Açıkçası etkilenmedim değil. Ondan sonra ne oldu biliyor musun ? Ayrıldıktan 1 ay sonra felan (benim arkadaşımın arası iyiydi bunla istersen konuşuyum dedi. Ben dedim ki konuş da benim haberim yok gibi hala seviyor mu diye) Çocuk bana konuştuklarının fotoğrafını bile çekmiş gösterdi. Aynen şunlar yazılı (bu arada eski sevgilisi ile çıkmaya başlamış) Ben ondan hoşlandım ama sevemedim. Ben eski sevgilimi sadece sevdim onu hiç unutamadım felan filan. Ya şuna ne dersin ki ? gerçi dönse dönemezdi ama ne dersin yani ? Hiç aklımda bile yoktu bi anda aklıma geldi. Artık ondan nefret bile etmiyorum. O derece. Keşke o unutamadığım kız da böyle yapsaydı öyle böyle silerdim ama onda olmuyor işte malesef

• quote:

Arkadaşlar hemen kızları suçlamak dogru değil bence,ben işin karakterde bittiğini düşünüyorum..bir insan değer nedir bilmiyorsa,sevmek ve sevilmek nedir bilmiyorsa bu onun karekteriyle alakalıdır..

Dostum karakter dediğin malesef (malesef ki diyorum) çirkin kızlarda var. (Yani güzelde yok demiyorum ama istisna huyu suyu uyup güzel olan). Ama malesef ki bu devirde abazası şunu bunu yüzünden kılıksız kızlar bile bir yerleri kalkıp seni bile tanımamazlığa geliyor. Ya insanımız şunu bi atlatamadı ne yazıkki. Kızın face deyim ya adam 50 yaşında rahat var çocuğu ile fotosu felan var tanışalım mı yazmış. Ya düşme amcam bu kadar düşme. Yaşayacağını yaşamış çoluk çocuk sahibi olmuşsun ayıptır. Şimdi devir böyle olunca kızlara söz geçiremiyorsun. Ben hürüm diyor veya senin himayen altına da girse (sevgili olsanız bile) kız bir yerden sonra eski rahatlığı istiyor. (Burdaki kısıtlama herşey için değil belirli şeyler için) Bırakıp gidiyor birini buluyor hemen. Face den felan bu yüzden nefret ediyorum. Şimdi şöyle bişey de var diyelim evlenecem ya düşünemiyorum inan bak düşünemiyorum. Karına bile belli bi yerden sonra biraz önem verme değeri kes... Kendi içinde bile yoksa eşinin aklını biri aklını çeliyor emin ol. Ya şu devirdeyken insan işe giderken bin şüpheyle gider. Onlar aldatsa anlamazsın bile.

bunu sana örnekle de açıklayım çevremde bi genç vardı 25 26 yaşında barlarda içer dururdu içer sapıtır o gece kimle geçirirse. Sonra evlenecek birini bulmuş demiş bakireyim. Adam kabul etmiş. Kadın gitti (1500 tl ye) zarını diktirmiş 1 hafta felan oluyormuş o. Hemen evlendi adam garibim ilkiyim felan zannediyor. E sen düşün bu durumu o adam huzurlu da ne olacak o kadın rahat mı duracak ? (Şimdi bazı arkadaşlar belki dicek adama söyle diye ama aram yoktu onla da merhaba bile nerdeyse yoktu. Evlendi kaybuldu gitti. Kocasını hiç görmedim görsem belki derim yada nasıl diyeceksin ki ? inanmaz bile adam) ama işte yapacak bişey yok.

• quote:

quote:

quote:

Hocam valla kimseye güvenim kalmadı az birşey güvenim umudum vardı onuda yok ettiler. Dedim insanlara güvenemiyorum korkuyorum bu ilişki olmaz dedim sende bırakıcaksın dedim. Hayır seni asla bırakmam dedi bırakmıycam dedi ben onlar gibi değilim dedi seni kırmam üzmem dedi. Beni asla bırakma dedi söz verdedi. Söz verdim,söz verdi. Söz verdi hocam ya söz verdi ben tuttum o tutmadı yalan söyledi bana hep yalan söyledi kandırdı duygularımla oynadı beni bırakıp gitti. Yalancı yalancı YALANCI!

