Forum, maaş fetişi vizyosuzlardan geçilmiyor. Yeni bir soluk getirelim, yeni açılan küçük-orta çaplı start-upların kazançları ne kadar. 3 saat sonra midtermüm var, az gaza geleyim. |
Yeni açılan start-up kazançları
-
-
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C22CD6360 -- 2 Kasım 2024; 7:24:46 > -
Tam tersi, start-upların yüksek kazancını görünce demoralize olman lazım. Okulun waste of time olduğunu görünce
-
hocam kebapçı açmıyoruz ki.
lisans önemli bence. bilişim sistemlerinin temelleri dersinde (işletme ağırlıklı sözel bir ders) 1.5 ayda bile sektör hakkında çok fazla öğrendim. Hav ar yu ne var yu seviyesinden c1 seviyesine geçtim, kaliteli insanlarla tanıştım falan filan. Üni tamamen vakit kaybı sayılmaz. Bir fırsat çıkarsa okul bırakılabilir ama.
he para odaklı biri için master doktora zaman kaybı orası ayrı.
-
Selam
Çalıştığım orta-büyük ölçekli firmanın teklifi:
2 asgari + öğle & akşam yemeği (tam ekmek patso + büyük boy ayran + çokomel (2 günde bir kez çilekli veriyorlar)
Yan haklar: su sebilinden günde 3 dolum hakkı + ulaşım desteği (öğrenci abonmanı) tercihen maaşa %20 kesinti yapılmak şartıyla fiat egea (manuel)
full + full yani.
-
kanka senin aklın hala maaşta.
bu arada ben geleceğin iş vereni olarak yeni mezun yazılımcıya o kadar vermem.
lan her yerde ceng, ctis, sofeng vs. mezunu dolu.
zaten işin çoğunu chatgpt yapıyor
max 1.5 asgari ücret, beğenmeyen başka kapıya.
neyse patron olmak da zormuş he empati yapınca anladım şimdi adamları.
-
Ek olarak, yeni açılan start-upların öyle iyi bi kazancı yoktur. Zaten çoğu daha para kazanamadan batıyor
-
Egeanın hangi motor olduğunu da sormanız gerekirdi böyle detaylar göz ardı edilmemeli
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Doğru valla yokuşta klima açık çıkmaz falan (patron klima açtırmıyo ama olsun arada bir açarken sıkıntı olmasın)
Ayran da kendi yapımları bu arada, bol su tadı geliyo ama yapacak bir şey yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam şu an ki ekonomik konjonktürde yeni açılan işlerin sadece %5'i 5 yıl veya daha fazla ayakta kalıyormuş okuduğum kadarıyla.
Tabii istatistik içerisinde batacağı belli olan dönercileri vs. de içeriyor. Bundan 5-10 sene önce de oran %10 civarındaymış.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X