Şimdi Ara

Unutulmayan Sevgili </3 (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
418
Cevap
17
Favori
14.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kaybedenler Klübü

quote:

Orijinalden alıntı: Buna basınca noluyo ?

Hocam nerden başlıyım bilemiyorum ama çok kötü durumdayım. Bundan 2 sene önce kendisiyle tanışmıştım ve çıkma teklif etmiştim. Kendisi ise "Şimdi olmaz" demişti. Aradan bi kaç gün geçti. Mesaj attım "Karar ver bence" diye ancak o mesajdan sonra bi daha haber alamadım. Kendisini 2 senedir görmüyorum. Ayrıca beni arkadaşlık listesinden çıkardı. Neden şimdi olmaz dedi , neler oldu hiç bir fikrim yok. Ya kekledi , ya da başka bir şey. Geçen sene onu rüyamda görmüştüm. Ve uyandığımda rüyanın devamını görüyüm diye tekrar yatmıştım. O derece aşkım alevlenmişti. Bildiğin kızı tekrar görmek için can attım. Kıza tekrardan arkadaşlık isteği yolladım ancak ne reddetti , ne de kabul etti facesine girmesine rağmen. Bir kaç hafta geçince başkasına aşık oldum ve azda olsa acım dindi. Şimdi de 3 gün önce rüyamda tekrardan gördüm kendisini. Bildiğin işkence oldu bu olay bana. Güleceksiniz ama bu resmen gösteripte elletmemek gibi bişey. Ve geçen sene ki gibi aşkım alevlenmişti. İşin kötü tarafı şunu anlamıştım. Kendisinden sonra 1 kızla çıkmıştım ve kendisiyle sadece ona benziyor diye çıktığımı anladım. Yani her yerde onu görüyorum. Geçen gün otobüste birisini o sanmıştım. O derece Ve az önce face profiline baktım ve baya değiştiğini gördüm. Daha da güzelleşmiş açıkçası. Ama bakmamam daha iyiydi çünkü onu gördüğüm an güvenim yerlere düştü. Kendisine Selam demeye cesaretim bile yok şu an. Kısacası 2 yıldır bekliyorum...

hocam hikayenizi okudum değişik etkili bir hikaye daha. Tabi yaşıyan bilir ki burada ki cevap yazan kişiler aşağı yukarı bunu yaşıyor veya cesaret edemeyip sadece içinde yaşayanlar. Durumunu anlıyorum aslında kız senden uzaklaştıkça değeri daha artmış belki başka bişeylerle oyalayıp yada kısmet ise onu unutturacak biri olunca çabuk gider aklından ama sen sigara durumu gibi habire profilene girip durumu zorlarsan işi daha zorlarsın. Gerçi 2 senedir de bişe yazdığını düşünmüyorum ama sadece sevdiğin biri olarak kalmış...
    Bence şöyle bir durum var senin durumunda eğer onu unutturacak birini bulursan gider bu. Ama sen aynı yarayı deşersen unutamazsın. Unutman bi yönden kolay hiç bişe yaşamamışsınız yani sevgili olmamışsınız ki bu sana büyük bir artı bence tabi zor ama daha iyi. Şimdi sevgilin olsaydı bu sefer " Ben naptım? ne suçum vardı ? Nerde yanlış yaptım?" felan gibi sorular kafanı doldurur taşırırdı. Böylesi daha rahat bence. Tabi ki zor kolay demiyorum...

Cevabın için teşekkürler hocam. Elbet bir gün unuturum belki de sevgili olurum hiç belli olmaz ama şu an moralim eksilerde. İşkence gibi. Hatta şunu söylüyüm : Dışar çıkmadan önce dua etmeye başladım "Allahım nolur karşıma çıksın tesadüfen" diye. Bunu diyorum ancak karşıma çıksa bile onunla konuşmaya cesaret edebileceğimi zannetmiyorum.

