Şimdi Ara

Unutulmayan Sevgili </3 (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
418
Cevap
17
Favori
13.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Değmiyor arkadaşlar. Göz yaşlarının , üzüntünün , kederin , alınan alkolün zararının , uykusuz gecelerin , içilen sigaranın öksürüğünün , dinlenen şarkının. Hiçbiri değmiyor , aradan birkaç yıl geçtiğinde diyorsun ki ne aptalmışım ben. Niye bu kadar heba etmişim kendimi. Yaşadım , gördüm. 21 yaşımdayım , şuanda 2.5 yıllık bir ilişkim var. Öncesinde gerçekten severek birlikte olduğum 4 kız oldu ve bunların 2 tanesi benden ayrıldı bir hiç uğruna. 3-4 ay peşlerinde koştum ama sonra ne oldu ? Ben bıraktıktan aylar sonra gelen bir mesaj , Emre ben seni hala unutamadım. O anda unutmuş olursanız atacağınız ama ben seni unuttum mesaj içinizi o kadar rahatlatıyor ki. Bu kızların genel özelliği bunu çoğumuz biliyor. İlgiyi görmeyince eksiklik hissedince , ufak bir şey ona seni hatırlatır ve sana dönmek ister. Bazen tam vaktidir bazen geç kalır. Kimseye kendinden fazla değer verme demiş bir şair. Vermemek gerek çünkü verdiğin zaman kalbin , sevdan gözlerine bir perde çekiyor ve tüm kötülüklere kapatıyor seni ve zamanında görmen gereken şeyleri görmeni engelliyor.

• Kaybedenler Klübü kullanıcısına yanıt
    bundan böyle anladım dostum hiç değer vermiyorum fazla kimseye bu arada biraz toparlandım
    onunla ilgili herşeyi sildim
    onun adınıda hatırlamıyorum bile kendime yeni, sayfa açtım

yeni bir kız bulcam
    oda sadece rusyadan bulcam çünkü türk kezbanlardan bıktım
    rusça biraz biliyorum arapça öğreniyorum ing orta derece
    eğer dürüst birini bulursam ordan evlenmeyi düşünüyorum işim var
    çok şükür
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cheddar Bomb

bundan böyle anladım dostum hiç değer vermiyorum fazla kimseye bu arada biraz toparlandım
    onunla ilgili herşeyi sildim
    onun adınıda hatırlamıyorum bile kendime yeni, sayfa açtım

yeni bir kız bulcam
    oda sadece rusyadan bulcam çünkü türk kezbanlardan bıktım
    rusça biraz biliyorum arapça öğreniyorum ing orta derece
    eğer dürüst birini bulursam ordan evlenmeyi düşünüyorum işim var
    çok şükür

En iyisini yapmışsın dostum... Gerçekten iyi bir zaman geçirip gerçekten tanıdıysan dili ırkı pek önemli değil. Evlilik karşı taraflı saygı da bitiyor. Şahsi görüşüm çok gençsen hemen evlenme biraz hayatını yaşa. Doğru insanı bulduğunda evlen tamam ama şunu unutma hemen çocuk yapma. Öyle bir zamandayız ki evlilikleri bitecek insanın diyo ki çocuk yapıyım belki düzeliriz o ne saçmalıktır ? Yürümeyen şey çocukla da yürümez (istisna harici). Çocuk gerçekten büyük sorumluluk bence çiftler 3 4 yıl birlikte zaman geçirince cocuk. Görüşüm böyle tabi. Hakkın da hayırlısı umarım iyi haberler de alırız senden

• ben 29 yaşındayım ve hala evlenmeyi düşünmüyorum.evlenmemde zaten bu devirde kime güvenip evleneceksin ki birde geçen gün bir kızla tanıştım.annemler tanıştırdı.kız istanbulda oturuyormuş.aöf kamu yönetimini bitirmiş hayalim kaymakam olmak kendi ayaklarımın üzerinde durmak v.s. saydı durdu bana kız o kadar ahım şahım bir kız değildi bende inşallah hayallerin olur dedim biraz dinledim o kızı ve o ortamdan direk vınnnn kaçtım arkama bile bakmadan annem tanısaydın biraz falan dedi ama ben hiç oralı olmadım belli zaten aşktan sevgiden darbe yemiş biri olarak işim olmaz dedim.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: LE10