Aynen öyle dostum yeminler ederler. Ailesinin üstüne bile ama sadece o anlıktır. Bi kız vardı onu öyle çok sevmiyordum ama iyi birisiydi yavaş yavaş ısınıyordum ona. Sözümü dinliyordu. Bir gün dedim beni bırakır mısın ? Asla dedi. Annemin üzerine yemin ederim seni asla bırakmam dedi. (ben yemin etmesini istemedim halbuki) Dedim ki yemin etme tutamazsın. Sonra tekrar dedi işte Hayır asla ben ayrılmam ama eğer sen benden ayrılırsan, (Yine annesinin üzerine yemin ederek) 27 - 28 yaşına kadar kimseyle sevgili olmam yüzüne bakmam dedi. Ben de nie 28 yaşına kadar? dedim. Dedi ki annemler evlen diye zorlarsa yoksa asla dedi. Açıkçası etkilenmedim değil. Ondan sonra ne oldu biliyor musun ? Ayrıldıktan 1 ay sonra felan (benim arkadaşımın arası iyiydi bunla istersen konuşuyum dedi. Ben dedim ki konuş da benim haberim yok gibi hala seviyor mu diye) Çocuk bana konuştuklarının fotoğrafını bile çekmiş gösterdi. Aynen şunlar yazılı (bu arada eski sevgilisi ile çıkmaya başlamış) Ben ondan hoşlandım ama sevemedim. Ben eski sevgilimi sadece sevdim onu hiç unutamadım felan filan. Ya şuna ne dersin ki ? gerçi dönse dönemezdi ama ne dersin yani ? Hiç aklımda bile yoktu bi anda aklıma geldi. Artık ondan nefret bile etmiyorum. O derece. Keşke o unutamadığım kız da böyle yapsaydı öyle böyle silerdim ama onda olmuyor işte malesef

Hocam kız falan artık umrumda değil ben geliceğime bakıyorum sağlam temellerle kurulu bir gelecek hazırlamaya çalışıyorum kendime kaldıki sevgilim olmasın evlenmiyim ama mutlu oliyim başka birşey istemiyorum inanmıyorum bir kadının sevgisine samimiyetine. Bir kaç dostum yanımda olduktan sonra ben istemiyorum karı marı boş işler bunlar üstelemiycek yok sevgilim olsundu carttu curttu akışına bırakıcam gelen gelir giden giden bundan sonra ben yolumdan sapmıycam bir kız için geliceğimi yok edemem bana manevi destek bile olmayan insanı neyleyim ben artık yalan dolana karnım tok. Hocam yapmayın etmeyin geçmişi dünün geliceğe sağlam adımlarla ilerleyin gördünüz neler yaşadık neler çektik biz tek suçumuz sevmekti fazla sevdik. Giriyorum forumlarına okuyorum konularını. Yok eşimin penisi küçük sevgilim fakir erkek arkadaşım erkeksi gelmiyor bana hediye almadı bilmem carttı curttu hiç sevgi gibi konular umurlarında değil çünkü onlar mantıken yaklaşıyor biz ise aptal gibi duygusal olarka yaklaşıyoruz onlardan daha akıllı olmamıza rağmen zaten duygu muygu bırakmadılar bundan sonra taş kalbimle yola devam edicem böylesi daha iyi olucak benim ve sizin için.

tamam söylediklerin doğru bişe demiyorum ama olmuyor dostum. Bir yere kadar dost arkadaş. Arıyor insan bir el tutmak birlikte bişeler yapmak sevgili olarak. Bazen sevdiğiniz kişinin bir aşkım lafına tav olursun veya o an yaptığı bir hareket çok hoşuna gider felan. Yani gelmek istediğim konu tamam onlarsız oluyor ama bir yere kadar. Temelli olmuyor. Tabi kendini bi yere getirmek önemli ama şu da kötü sırf paran için yanında olan birini düşünsene ? Bunları fark etmeliyiz ve kendimizi geliştirmek çok önemli. Önce kendimiz sonra sevgili en azından şimdilik böyle.

• quote:

quote:

Arkadaşlar hemen kızları suçlamak dogru değil bence,ben işin karakterde bittiğini düşünüyorum..bir insan değer nedir bilmiyorsa,sevmek ve sevilmek nedir bilmiyorsa bu onun karekteriyle alakalıdır..

Dostum karakter dediğin malesef (malesef ki diyorum) çirkin kızlarda var. (Yani güzelde yok demiyorum ama istisna huyu suyu uyup güzel olan). Ama malesef ki bu devirde abazası şunu bunu yüzünden kılıksız kızlar bile bir yerleri kalkıp seni bile tanımamazlığa geliyor. Ya insanımız şunu bi atlatamadı ne yazıkki. Kızın face deyim ya adam 50 yaşında rahat var çocuğu ile fotosu felan var tanışalım mı yazmış. Ya düşme amcam bu kadar düşme. Yaşayacağını yaşamış çoluk çocuk sahibi olmuşsun ayıptır. Şimdi devir böyle olunca kızlara söz geçiremiyorsun. Ben hürüm diyor veya senin himayen altına da girse (sevgili olsanız bile) kız bir yerden sonra eski rahatlığı istiyor. (Burdaki kısıtlama herşey için değil belirli şeyler için) Bırakıp gidiyor birini buluyor hemen. Face den felan bu yüzden nefret ediyorum. Şimdi şöyle bişey de var diyelim evlenecem ya düşünemiyorum inan bak düşünemiyorum. Karına bile belli bi yerden sonra biraz önem verme değeri kes... Kendi içinde bile yoksa eşinin aklını biri aklını çeliyor emin ol. Ya şu devirdeyken insan işe giderken bin şüpheyle gider. Onlar aldatsa anlamazsın bile.