• kardeş bu acı nasıl gecer bende cok kotu duurumdayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: tappo22

kardeş bu acı nasıl gecer bende cok kotu duurumdayım

dua et kardeşim,güçlü olabilmek ve yeniden tutunabilmek için hayata dua et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaybedenler Klübü

Evet sevgili dostlar... Eski sevgilinizi belki belli bir zaman önce gördünüz belki bugün veya hiç göremediniz resimlerle ve anılarla avunduğunuz eski sevgiliyi yada sevdiğinizi. En yakın dostunuza sürekli onu bahsediyorsunuz veya içiniz de sürekli bir yangın gibi sönmeden yaşıyor tam yüreğiniz de. Ya içiyorsunuz, ya ağlıyor yada unutmak için herşeyi yapıyorsunuz ama çıkmıyor içinizden. Artık içiniz de biriktirmeyin anlatın rahatlayın bir nebze de olsa. Onunla yaşadıklarınızı veya duygularınızı dökün içinizi. Birbirimizin ortak noktası olan bu durumu birlikte ortak olalım.. Açıkçası o unutulmayan ve içinizde sürekli biriken durumunuzu dinlemek isterim.
    İçini rahatlatmak, bu yaşananları birine anlatmak isteyenler tam konunuz

Not: İlk defa konu açıyorum, belki saçma gibi görenler olabilir ama gerçekten konularda baktığımda buna ihtiyacı olan bir çok insan gördüm. Lütfen saçma gereksiz, saçma şeyler yazmayalım. Şimdiden teşekkürler...

ciğerimden vurdun anlatıyorum,
    sene başından beri acayip hoşlandığım bi kız vardı.kızla hobilerimiz filan aynıydı duman dinlerdi.konuşurdum kızla gene normal.sonra 2. dönem geldi çattı.bi gün arkamda 2 ark bekliyor.kız aşşa indi dedim sana birşey söyleyecem.dedi ne söyleyecektin ? biraz acelesi vardı sanırsam.heyecan adrenalin tavanda tabi dedim seni sevdiğimi söyleyecektim.kız ne diyon sen ya dedi anlamadı galiba.sonra ben tabi atladım dolmuşa üzüntülü üzüntülü gidiyom.ertesi gün tatildi.arkadaş açtı feysten dedi sen gittikten sonra kızla konuştuk anlamamış dediğini filan dedi.tam o yazdıktan sonra kız feysten geldi özür dilerim dedi iyi kafadarsın ama ben seni öyle görmedim dedi.işte o gün bu gün kıvrınıyoz.

• haylazpingu.blogspot.com
  • beyler çok sevdiğim bir kız var eski sevgilim, kızı bir daha görme ihtimalim çok düşük yazında başka yere gidiyorum zaten sizce kendimi tamamen unutturmuş gibi yapıp bütün yaz boyunca ona günlük tarzı birşey yazıp eylül ekim gibi birkere konuşmak isteyip bu günlüğü versem nasıl olur çok mu komik gelir yoksa etkileyici olabilirmi?
    günlük derken bu sabah kalktım bugün şunu yaptım değilde yani hergün ona karşı duygusal yazıların olduğu bir günlük
  • benım sımdı bı sevgılım vardı, ılklerden dalga amaclı cıkıyordum hıc sevmıyordum fılan sonradan kendine bagladı bu sahsıyet benı kendıne. uzun bır sure cıktık 1 yıla yakın, ayrıldık aylar sonra yıne barıstık ama hıcbırsey eskısı gıbı olmadıgı ıcın ben yıne bıtırdım ve mutluyum kısacacı sevgılıyı unutamamamızın en onemlı nedenı onunla cıkarken cok sevdıgımız seyleri yapmamız ve o anları özlem çekmemiz kişi değil, bir baskasıyla aynı seylerı yapın ona asık olacaksınız bu sefer..
  • konu ağlama duvarına dönmüş bende çok acı çektim zamanında da acı ne zaman biter biliyor musunuz? sevecek başka birini bulunca kendinize ve etrafınıza bir şans verin hayat tek kişiyi düşünerek onun için acı çekerek geçmez
  • 4 yıllık bir iliskiydi. ama artık aşırı birşey hissetmiyorum.Gerçi hala kalbimde yerini koruyor... :)

unutması biraz zor gibi ama insanın yaradılışı böyle . alışıyor zamanla herşeye (:
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roronoa-Zoro