Peki sana birşey sormak istiyorum.Yeni birini sokabildin mi hayatına? Ben denedim olmuyor yani evet şuanda benle ilgilenen biri var Tam aradığım profilde ama nedense artık yıldım birde sanki onu kendi hayatıma mahkum etmek istemiyorum biraz sıkıntılarım var maddi olmayan..bu işlerden zamanla düzelecek mi bilmiyorum kimseyide mağdur etmek istemiyorum..

ondan sonra kimseye güvenmedim,kimseye karşı bir şey de hissedemedim..sanırım ilkinde ki şeyler yine oalcak diye korktum..bir defa düştüm ya o çukura,tekrar girmek niyetinde değildim açıkcası..mutluluğu başka yerlerde aradım..eğitimime,aileme,hayatıma daha çok odaklandım..daha mantıklı kararlar allmaya başladım...sildim herşeyi,sildiklerim içinde eski ben de vardı..kendimi de onu da kafamda bitirdim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: uğur4105

ben 29 yaşındayım ve hala evlenmeyi düşünmüyorum.evlenmemde zaten bu devirde kime güvenip evleneceksin ki birde geçen gün bir kızla tanıştım.annemler tanıştırdı.kız istanbulda oturuyormuş.aöf kamu yönetimini bitirmiş hayalim kaymakam olmak kendi ayaklarımın üzerinde durmak v.s. saydı durdu bana kız o kadar ahım şahım bir kız değildi bende inşallah hayallerin olur dedim biraz dinledim o kızı ve o ortamdan direk vınnnn kaçtım arkama bile bakmadan annem tanısaydın biraz falan dedi ama ben hiç oralı olmadım belli zaten aşktan sevgiden darbe yemiş biri olarak işim olmaz dedim.....

Ah şu anneler oğlumun / kızımın bir mürüvvetini görüyüm. Ondan sonra torun. Ondan sonra beni aramaz sormaz oldu ah ah Sen de evliliği düşün artık canım. Şimdi konuyu açtık milleti tamamen evlendirmekten uzaklaştırmayalım Hakkında hayırlısı (hepimiz için)

• quote:

Orijinalden alıntı: 06ankara121

6 sene aradım onu bi unut diyordum ama hala seviyodum unutamadım bir gün tesadüfen buldum onu bakakaldım sadece dün onu sevdiğimi yazdım o kadar aşık olmuştum ki incinmemesi için aya bile giderdim yazdım yazdım sadece ama o beni sevmiyomuş başkasını seviyomuş onunda sevdiği onu sevmiyomuş beni dostu olarak görmesini istedim çünkü o kadar seviyodumki sevdiği adamla konuşur aralarnı bile yaparım yeterki o mutlu olsun hani aşk.sevmek ama kavuşamamaktır ya hiç uyumadım gece annem bile hissetmiş nasıl üzüdüğümü gece konuştuk onunlada sıkma canını dedi ama olmuyo bana içini döktü sadece konuştuk şimdi o kız bidaha benle çıkarmı aşık olurmu sizce ben hayatımda hiçbir kızla çıkmadım onun yüzünden hep düşündüm sadece radyoyu açıyorum hüzünlü aşk şarkıları dh ye giriyorum aşıklar bizim kaderimiz böyleymiş ağladım kırdım eşyaları ama çözüm değilki bu tavsiyelerini bekliyorum ilk defa aşık oluyorum yani 6 senelik ilk aşk bi dahada başka kız olmadı ne yapayım ben

oha yemin ediyorum biran bu yazıyı ne zaman yazdım dedim aynı durumdayız hocam yaklaşık 5 sene olacak sevdiğimi sadece iki defa söyledim mutsuz olmaması için rahatsız bile etmedim hiç bir zaman onunda sevdiği biri varmış ama çocuk başka birini seviyordu sevmiyor yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Zamanında forumda bir yerde bunu görmüştüm çok beğenmiştim buraya da tam uyuyor

İşte yine oldu.
    Adın geçti muhabbetin orta yerinde.
    Ve ben takılı kaldım.
    Onlar muhabbetin dibine vurdu,
    Ben sensizliğin dibine.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fevzi_aldemir

quote:

6 sene aradım onu bi unut diyordum ama hala seviyodum unutamadım bir gün tesadüfen buldum onu bakakaldım sadece dün onu sevdiğimi yazdım o kadar aşık olmuştum ki incinmemesi için aya bile giderdim yazdım yazdım sadece ama o beni sevmiyomuş başkasını seviyomuş onunda sevdiği onu sevmiyomuş beni dostu olarak görmesini istedim çünkü o kadar seviyodumki sevdiği adamla konuşur aralarnı bile yaparım yeterki o mutlu olsun hani aşk.sevmek ama kavuşamamaktır ya hiç uyumadım gece annem bile hissetmiş nasıl üzüdüğümü gece konuştuk onunlada sıkma canını dedi ama olmuyo bana içini döktü sadece konuştuk şimdi o kız bidaha benle çıkarmı aşık olurmu sizce ben hayatımda hiçbir kızla çıkmadım onun yüzünden hep düşündüm sadece radyoyu açıyorum hüzünlü aşk şarkıları dh ye giriyorum aşıklar bizim kaderimiz böyleymiş ağladım kırdım eşyaları ama çözüm değilki bu tavsiyelerini bekliyorum ilk defa aşık oluyorum yani 6 senelik ilk aşk bi dahada başka kız olmadı ne yapayım ben

oha yemin ediyorum biran bu yazıyı ne zaman yazdım dedim aynı durumdayız hocam yaklaşık 5 sene olacak sevdiğimi sadece iki defa söyledim mutsuz olmaması için rahatsız bile etmedim hiç bir zaman onunda sevdiği biri varmış ama çocuk başka birini seviyordu sevmiyor yani

aynen buda bi çocuğu seviyomuş ama o bunu sevmiyomuş hatta engellemiş bile çocuk hiç görüşmüyormuş bu nası dünya sevdiğini de tanıyorum apaçi kılıklı serserinin teki ne yaparsın işte olmayınca olmuyor gülmüyor kader

kader gülmeyince işte şuana kadar hiç bir kızla çıkmadım belki bir gün sever diye

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

aynen buda bi çocuğu seviyomuş ama o bunu sevmiyomuş hatta engellemiş bile çocuk hiç görüşmüyormuş bu nası dünya sevdiğini de tanıyorum apaçi kılıklı serserinin teki ne yaparsın işte olmayınca olmuyor gülmüyor kader

kader gülmeyince işte şuana kadar hiç bir kızla çıkmadım belki bir gün sever diye

hocam sen ben misin çünkü ne dersen bende var bende herkesi geri çevirdim onu bulup onla yaşarım sonra eskiden biriyle çıktınmı deyince hiç birşey olmadan yalan söylemeden hayır demek iyi gelirdi ve o olmadıkdan sonra çıkacaklarımın ne önemi vardı ki

hocam herhalde gerçek aşkı yaşayan herkes de durum aynı :) umarım bir gün hepimiz sevdiğimiz insanlara kavuşuruz.

• Gerçekten birisini sevmeden biriyle çıkan tiplerden deiğilim hayatımda sadece 1 kişiyi gerçekten sevdim ve çıktım sonrada ayrıldık , unutmam tam 1 yılımı aldı ama sonradan tekrar girdi aklıma nasıl olduysa ve unutamıyorum , ondan sonra başkasınıda sevemez oldum başkasını sevebilsem kurtulacağım belkide bu içimdeki acıdan. Unutamazsınız Dostlar !

Eksik bir şey mi var hayatımda
    Gözlerim neden sık sık dalıyor
    Eksik bir şey mi var hayatımda
    Gökyüzü bazen ciğerime doluyor

• Beyler kalktım kasımpaşaya gittim...Biliyorrsnz pazar günü isteniyor kız..Aradım gel aşağı dedm orda değilim olsamda gelmem hem gelsem ne olcak gibilerinden birazdan rahat tavırla konuştu..Ben o defterleri kapattm metin gelsem ne olcak dedi pek bişi diyemedm beni arama artık ben pazar günü sözlenyrm dedi kapattı..Valla bu saatten sonra unutmak başka çare yokta nasıl unutucam onuda bilmyorum pazar günü gidicm yine o mahllsnde kaldırım kös kös oturucam..Hem elemanı merak ettm hemde bi kez kızıda görmk istiyorum..Allahm napıcam ben ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metin*

Beyler kalktım kasımpaşaya gittim...Biliyorrsnz pazar günü isteniyor kız..Aradım gel aşağı dedm orda değilim olsamda gelmem hem gelsem ne olcak gibilerinden birazdan rahat tavırla konuştu..Ben o defterleri kapattm metin gelsem ne olcak dedi pek bişi diyemedm beni arama artık ben pazar günü sözlenyrm dedi kapattı..Valla bu saatten sonra unutmak başka çare yokta nasıl unutucam onuda bilmyorum pazar günü gidicm yine o mahllsnde kaldırım kös kös oturucam..Hem elemanı merak ettm hemde bi kez kızıda görmk istiyorum..Allahm napıcam ben ya

çok ısrar etseydin keşke. İçinde bişey vardır bence ama bilemiyorum. Belki de çok geç kaldın...
  • beyler 7 sene bekledim, yeni haberler aldım kızla ilgili, tekrar bi umut doğdu içime, fakat çıkmış kızla evlenme me kriteri var bende...