bunu sana örnekle de açıklayım çevremde bi genç vardı 25 26 yaşında barlarda içer dururdu içer sapıtır o gece kimle geçirirse. Sonra evlenecek birini bulmuş demiş bakireyim. Adam kabul etmiş. Kadın gitti (1500 tl ye) zarını diktirmiş 1 hafta felan oluyormuş o. Hemen evlendi adam garibim ilkiyim felan zannediyor. E sen düşün bu durumu o adam huzurlu da ne olacak o kadın rahat mı duracak ? (Şimdi bazı arkadaşlar belki dicek adama söyle diye ama aram yoktu onla da merhaba bile nerdeyse yoktu. Evlendi kaybuldu gitti. Kocasını hiç görmedim görsem belki derim yada nasıl diyeceksin ki ? inanmaz bile adam) ama işte yapacak bişey yok.

dostum kelimeler içinde boguluyoruz işte..yazarız,uzun uzun cümleler kurarız.. sanırız ki bir şeyler değiştirecek içimizi döktüklerimiz..ben öyle bir haksızlıga ugradım ki sana anlatamam..karşımda ki insan beni yarıyolda değil,uçurumun kenarında bıraktı..ne halde oldugumu tahmin bile edemezsin,sonra baktı ki ben düşmüyorum şunu iteyim de kurtulsun der gibi geldi sonra tekrar defalarca beni itmeye çalıştı aşagıya..ben bir şekilde tutundukça,o daha çok yaptı bunu..sonra dayanamadım,düştüm koskaca bir boşluga..ölmekten hiç korkmadım,zaten o giderken beni öldürüpte gitmişti farketmeden...öyle bir kaybettim ki,öyle yenildim ki hayata..hiçbir şekilde tarif edilemez bu acı..Allah kimsenin de başına vermesin..Allah insanı en çok sevdikleriyle imtihan edermiş,benim imtihanımda agır oldu..kaybettim ben,mücadele ettikçe kaybettim..sevdikçe kaybettim..inandıkça,bir şeylerin düzelecegini umdukça kaybettim...sonra şöyle uzaktan baktım bir kendime..acıdım o halime,yazık dedim..ne yazık ! ..bıraktım o halimi orada,terkettim kendime ait ne varsa geride..koştum,koştukça uzaklaştım kendimden..yeni bir insan oldum..arkamda bıraktım her şeyi..dönmemek üzere gittim..yeni bir hayat kurdum,yeni insanlar tanıdım..hayata tekrar yeni biri olarak başladım...yanlızlıgın aslında o kadar da kötü bir şey olmadıgını farkettim..insanlara yaklaşımlarım değişti,herkese güvenmemeyi,herkesi sevmemem gerktigini ögrendim..uzun yola kola insanlarla çıkılmayacagını ögrendim..sonra o insan geldi..ama karşısında bambaşka biri vardı artık..dedi ki,""senin değerini her geçen gün daha iyi anlıyorum,çok üzgünüm böyle oldugu için""...duymadım onu,söyledikleriyle ilgilenmiyordum..sıradan birisinden farkı yoktu benim için..içim de ona karşı en ufak bir nefret yada sevgi kırıntısı yoktu artık..boş gözlerle izliyordum onu..o an anladım ki gerçekten bir şey değişmiş benim için..o beni kaybettigi için üzülürken,ben onu çoktan unutmuştum..ve en önemlisi artık mutluluk benim içimdeydi..ve o hala mutlulugu benim yanımda arıyordu..seni bir zamanlar öldüren insanın yüzüne bakıp gülümsemek tarif edilemez bir şeydi..kelimeler,kelimeler ve kelimeler..

• Peki sana birşey sormak istiyorum.Yeni birini sokabildin mi hayatına? Ben denedim olmuyor yani evet şuanda benle ilgilenen biri var Tam aradığım profilde ama nedense artık yıldım birde sanki onu kendi hayatıma mahkum etmek istemiyorum biraz sıkıntılarım var maddi olmayan..bu işlerden zamanla düzelecek mi bilmiyorum kimseyide mağdur etmek istemiyorum..
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.