Ben çok sevmiştim, ama gerçekten çok sevmiştim. Kimsenin benim onu sevdiğim kadar onu sevemiceğinden bile emindim ve hala eminim.
    Geçtiğimiz yazın sonlarına doğru kıskançlıklar ve tartışmalar hat safada olduğu için ben bi süre konuşmamak istedim ki ve hayatımın hatasını yaptım. Bunu kızdan ayrılarak gerçekleştim. 1 ay boyunca ne aradım ne sordum, 1 ay sonra çıktım herşeyi anlattım, ama nafileydi artık. Birden çekip gitmem onu hayata küstürmüş ve benden nefret etme derecesine gelmiş. Bende çok seviyorum tabi, kabullenemedim ve 2-3 ay kadar konuşmaya devam ettim zorla, ama yok olmuyordu, eski senayı göremiyordum. Tamamen değişmiş, beni hiç önemsemeyen, iplemeyen, sevgisiz bi kız vardı karşımda. İstemeyerek konuştuğuda çok belliydi, 2-3 ayın ardından benimle konuşmak isteyip istemediği konusunda tam karar vermesini istedim, benle daha konuşmak istemediğini söyledi.
    Aradan tam 6 ay geçti ama nasıl bi 6 ay bu. İlk 1 ayı çok zordu, yazdığım bikaç mesaja cevap dahi vermedi. Bende daha yazmamaya yemin ettim ve yazmadım. ondan sonraki 2-3 ay normal geçti, unutucam diye çok hırslanmıştım ve unutmuş gibi davranıyordum, soran olursa unuttum diyordum, bu yalana ben bile inanmıştım zaman içinde. Tabi resimlerine baktığım oluyordu arada..
    Neyse işte, üniversitede bi kızla aramda yakınlık oldu o sıralarda, ben bundan biraz hoşlandığımı sanıyordum, arkadaş ortamına girerek bi iki dışarı çıktık, muhabbette kurdum. Kızda benden hoşlandı, tamam bu iş dedim. Kızı tek başına dışarı çıkardım bigün ve eve döndüğümde mutlu değildim. Anlam verememiştim ama sabah uyandığımda herşey anlamlandı. Ben hala unutamamıştım onu, yeni kızın yanında mutlu değildim çünkü hoşlanmıyordum ondan, hoşlandığımı sanmışım. Ondan sonra kızla muhabbeti kestim ve 2 hafta sonra kız yüzyüze görüşmek istedi, bende daha uygun bi dille anlattım ona, unutamadım dedim, aklımda başkası varken o kızla beraber olmak benim kişiliğime aykırı birşey. O günden sonra kızla daha görüşmedim ve bana senayı tamamen hatırlatıp çıktı hayatımdan. Ondan sonra 2-3 ay senanın özlemini çektim. İlk başlarda kimseye söyleyemedim, sonra dayanamadım kardeş dediğim arkadaşlarıma söyledim. Napabilirim diye konuştuk, madem unutamıyordum, tekrar denicektim.
    O akşam cesaretimi toplayıp senaya yazdım ve aylardır konuşmamanın verdiği bi mesafeyle konuştuktan sonra biraz azar işittim. Kızlar hakkında bi iki bişeyimi görmüş twitterda, o yüzden kızdı bana sen git başka kızlarla takıl diye. Kıskanmasa kızmazdı diye düşünürken, boşuna umutlanma tekrar olmıcak üzmek istemiyorum ama söylettiriyosun gibisinden konuşarak tüm hayallerimi yıktı. O günden sonra daha kötü oldum, her gece rüyalarımda onu gördüm, hepside kabus gibiydi. Hep ben onu kovalıyorum, o benden kaçıyordu. Sabah kalkınca güne moralim 0 olarak başlıyordum. Hiç bi kızın yüzüne bakamıyodum artık, hiçbi anlam ifade etmiyolardı benim için. Sıçayım aşkın, sevginin içine, kendime sıçayım ne vardı da bu kadar sevdim diye kendime kızıyordum. Çünkü o kadar çok seviyordum ki hiç bi kızı ben bidaha bu kadar sevemem, bu ona özel bişeydi ve ben bu kadar sevemeyeceğim bi kızla evlenemem. Evlensem bile olmaz yani, çocuk oyuncağı değil evlilik. Ve ben bütün gelecek planlarımı ona göre kurmuştum, o hayatımdan çıkınca bütün planlar yıkıldı, yerine başka bişey koyamadım. Amaçsızca yaşıyorum şuan.
    Herneyse, 8-9 gün önce çok fena kafaya takmıştım acaba hayatında birisi var mı, yada başka hoşlandığı biri diye. Bunu sürekli merak ediyodum aslında ama öğrenmeye cesaret edemiyodum gelebilecek cevaptan dolayı. O gün cesaretimi topladım, son bi sigaramı yaktım ve bunun en iyi arkadaşına ( beni hiç sevmeyen ) mesaj attım, 1 saat geçti mesajı görmedi bu. Arkadaşım vardı yanımda, onun gazıyla ben direk senayı aradım, meşgule verdi, o anda senanın arkadaşı mesaj yazdı. Böyle yazması kolay ama o anki heyecanla birleşince çok değişik haller alıyor durum. 2side aynı anda gerçekleşince napıcamı bilemedim ve bunun arkadaşına gerek kalmadı tarzında bişey yazdım ve direk senaya mesaj atarak konuşmaya başladım. Soracaklarımı sordum ve benim memnun edecek olan cevapları aldım derken konuşmamız bitmemişti, konuştukça konuştuk, ben bi şans istedim, ondan hiç vazgeçmediğiimi söyledim. İlk başlarda çok olumsuzdu, olmaz olamaz yapamayız gibisinden. Ben baya konuştum, ikna etmek için herşeyi denedim. Bende seni unutmadım, unutamadım, hala kafamda canlanıyor anılarımız, keşke herşey daha güzel olsaydı ama yapamayız dedi. Kafasında kesin bi daha olmaz diye şartlamış kendisini geçen sürede. Ailesi ve derslerinden dolayı kafasına hiçbirşey takmak istemediğini söyledi. Ben yine ısrar ettim ve tamam demesede konuşmayı kabul ettirdim. 4-5 gün konuştuk, ama görseniz yine isteksiz, konuşmak istemiyor ve çoğu zaman attığım mesajları iplemiyor, geç cevaplar veriyor. Zaten konuştuk dediğimde, ben hep bunu ikna etmeye yönelik konuştum, o da ikna olmamaya yönelik. Normal bi sohbet geçmedi aramızda hiç. Öyle de olsa ben yine memnundum, en azından yine konuşuyordum, naptığını öğrenebiliyordum, onu sevdiğimi ona söyleyebiliyordum.
    Ama 2 gün önce nolduysa birden ciddi bi şekilde olmaz dedi, yapamayız, bidaha olmaz gibisinden konuştu. Bende hep alttan alıyordum, sert davranmıyordum, bi kezde öyle deniyim dedim. Biraz sert çıktım, dedim sen değişmişsin, gerçek sena değilsin sen, gerçeğiyle alakan yok. O burda olsa dayanamazdı, bana böyle davranamazdı gibisinden konuştum bi süre. Yine biraz sert çıktım ardından derken geri tepti herşey ve sonra konuşuruz diye muhabbeti bitirdi ve gitti. Ardından bikaç kez daha cevap verdi yazdıklarıma daha da konuşmadı benle.
    Şuan ne yapıcam, nasıl yapıcam kafam o kadar karışık ki. Aklım durdu. Pazartesi günü finallerimde başlıyor ve ben daha masaya oturup 1 dakika bile çalışmadım, bu kafayla çalışsamda yapamam zaten. Offf Offff

