Şimdi Ara

(update 26.04.2008) Agleam Armor Project by WoXeD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bayadır kendim için bişiler yapmıodum birazda kendi kasamla uğraşayım dedim.Kasa thermaltake in ilk çıkardığı Armor modeli.Kasa üzerinde çok fazla radikal değişiklikler yapmadan sade,renkli,işlemsel bişeyler yapmaya çalıştım.bunları sıralayacak olursak;

- Yan kapağın penceresinin düzenlenmesi
    - Kasanın tabanına 2 tane 12 lik fan için yuva açılması (ilk zamanlar 240 lık radyatör için düşünmüştüm)
    - Kasa içinin kırmızı renge boyanması
    - Kasanın dış yüzeyinin boyanması ve bazı kısımlarının dcfix kaplama ile kaplanması
    - Soğutma için ledli fanların tercih edilmesi
    - UV duyarlı kablo sarma malzemelerinin kullanılması

Daha fazla lafı uzatmadan olabildiğince fotoları ard arda koyuyorum.İyi seyirler.....

Kasanın kendi hali...

Ön taraftaki küçük kapakcıkları parlak siyah kaplama uygulandı...

Kasanın tabanını kesmeye başlıyoruz...

Fan ızgaralarınıda bırakmak olmaz orda...

Yan kapağı kesip astarı attım.Kasa 2 kapağıda astarlı bi vaziyette belki 1.5 ay durdu

Kasanın tabanına fanlar yerleştirildi...

Vee işte o resimler çokca bi aradan sonra sonunda istediğim boyayı bulup kasayı boyadam.Aradaki sürenin uzunluğunu şurdan görebilirsiniz.İlerde soğutmadan fotolar koyucam.İlk başlarda 8800GTS varken sonradan 9600GT geliyor Kasadaki boyaların tümü tüp sprey boyadır.Makina işi veya Fırın boya değildir!!Sprey boya montana platinum kullanılmıştır ve üzerine 2 kat akrilik vernik atıldı ve kurumaya bırakıldı

Bu kasamda artık tamamen hava soğutma kullandım...
    İşlemcide Zalman 9700Led:

Kuzeyde Noctua (zalmanla temas etmiyorlar):

Güneyde CoolerMaster sb/nb Cooler (o zamanlar biraz traşlamak gerekmişti )

VGA da Thermalright HR-03 GT:

Yorum yazan arkadaşlara şimdiden teşekkürü bir borç bilirim.

Saygılar....

WoXeD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WoXeD -- 26 Nisan 2008; 0:46:37 >

• cıvıl cıvıl ama bence çok fazla bişi yok ve biras dağınık..
    dolayısı ile devam isteriz..
  • güzel kanka güzelde biraz luna park gibi kablolara bi el atıver :P bide orda benim ellerimmi ne var
  • SEÇKİN DEDİMMİ Bİ DAKKA DURACA DÜŞÜNECEN
    ÇOG GÜZEL ÇALIŞMA ELLERİN DERT GÖRMESİN SEÇKİNCİM
  • güzel gözüküyor yanlız diğer modifikasyonlarana nazaran biraz soft kalmış
  • ÇOK HOŞ OLMUŞ KARDEŞ
  • quote:

Orjinalden alıntı: necoinside

cıvıl cıvıl ama bence çok fazla bişi yok ve biras dağınık..
    dolayısı ile devam isteriz..

bişi olanları sizden bekleriz artıkbunuartık kullanmak için yaptığımdan çok fazla abartmadım.Bu mod burda bitmiştir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WoXeD -- 1 Nisan 2008; 21:47:35 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: mc.kork

güzel kanka güzelde biraz luna park gibi kablolara bi el atıver :P bide orda benim ellerimmi ne var

kablolar büktüremion olm bu zımbırtıları geçirincebükülmez bi hal alıolar.Bunları saklmasına saklarımda cıvıl cıvıl ii oluyosenin eller görünüyo evet manyak insan 20 dk lık işi gıyır gıyır 3 saatte yaptırdıydın bana