• quote:

Orijinalden alıntı: rize çayı

beyler 7 sene bekledim, yeni haberler aldım kızla ilgili, tekrar bi umut doğdu içime, fakat çıkmış kızla evlenme me kriteri var bende...

Dostum evlen diyen kim hemen. Önce tekrar birleşebiliyor musun ona bak. Baktın oluyor belki olgunlaşma olmuştur veya artık sen eskisi gibi sevmiyorsundur. O kız sende takıntı da olmuş olabilir. Şöyle ki mesela sen biriyle çıkan ardından hep sen ayrılan tarafsın, bu sefer kız senden ayrılınca o takıntı oluyor unutulmaz hal alıyor. Böyle durumda olan da var. Benim burdan bir arkadaşım var kızın peşinden 2 sene koştu (Baya tarz takılan kızların red edemeyeceği biriydi kız bundan ayrılınca yediremedi) ve işte 2 sene peşindeydi kız sonra dayanamadı kabul etti. 1 hafta sevgili oldular. Arkadaş ayrıldı bu sefer kızı unuttum gittim felan oldu. Yani bazen takıntı hale de gelebiliyor dikkat etmek gerek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Metin*

Beyler kalktım kasımpaşaya gittim...Biliyorrsnz pazar günü isteniyor kız..Aradım gel aşağı dedm orda değilim olsamda gelmem hem gelsem ne olcak gibilerinden birazdan rahat tavırla konuştu..Ben o defterleri kapattm metin gelsem ne olcak dedi pek bişi diyemedm beni arama artık ben pazar günü sözlenyrm dedi kapattı..Valla bu saatten sonra unutmak başka çare yokta nasıl unutucam onuda bilmyorum pazar günü gidicm yine o mahllsnde kaldırım kös kös oturucam..Hem elemanı merak ettm hemde bi kez kızıda görmk istiyorum..Allahm napıcam ben ya

Hic gidipde kendini bunalima sokma kardes birak mutlu olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaybedenler Klübü

quote:

beyler 7 sene bekledim, yeni haberler aldım kızla ilgili, tekrar bi umut doğdu içime, fakat çıkmış kızla evlenme me kriteri var bende...

Dostum evlen diyen kim hemen. Önce tekrar birleşebiliyor musun ona bak. Baktın oluyor belki olgunlaşma olmuştur veya artık sen eskisi gibi sevmiyorsundur. O kız sende takıntı da olmuş olabilir. Şöyle ki mesela sen biriyle çıkan ardından hep sen ayrılan tarafsın, bu sefer kız senden ayrılınca o takıntı oluyor unutulmaz hal alıyor. Böyle durumda olan da var. Benim burdan bir arkadaşım var kızın peşinden 2 sene koştu (Baya tarz takılan kızların red edemeyeceği biriydi kız bundan ayrılınca yediremedi) ve işte 2 sene peşindeydi kız sonra dayanamadı kabul etti. 1 hafta sevgili oldular. Arkadaş ayrıldı bu sefer kızı unuttum gittim felan oldu. Yani bazen takıntı hale de gelebiliyor dikkat etmek gerek.

hiç birleşmedik ki. Ilk görüşte vurulmuştum. Sonra o gitti, bende bittim. Anlatilmaz yaşanır tarzında bi durum benim geçmişim de olan durumlar. Gene de kafa karışık ama bugün çıkıp gelse kabul etmeyede bilirim. Sonuçta çıkmış...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kaybedenler Klübü

quote:

hiç birleşmedik ki. Ilk görüşte vurulmuştum. Sonra o gitti, bende bittim. Anlatilmaz yaşanır tarzında bi durum benim geçmişim de olan durumlar. Gene de kafa karışık ama bugün çıkıp gelse kabul etmeyede bilirim. Sonuçta çıkmış...

Nasip kısmet. Hakkınız da hayırlısı

• İster 10 ister 20 yıl geçsin ondan sonra başkasını sevmediysen onu unutamazsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackspaceTR -- 28 Haziran 2013; 21:21:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackspaceTR

İster 10 ister 20 yıl geçsin ondan sonra başkasını sevmediysen onu unutamazsın

ukte kalmadı değil aslında... Sadece seviyorum, ama gelsede evlenmem...

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.