-----

çok uzun oldu farkındayım ama içimizi döküyoruz sonuçta, rahatladım birazda olsa.

Değmez. Herkesin hayatındaki kız en değerlisi, en özeli sanıyor.. Unut kardeşim, düşünme. Hayatına bak, derslerine bak. Sen böyle ipi serersen ileride daha kötü olur. Unutma ; Başarı, hayatında seni terk edenlere kapak yapabilmektir.

• Ben sadece şunu söylemek istiyorum dostlar; o çok sevdiğiniz, uğruna ölürüm dediğiniz, hatta başkasıyla geçecek muhteşem bir hayat yerine onunla bir ömür sıkıntı çekebileceğiniz insan varya hani! İşte onun aslında nasıl bir insan olduğunu ayrılırken anlarsınız.
    Tecrübeyle sabittir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet hayatı cehennemme dönüşen dostlarım bende aranıza bu konuda yeni katıldım
    savaşmaktan yoruldum
    adlı konum vardı ondan 1 ay önce bi kızla tanıştım interpalsta adı YUlia idi onla 1 seneye yakın arkadaşlık kurdum aramız çok iyidi ama ona gerçekten aşık olmuştum sevmiştim kzı biraz çirkindi ama gerçekten sevmiştim vurulmuştum ona bu miraç gecesi sabahı yani cuma günü ona sevdiğimi söyledim neden mübarek gün söyledim biliyormusunuz ogun benim için bereketli olacağını tahmin etmiştim
    ama o ne konuştu hiçbirşey demeden sildi engelledi beni ona mesaj atamıyorum çağresizim onu gerçekten seviyorum onu istiyorum ogünden bugüne kadar sigaraya başladım sigara içiyorum
    kollarıma faça yaptım

1 hafta sonra destek alcam
    o bana dönmeden huzur yok
    isyanlardayım herkeze allaha kızıyorum okadar musibet gönderiyor ama sevdiğim kadını nasip etiyor bu nasıl çile lan bu nasıl işkence

