Şimdi Ara

(update 26.04.2008) Agleam Armor Project by WoXeD (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Çok güzel olmuş hocam ellerinize sağlık... Mc.Kork yaptıysa eğer atın gitsin o kasayı çöpe...

Başlık : WoXeD'den Agleam Armor Projesi*

*Sadece bir ricadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diablo -- 6 Nisan 2008; 0:27:27 >
  • tr ye önem vermek iyi güzel de ama parlar zırh demek lazım o zamanda öyle komik olduğundan bu şekilde yazıyorum.birde arama motorlarında daha kolay çıkıyor
  •  (update 26.04.2008) Agleam Armor Project by WoXeD

(update 26.04.2008) Agleam Armor Project by WoXeD

• süper walla
  • Harika bi iş çıkarmışın tebrikler bide öne fan göstergeleri oldu mu tamam'dır
  • aerocool un bi panelini düşünüyorum ama bakalım
  • Güzel olmuş ellerine sağlık güle güle kullan...
  • hocam mükemmel olmuş.. Bu arada yeşil kablolar çok etkileyici
  • quote:

Orjinalden alıntı: woxed

quote:

Orjinalden alıntı: pcman5334

woxed sende armor+ yokmuydu yoksa benmi yalnış hatırlıyorum. fakat bu kasa da güzel ve sade olmuş yalnız plexiye cam filmi uygulansa dış kaplama ile de uyumlu olur.

hocam o mahapurusha abimizin kasasyıyıdı mavi pc den alıp direk bana bırakmıştı yapmıştık.1 hafta önce de ankara1234 abimizin armor+ ını modladım ama onun bende hiç fotosu yok ama oda güzel oldu.Bi tüyo vermek gerekirse benim kasada şu ayna gibi parlayan dış boya ile onun içini yaptım.Gerçekten çok kışkırtıcı oldu.İlerleyen günlerde belki fotolarını koyar sahibi

bu arada cam filmi fikri güzel,yattı kafama çok koyu olmayan bi tonda yapabilirim.Teşekkürler fikir için

onun dışında yorum yzan arkadaşlara teşekkürler

PArdon abi mesajı daha yeni gördüm baya bir erken görmüşüm ama kasada film göremedim. Film dediğimde kaplamak için kullandığın DC-Fix'in şeffafı. Bendeki hurda feele baktıkça armordaki kusurları bulmaya çalışıyorum. o yüzden takılıyorum, kusura bakma.

• plexy e cam filmi olayını denedim ama içerdeki renkleri öldürdüğü için böyle kullanmaya devam ediyorum
  • Hocam super olmus walla renkler o kadar bırbırını tamamlıyo aynı lunaparkı andırıo elıne saglık
  • 10 numara mod olmuş eline saglık
  • Kasa Satılıktır arkadaşlar...detaylar için TIKLAYIN
  • satılmıştır
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.