Şimdi Ara

(update 26.04.2008) Agleam Armor Project by WoXeD (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cidden cok guzel olmus kasan.ayrıca armor gibi pahalı bir kasayı kesip biçmek te cesaret ister biraz tebrikler..ilk resimlerde siyah parlak kaplama ile kaplandı demişsin o nasıl bir kaplamdır biraz bilgi verebilirmisini.benim arayıpta bulamadığım şey
  • quote:

Orjinalden alıntı: ermanunal01

ellerine kollarına sağlık seçkin abi...bakıyomda elinde dremel var ne işdekupaj kesemedimi orayı?

benim elim değil odekopaj kesmeye keserdide bazıları (mc.kork) dremmelle keselim dedi.Bende hiç uğraşamam onla gıyır gıyır kesiyosan sen kes dedim geldi kestiydi 2 delik 2 fan ızgarasını 3 saate yakın zamanda çıkardı.Kışın uğraştık evin içi kokmasın die balkon kapısını açtık.ertesi gün ikimizde hastaydık

quote:

Orjinalden alıntı: c-a-p-t-a-i-n

cidden cok guzel olmus kasan.ayrıca armor gibi pahalı bir kasayı kesip biçmek te cesaret ister biraz tebrikler..ilk resimlerde siyah parlak kaplama ile kaplandı demişsin o nasıl bir kaplamdır biraz bilgi verebilirmisini.benim arayıpta bulamadığım şey

teşekkür ederim zaten bugüne kadar ucuz kasalara hiç elim değmedi nedense shark,stacker,chieftec giga ve son olarakda bu armoru yaptım kendim için.Kaplamanın fotolarını aşağı koyuyorum.aynı carbon kaplama gibi satılıyor.aynı firmanın ürünü.50cm en istediğiniz kadar kestiriyosunuz.bunun ucuz versiyonu yok malesef metresii 10 liraydı ben kendime 1.5mt aldım elimde bu kadar kaldı.

(update 26.04.2008) Agleam Armor Project by WoXeD

(update 26.04.2008) Agleam Armor Project by WoXeD

• cok tesekkur ederım kardesim.usenmeden resım bıle koymussun.sagolasın.sen nerden aldın bunu peki.ben mugladayımda buralarda oyle seylerı bulmak coooook zor yaa
  • genelde tabela yapan yerlerde bulabilirsin ankara-ulusda sırf bunları satan yerler war.ben onlardan birinden aldım..
  • Dehşetsin Sen Valla Süper Olmuş Herzamanki Gibi Sen Havasoğutmada Kal Neydi O Eskisi Öle Akvaryum Gibi İçine Balık Katsaydın Yaşardı İçinde
  • Elinize sağlık valla çok hoş bir kasa olmuş..

• Yakından daha bomba bir kasa birde yakından görseniz...Maaşallahh
  • çok hoş olmuş eline sağlık
  • çok güzell olmuş ellerine sağlık ama kabloları biraz toplayıp resmini koy
  • sana birsorum daha var woxed.bu parlak siyah kaplama uzun ömurlu oluyo mu acaba ..yani kapladıktan sonra kalkma yırtılma çizilme vs sorunlar oluyomu bende kasanın tamamını kaplamayı düşünüyorum..
  • kaplayana göre değişirkaplama kalın bişi.ama sadece kasanın ön kapakları ve tawanı kaplama onun dışında kapaklar boyakaplamanın çizilme olasılığı boyadan çok daha az,boyadan çok daha dirençli.eğer iyi kaplayamazsan kenarlardan kalkma yapabilir zamanla.kaplarken saç kurutma makinesi ile kaplamadan önce yüzeyi biraz ısıtmanda,köşelir dönerken kaplamayı iyice ısıtmanda ve kaplama bittikten sonra yüzeyi bisüre daha ısıtarak iyice yapıştırmanda fayda war
  • sagolasın tesekkur ederım.eger bulursam bende yapacam kaplama
  • sanki ben bu resimleri ve yapılışını hardware den hatırlıyorum gibime geldi ama
  • Valla harika görünüyor. Yine döktürmüşsün. Ellerine sağlık
  • quote:

Orjinalden alıntı: wayerlatsou

sanki ben bu resimleri ve yapılışını hardware den hatırlıyorum gibime geldi ama

bahsettiğin sitede de görmüş olabilirsin fotolarıdaha biçok sitede de görebilirsin
  • Yine çok güzel olmuş Seçkin, bir gün de yaptığım modu beğenmesem dişimi kıracağım.

En sade mod bu olmuş, bu bile çok güzel

• saolasın abi
  • Kaptan gel benim armoru da parlak siyaha boyayalim ic dis..
    Istanbula gelirsen beklerim (boyalarla birlikte )

Kasa da cok guzel. Hayirli olsun
  • Hocam o turuncu UV kablo Kaplamalari nasil temin ettin veya yaptin bir anlatabilirmisin zahmet olmazsa?
    Cok guzel bir kasa olmus eline saglik tebrikler.
  • yurt dışından toplu olarak getirmişti bi abim o mavi ile yeşilleri kullanmış kalanınıda bana hediye etmişti
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.