Şimdi Ara

Update Tarihi 20 Haziran

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkada$lar update tarihi 20 Haziran olarak belirlenmi$...Genel olarak 20 Haziran'daki update ile $unlara kavu$acağız...

Storage ve Inventory kademe kademe geni$letilebilecek...
    Wolf ve Seowen olmak üzere 2 yeni pet olacak...
    Wolf 2 çe$it olacak;
    Beyaz olan Silk ile alınacak,gri olan para ile stable'dan alınabilecek...
    2 si arasında ne fark var derseniz,ben bi fark göremedim...White Wolf sadece ortalıkta satılamayacak ama Grey Wolf oyuncular arasında satılabilecek sanırım...
    Seowen ise maymun'un biraz daha geli$mi$ versiyonu.Silk ile sadece item mall'dan alınacak...Sinçap ve maymun aynı anda kullanılamayacak...
    Alchemy'de bir çok yeni özellikler eklenecek.
    Hud geni$leyecek...Party elemanlarının kullandıkları buff'ları görebilecez...Maximum zoom in ve zoom out oranı artacak.Saldırdığınız dü$manın veya char'ın o an hangi buff'larının açık olduğunu görebilecez...

• züperrrrrrrrrrrr
    oılacak desene
  • quote:

Orijinalden alıntı: akkedi

züperrrrrrrrrrrr
    oılacak desene
    ohh okullar pazartesi kapanio salı online ızz
  • quote:

Orijinalden alıntı: last_janissary

Alıntıları Göster
    onemlı olan bu update kac gun surcek 1 hafta dan uzun surcegı kesın kı ınsallah 3 4 haftaya uzamaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: pesimit23

onemlı olan bu update kac gun surcek 1 hafta dan uzun surcegı kesın kı ınsallah 3 4 haftaya uzamaz

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: pesimit23

ohaa 1 haftalık ne yapcakki bu adamla nerden cıkardın bunu ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: last_janissary

Alıntıları Göster
    guzel olucaga benzıyor fakat bız turkler anca haber almakla kalıyoruz onları kullanamıyoruz yanı cogunluk
    keske herkes kullana bılse bunları
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForcecanRealm

guzel olucaga benzıyor fakat bız turkler anca haber almakla kalıyoruz onları kullanamıyoruz yanı cogunluk
    keske herkes kullana bılse bunları

Alıntıları Göster
    ben hala bu kurtun npcdemi yoksa silk ilemi satılcağını merak ediyorum baktım ama göremedim linklerde çünkü onlar için satılacak potlarda olacakki linktede hp ve mp seviyelerini görmüşsünüzdür
    birde orda lv20diye gördüm kendimi lv20 yoksa charın lv20 diyemi 20 bunu merak ettim

• quote:

Orijinalden alıntı: OnIy4yOu

ben hala bu kurtun npcdemi yoksa silk ilemi satılcağını merak ediyorum baktım ama göremedim linklerde çünkü onlar için satılacak potlarda olacakki linktede hp ve mp seviyelerini görmüşsünüzdür
    birde orda lv20diye gördüm kendimi lv20 yoksa charın lv20 diyemi 20 bunu merak ettim

Alıntıları Göster
    Yaw arkadaş anlatmış işte iki çeşit kurt var biri silk ile birisi de npc yoluyla satılcak diyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ::Battousai::

Yaw arkadaş anlatmış işte iki çeşit kurt var biri silk ile birisi de npc yoluyla satılcak diyor.

Alıntıları Göster
    forumda ki elemanlar sizleri cok sewiyorum yaaa bu bilg beni kendimden gecirdi COK SAOL ROSSTHEBOSS
  • quote:

Orijinalden alıntı: evıl

forumda ki elemanlar sizleri cok sewiyorum yaaa bu bilg beni kendimden gecirdi COK SAOL ROSSTHEBOSS

Alıntıları Göster
    ya
    nasıl 1 hafta mı sürcek update ya oynamıyorum ben bu oyunu

dorusu bende
    pc yi yazlığa götürcem interneti oraya aldırcam 2-3 gün sürebilirmiş bi bakıma ii

acaba kurt npc de satılan kaç para olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Alone D. Walker

ya

dorusu bende
    pc yi yazlığa götürcem interneti oraya aldırcam 2-3 gün sürebilirmiş bi bakıma ii

Alıntıları Göster
    1 hafta sürmez yaws,alttrafı patch yüklicez...sanırım max 4-5 saatte biter gibime geliyor...yanlız server'lara özel bir $eyler yapacaklarsa bilmem...ben sadece patch yüklicez diye biliyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: YıldırımMuharebe

1 hafta sürmez yaws,alttrafı patch yüklicez...sanırım max 4-5 saatte biter gibime geliyor...yanlız server'lara özel bir $eyler yapacaklarsa bilmem...ben sadece patch yüklicez diye biliyorum...

Alıntıları Göster
    Eline saglık da credi cartı lazım bana...neyse türk türke muhtactır elbette bişeyler bulunur...
    hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alone D. Walker

ya

dorusu bende

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: guvengs

ya

dorusu bende

evet arkadaşlar bende bunu merak ediyom acaba kaç para olur npcde satılan kurt.Biz greece de yeni yeni gelişiyoz fazla paramz yok inş. bize makul bi fiyata yaparlar ....

• quote:

Orijinalden alıntı: lorenadesign

quote:

Orjinalden alıntı: guvengs

ya

dorusu bende

evet arkadaşlar bende bunu merak ediyom acaba kaç para olur npcde satılan kurt.Biz greece de yeni yeni gelişiyoz fazla paramz yok inş. bize makul bi fiyata yaparlar ....

Alıntıları Göster
    yaw kurtla sincap gelecekmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: yanlizsarki

yaw kurtla sincap gelecekmiş

Alıntıları Göster
    kurt herhalde fasla yüksek bi rakam olmas bence cünkü 1 lvl ken vercek bise ve lvl atlıcak bence şçle bi 100 bin falandır
  • quote:

kurt herhalde fasla yüksek bi rakam olmas bence cünkü 1 lvl ken vercek bise ve lvl atlıcak bence şçle bi 100 bin falandır

Alıntıları Göster
    kurt beLki saLdırır heehe ama maymun çaLAr

• quote:

Orijinalden alıntı: mystery_crayz

kurt beLki saLdırır heehe ama maymun çaLAr

Alıntıları Göster
    beyler bu oyun bundan oncekı buyuk update de 2 hafta surmustu ocak subat gıbı bı zamandı buda ona benzıo kesı 1 2 hafta gıremeyız oyuna...
  • quote:

Orijinalden alıntı: pesimit23

beyler bu oyun bundan oncekı buyuk update de 2 hafta surmustu ocak subat gıbı bı zamandı buda ona benzıo kesı 1 2 hafta gıremeyız oyuna...

Alıntıları Göster
    Ben cede bu update 1 hatfa çivarı sürer

• quote:

Orijinalden alıntı: e-Asprin

Ben cede bu update 1 hatfa çivarı sürer

Alıntıları Göster
    kurt saldırıo bunu bilmıonmu
  • quote:

kurt saldırıo bunu bilmıonmu

Alıntıları Göster
    Him kurtun saldirmasi iyi bi özellikte bide onun pot lariylami urasicas ya :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.