• quote:

Orijinalden alıntı: Cheddar Bomb

evet hayatı cehennemme dönüşen dostlarım bende aranıza bu konuda yeni katıldım
    savaşmaktan yoruldum
    adlı konum vardı ondan 1 ay önce bi kızla tanıştım interpalsta adı YUlia idi onla 1 seneye yakın arkadaşlık kurdum aramız çok iyidi ama ona gerçekten aşık olmuştum sevmiştim kzı biraz çirkindi ama gerçekten sevmiştim vurulmuştum ona bu miraç gecesi sabahı yani cuma günü ona sevdiğimi söyledim neden mübarek gün söyledim biliyormusunuz ogun benim için bereketli olacağını tahmin etmiştim
    ama o ne konuştu hiçbirşey demeden sildi engelledi beni ona mesaj atamıyorum çağresizim onu gerçekten seviyorum onu istiyorum ogünden bugüne kadar sigaraya başladım sigara içiyorum
    kollarıma faça yaptım

1 hafta sonra destek alcam
    o bana dönmeden huzur yok
    isyanlardayım herkeze allaha kızıyorum okadar musibet gönderiyor ama sevdiğim kadını nasip etiyor bu nasıl çile lan bu nasıl işkence

Allah dan umudunu kesme asla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Üzülme abicim.. Kız milletine yüz vermeye gelmez, Hele hem kendi hem içi böyle çirkinse kurtulduğuna şükret.. Ben bundan 3 sene onceki kız arkadasımın yasını 1.5 sene tuttum, elde var sıfır. Yeni bir kız arkadaşım var aşık ta oldum deli gibi.. Unuttum diyebilirim. Ya daldan dala atladım biraz da tavsiyem su, yaşın daha genc 1*2 sene gez toz aynı zamanda para bırıktır sonra biriyle cıddı bır ılıskıye basla. Unutursun..
  • bugün yıl dönümümüz. onu unutmaya çalışmamın 3. yıl dönümü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: duma

Üzülme abicim.. Kız milletine yüz vermeye gelmez, Hele hem kendi hem içi böyle çirkinse kurtulduğuna şükret.. Ben bundan 3 sene onceki kız arkadasımın yasını 1.5 sene tuttum, elde var sıfır. Yeni bir kız arkadaşım var aşık ta oldum deli gibi.. Unuttum diyebilirim. Ya daldan dala atladım biraz da tavsiyem su, yaşın daha genc 1*2 sene gez toz aynı zamanda para bırıktır sonra biriyle cıddı bır ılıskıye basla. Unutursun..

12 gün hatay samandağına arkadaşımın yanına gittim.denize gittik havuza gittik yedik içtik ve hiç aklıma gelmedi ta ki ne zaman eve geldim yine geldi aklıma birden 5-10 dk düşündüm onu sonra oyalandım unuttum.böyle arasıra aklıma gelecek her zaman biliyorum.zaten geziyorum içiyorum yiyorum tabiri caizse günümü gün ediyorum.birde neden ben üzülüp kahroluyorum ki o üzülsün kahrolsun benim gibi bir insanı değeri kaybetti.tamam bende bulunmadık hint kumaşı değilim ama o hayatta bir daha benim gibisini bulamaz biliyorum.tek dileğim allah beni ona hatırlatsın onunda içi yansın kahrolsun tek diyebileceğim şey bu.....

• Onun için kötü dualar etmeyi bıraktığın gün bidaha canın yanmayacak..
  • quote:

Orijinalden alıntı: duma

Onun için kötü dualar etmeyi bıraktığın gün bidaha canın yanmayacak..

yok kötü dua etmiyorum.sadece benim çektiklerimi çeksin istedim o kadar.ve inan ki artık canım eskisi gibi yanmıyor.hatıralar geçirdiğimiz günler v.s. unutuyorum artık hatırlamıyorum bile çünkü az değil 1,5 yıl geçti üzerinden inşallah bir 6 ay sonra eski uğur olmayı başaracağım yeniden.....
  • duma D kullanıcısına yanıt
    +1

En azından kötü dua etme ki sana geri dönmesin. Allaha havale ediyorum de daha makbul.
  • Umarım öyle olur. Ya hiçbir tavsiye işe yaramıyor gönül meselelerinde. Sen biraz tak hicbirsey kar etmez , o yüzden sende bitiyor iş..
    Mutluluklar birader.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.