Psp 3.71 m33 modeli gibi birşey geçti elime.Gayet sorunsuz bir şekilde oynuyordum fakat 6.39 versiyonuna güncelledikten sonra Game bölümünde oyunları göremiyorum.''The are no games.Content can be downloaded or purchased from Ps Store.'' diye uyarı veriyor.Kayıt olurken de olamıyorum adres yazımını kabul etmiyor. Acaba orijinal oyun mu istiyor?Ne yapabilirim?
Güncelleme yaptığınız için psp orjinal versiyona yükselmiş oldu. m33 modelliyken kırılmış versiyondaydı ürün dolayısıyla hafıza kartı içinden oyun oynayabiliyordunuz. Orjinal versiyonlarda malesef buna izin yok. UMD Cd ile oynamak zorundasınız.
6.39 versiyonu için şöyle bir kırılmış versiyon buldum ama emin değilim kalıcı olup olmadığına. Yani psp açılıp kapandıktan sonra kırma işlemini tekrar yapmanız gerekebilir. ********************** bu linkteki dosyayı indirip arşivin içindeki dosyayı PSP/Game/UPDATE klasörü içine atın. Eğer burada UPDATE klasörü yoksa kendiniz oluşturun. Dosyayı attıktan sonra psp yi açın ve game kısmından normal oyun açar gibi update i çalıştırın ve yönergeleri izleyin.
NOT : Bu işlemlerin riski vardır psp'nizin başına bir şey gelebilir. Versiyon düşürme işlemi de yapılıyor ancak bilginiz yoksa eğer bu işleri yapan bir yere götürüp yaptırmanız en sağlıklısı. 20liraya falan halledilir sanıyorum. Benim gösterdiğim yöntemi deneyip denememek size kalmış tabiki.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >