Arkada$lar update tarihi 20 Haziran olarak belirlenmi$...Genel olarak 20 Haziran'daki update ile $unlara kavu$acağız...
Storage ve Inventory kademe kademe geni$letilebilecek... Wolf ve Seowen olmak üzere 2 yeni pet olacak... Wolf 2 çe$it olacak; Beyaz olan Silk ile alınacak,gri olan para ile stable'dan alınabilecek... 2 si arasında ne fark var derseniz,ben bi fark göremedim...White Wolf sadece ortalıkta satılamayacak ama Grey Wolf oyuncular arasında satılabilecek sanırım... Seowen ise maymun'un biraz daha geli$mi$ versiyonu.Silk ile sadece item mall'dan alınacak...Sinçap ve maymun aynı anda kullanılamayacak... Alchemy'de bir çok yeni özellikler eklenecek. Hud geni$leyecek...Party elemanlarının kullandıkları buff'ları görebilecez...Maximum zoom in ve zoom out oranı artacak.Saldırdığınız dü$manın veya char'ın o an hangi buff'larının açık olduğunu görebilecez...
züperrrrrrrrrrrr oılacak desene
quote:
Orijinalden alıntı: akkedi
züperrrrrrrrrrrr oılacak desene
ohh okullar pazartesi kapanio salı online ızz
quote:
Orijinalden alıntı: last_janissary
Alıntıları Göster
onemlı olan bu update kac gun surcek 1 hafta dan uzun surcegı kesın kı ınsallah 3 4 haftaya uzamaz
quote:
Orijinalden alıntı: pesimit23
onemlı olan bu update kac gun surcek 1 hafta dan uzun surcegı kesın kı ınsallah 3 4 haftaya uzamaz
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: pesimit23
ohaa 1 haftalık ne yapcakki bu adamla nerden cıkardın bunu ya
quote:
Orijinalden alıntı: last_janissary
Alıntıları Göster
guzel olucaga benzıyor fakat bız turkler anca haber almakla kalıyoruz onları kullanamıyoruz yanı cogunluk keske herkes kullana bılse bunları
quote:
Orijinalden alıntı: ForcecanRealm
guzel olucaga benzıyor fakat bız turkler anca haber almakla kalıyoruz onları kullanamıyoruz yanı cogunluk keske herkes kullana bılse bunları
Alıntıları Göster
ben hala bu kurtun npcdemi yoksa silk ilemi satılcağını merak ediyorum baktım ama göremedim linklerde çünkü onlar için satılacak potlarda olacakki linktede hp ve mp seviyelerini görmüşsünüzdür birde orda lv20diye gördüm kendimi lv20 yoksa charın lv20 diyemi 20 bunu merak ettim
quote:
Orijinalden alıntı: OnIy4yOu
ben hala bu kurtun npcdemi yoksa silk ilemi satılcağını merak ediyorum baktım ama göremedim linklerde çünkü onlar için satılacak potlarda olacakki linktede hp ve mp seviyelerini görmüşsünüzdür birde orda lv20diye gördüm kendimi lv20 yoksa charın lv20 diyemi 20 bunu merak ettim
Alıntıları Göster
Yaw arkadaş anlatmış işte iki çeşit kurt var biri silk ile birisi de npc yoluyla satılcak diyor.
quote:
Orijinalden alıntı: ::Battousai::
Yaw arkadaş anlatmış işte iki çeşit kurt var biri silk ile birisi de npc yoluyla satılcak diyor.
Alıntıları Göster
forumda ki elemanlar sizleri cok sewiyorum yaaa bu bilg beni kendimden gecirdi COK SAOL ROSSTHEBOSS
quote:
Orijinalden alıntı: evıl
forumda ki elemanlar sizleri cok sewiyorum yaaa bu bilg beni kendimden gecirdi COK SAOL ROSSTHEBOSS
Alıntıları Göster
ya nasıl 1 hafta mı sürcek update ya oynamıyorum ben bu oyunu
dorusu bende pc yi yazlığa götürcem interneti oraya aldırcam 2-3 gün sürebilirmiş bi bakıma ii
acaba kurt npc de satılan kaç para olur
quote:
Orijinalden alıntı: Alone D. Walker
dorusu bende pc yi yazlığa götürcem interneti oraya aldırcam 2-3 gün sürebilirmiş bi bakıma ii
Alıntıları Göster
1 hafta sürmez yaws,alttrafı patch yüklicez...sanırım max 4-5 saatte biter gibime geliyor...yanlız server'lara özel bir $eyler yapacaklarsa bilmem...ben sadece patch yüklicez diye biliyorum...
quote:
Orijinalden alıntı: YıldırımMuharebe
1 hafta sürmez yaws,alttrafı patch yüklicez...sanırım max 4-5 saatte biter gibime geliyor...yanlız server'lara özel bir $eyler yapacaklarsa bilmem...ben sadece patch yüklicez diye biliyorum...
Alıntıları Göster
Eline saglık da credi cartı lazım bana...neyse türk türke muhtactır elbette bişeyler bulunur... hayırlı olsun
quote:
Orijinalden alıntı: Alone D. Walker
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: guvengs
evet arkadaşlar bende bunu merak ediyom acaba kaç para olur npcde satılan kurt.Biz greece de yeni yeni gelişiyoz fazla paramz yok inş. bize makul bi fiyata yaparlar ....
quote:
Orijinalden alıntı: lorenadesign
quote:
Orjinalden alıntı: guvengs
evet arkadaşlar bende bunu merak ediyom acaba kaç para olur npcde satılan kurt.Biz greece de yeni yeni gelişiyoz fazla paramz yok inş. bize makul bi fiyata yaparlar ....
Alıntıları Göster
yaw kurtla sincap gelecekmiş
quote:
Orijinalden alıntı: yanlizsarki
yaw kurtla sincap gelecekmiş
Alıntıları Göster
kurt herhalde fasla yüksek bi rakam olmas bence cünkü 1 lvl ken vercek bise ve lvl atlıcak bence şçle bi 100 bin falandır
quote:
kurt herhalde fasla yüksek bi rakam olmas bence cünkü 1 lvl ken vercek bise ve lvl atlıcak bence şçle bi 100 bin falandır
Alıntıları Göster
kurt beLki saLdırır heehe ama maymun çaLAr
quote:
Orijinalden alıntı: mystery_crayz
kurt beLki saLdırır heehe ama maymun çaLAr
Alıntıları Göster
beyler bu oyun bundan oncekı buyuk update de 2 hafta surmustu ocak subat gıbı bı zamandı buda ona benzıo kesı 1 2 hafta gıremeyız oyuna...
quote:
Orijinalden alıntı: pesimit23
beyler bu oyun bundan oncekı buyuk update de 2 hafta surmustu ocak subat gıbı bı zamandı buda ona benzıo kesı 1 2 hafta gıremeyız oyuna...
Alıntıları Göster
Ben cede bu update 1 hatfa çivarı sürer
quote:
Orijinalden alıntı: e-Asprin
Ben cede bu update 1 hatfa çivarı sürer
Alıntıları Göster
kurt saldırıo bunu bilmıonmu
quote:
kurt saldırıo bunu bilmıonmu
Alıntıları Göster
Him kurtun saldirmasi iyi bi özellikte bide onun pot lariylami urasicas ya :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme