Şimdi Ara

UP-DOWN VPS KULLANIMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde bir adet up-down için uygun vps mevcuttur.

Fakat şimdi şöyle bir durum söz konusu daha önce hiç bu işe girmedim. İlk defa gireceğim up-down işine.

Sunucuya bağlanıyorum herhangi bir film veya müzik indiriyorum indirme hızında sıkıntı yok. Gayet hızlı bir şekilde indiriyor.

Fakat iş upload yapmaya gelince herhangi bir siteye çok yavaş upload yapıyor. Çok fazla bekletiyor bir dosya için.

600 MB'lık bir filmi upload ederken 12 kb/s hız ile upload yapıyor. Ve böyle giderse ben bu filmi 4-5 saate upload ederim sanırım.

Bu işin bir yolu yordamı yokmudur acaba bana açıklayabilecek bir arkadaş ?

• up..
  • Upload Direk Sitesinden mi Yapıyorsun?
    Filezilla ftp yoluyla mı ? ftp yoluyla dene birde....

indirme hızı yüksek ve iyiyse upload hızıda iyi olması lazım vps'lerin özelliği bu zaten.ilginç , bide tam verim için premium şart
  • upload ve download yaptığım sitelerde premium hesaplarım mevcuttur. Ayrıca direk sitesinden yapıyorum.

Yalnız ftp yoluylada yapmayı denedim sonuç değişmedi hız konusunda 60 veya 70 kb/s çıktı ftp yoluyla en fazla.

Anlayamıyorum neden böyle yapıyor acaba..
  • Anlayan arkadaşlar bi yardım etsinler rica ediyorum. Bunun sebebi nedir böyle çözemedim bir türlü.

Download hızım oldukça iyi İDM ile indirdiğimde dosyaları 500 - 600 kb/s çıkıyor.

Fakat upload'a geldimi sıra hız konusundan eser yok. Oykasi upload yaptığım sitelerde premium accountlarımda mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yağız35

Anlayan arkadaşlar bi yardım etsinler rica ediyorum. Bunun sebebi nedir böyle çözemedim bir türlü.

Download hızım oldukça iyi İDM ile indirdiğimde dosyaları 500 - 600 kb/s çıkıyor.

Fakat upload'a geldimi sıra hız konusundan eser yok. Oykasi upload yaptığım sitelerde premium accountlarımda mevcut.

500-600 mü sen vps kullandığına eminmisin 500-600 netlimitsizde bile alabiliyorsun
  • Dediğim gibi bu işlerden pek anlamıyorum ilk defa girdim bu işe.

Yardımcı olabilecek bir arkadaştan rica ediyorum ilgilenebilirse çok mutlu olacağım.

Ve bu arada kaç olması gerekiyor standart bir vps hızının ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yağız35 -- 24 Temmuz 2011; 16:09:33 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FREE DOWNLOAD MANAGER SORUNU
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Zokayı yemişin gardaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoulJa L

Zokayı yemişin gardaş

Böyle saçma sapan mesaj atacağına daha mantıklı ve bilgi verici bir mesaj atsaydın keşke dostum.
  • Saçma sapan değil gerçekten bak köküyle birlikte 600 kb ye vps mi olur lan dalgamı geçiyosun sen ? ayrıca artık fiber var up down a gerek yok sadece up alıcaksın.
  • O halde ne yapmam gerekiyor satın aldığım yere başvurayım değil mi ? Ve ne söylemem gerekiyor satın aldığım yere açıklarsan sevinirim.
  • ne kadar veriyosun aylık
  • quote:

Orijinalden alıntı: x0x

ne kadar veriyosun aylık

35 TL veriyorum bu daha ilk ay.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.