• quote:

Orjinalden alıntı: woxed

quote:

Orjinalden alıntı: mc.kork

güzel kanka güzelde biraz luna park gibi kablolara bi el atıver :P bide orda benim ellerimmi ne var

kablolar büktüremion olm bu zımbırtıları geçirincebükülmez bi hal alıolar.Bunları saklmasına saklarımda cıvıl cıvıl ii oluyosenin eller görünüyo evet manyak insan 20 dk lık işi gıyır gıyır 3 saatte yaptırdıydın bana

• woxed sende armor+ yokmuydu yoksa benmi yalnış hatırlıyorum. fakat bu kasa da güzel ve sade olmuş yalnız plexiye cam filmi uygulansa dış kaplama ile de uyumlu olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -BUR@K- -- 2 Nisan 2008; 0:31:38 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ramadane

SEÇKİN DEDİMMİ Bİ DAKKA DURACA DÜŞÜNECEN
    ÇOG GÜZEL ÇALIŞMA ELLERİN DERT GÖRMESİN SEÇKİNCİM

seçkin dedimi durup düşünmeye gerek yok bu adamdan harşey beklenir düşünmeyecen direk dalıp bakıcan busefer neler yapmış die ayna gibi kasa yapmış valla belki kasayı karşısına alıp traş oluyorda olabilir o derece güzel bir ayna :) pardon çalışma
  • gayet güzel olmuş kablolar zaten toplanmış ışıl ışıl uv kabloyu saklarsan ayıp olur ellerine sağlık.
  • Valla Benim Pc Kadar Olmasada Ehh İşte yaklaşmış birazcık dostum gerçekten güzel olmuş valla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadirhan83 -- 2 Nisan 2008; 1:06:16 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: pcman5334

woxed sende armor+ yokmuydu yoksa benmi yalnış hatırlıyorum. fakat bu kasa da güzel ve sade olmuş yalnız plexiye cam filmi uygulansa dış kaplama ile de uyumlu olur.

hocam o mahapurusha abimizin kasasyıyıdı mavi pc den alıp direk bana bırakmıştı yapmıştık.1 hafta önce de ankara1234 abimizin armor+ ını modladım ama onun bende hiç fotosu yok ama oda güzel oldu.Bi tüyo vermek gerekirse benim kasada şu ayna gibi parlayan dış boya ile onun içini yaptım.Gerçekten çok kışkırtıcı oldu.İlerleyen günlerde belki fotolarını koyar sahibi

bu arada cam filmi fikri güzel,yattı kafama çok koyu olmayan bi tonda yapabilirim.Teşekkürler fikir için

onun dışında yorum yzan arkadaşlara teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WoXeD -- 2 Nisan 2008; 1:07:59 >

• kasa süper olmuş ztn sen hep böyle güzel şeyler yapıyorsun mod konusunda devamı olsaydı daha bi güzel olurdu ama madem kullanmak için yapmışsın böylede olur. Zevk senin.
  • Helal olsun abi ellerine sağlık ankaradasın değilmi sen ya siz şu buluşma olayı felan yapmışsınız abi ne zaman yapacaksınız tekrar
  • quote:

Orjinalden alıntı: emmoo14

Helal olsun abi ellerine sağlık ankaradasın değilmi sen ya siz şu buluşma olayı felan yapmışsınız abi ne zaman yapacaksınız tekrar

o organizasyonu düzenleyen mc.kork tu ama arkasından birdaha toplanalım dedik olmadı umarum tekrarı olur ama zor gibi
  • ellerine kollarına sağlık seçkin abi...bakıyomda elinde dremel var ne işdekupaj kesemedimi orayı?
  • harika olmuş.maşallah.
  • ON NUMARA BEŞYILDIZ OLMUŞ GERÇEKTEN
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.