Şimdi Ara

UPGRADE HAKKINDA HERSEY ^^^GENEL TOPIC OLSUN LUTFEN (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
87
Cevap
0
Favori
6.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: LADY__MARTHA

hepiniz bilirsiniz +9 shard vıdeosunu bılmeyenler varsa youtube e atarım aksam...orda da adam dırek sag tıklayıp 1. slota atıyor trına ve busu ...akıl sır erdıremıyorum bu up ısıne

akıl sır edriremezsin tabiki .. akıl sır erdirisen bu oyun biter zaten .. anvilin yöntemini bulmamıza asla izin vermezler zaten bu olursa bu oyun biter bi anlamı da kalmaz
  • ewt şu olay benim çok zoruma gidio tam oynu birakçak itemi yakmak için anvile koyar bi de bakmişin upgrade olmuş..
    gerçekten çok zoruma gidio bi gun ben deneyecem oyunu birakırken olmucak upgrade işte..
  • quote:

anvil hissetmıstır... oyunu bırakmasın bu kazı bıraz daha yolalım demistir kesin ondan gecmıstır o shard :)

• UFF SÜPER İTEMLER VAR SS LERDE
  • konu günceldir
  • walla yazık olmuş kardeş üzüldüm
  • bu da dün geceden taze taze

http://www.youtube.com/watch?v=LNQZtxQf0z4

download etmek isteyenler icin ( dowload etmenizi tavsiye ederim cunku you tube e atınca kalitesi bozuldu vıdeonun)

http://rapidshare.com/files/11757242/luq__305_as8upgrade.avi.html

***** lı yere r a p i d s h a r e yazın arkadaslar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LADY__MARTHA -- 15 Ocak 2007; 12:57:22 >

• guzel upgrade ama parası bol player icin, bi cok kısı o ıtemleri yaksa icine oturur ama lugiasın yanmayıp +8 olması gercekten guzel olmus o kadar ıtem yaktıktan sonra o da yansaydi dusunmek bile istemezdim :)
  • evet cok hor a gecti :)
  • quote:

bu da dün geceden taze taze

http://www.youtube.com/watch?v=LNQZtxQf0z4

download etmek isteyenler icin ( dowload etmenizi tavsiye ederim cunku you tube e atınca kalitesi bozuldu vıdeonun)

http://****.com/files/11757242/luq__305_as8upgrade.avi.html

***** lı yere r a p i d s h a r e yazın arkadaslar

İyi iş çıkarmışsın tebrikler, işallah devamı gelir

• tebrikler devamını bekleriz +8 legit itemler görmek güzel bişi
  • simdi diyelim ki elimizde 15 tane +6 sword breaker war. bunlari up basarken ilki +7 olursa 2-3 tanesi haric hepsi +7 olur. eger ilki yanarsa , deneyin hepsini bi tane bile tutmaz. bu item yakma olayi nedir anlamadim gitti
  • anvil sans isi yakılan ıtemın faydası var ama sans isi, dun gece 2 ıteme ust uste +8 bastım ,yaktıgım ıtemlerden sonra ilk bastıgım +7 hıgh class +8 oldu amacıma ulastıgım ıcın obur +7 yede oylesine basayım nasıl olsa yanacak ama zaten cok kardayım dedim bastım o da +8 oldu bende dumur oldum yaniiii cok bal yemisim galiba dun gece
  • quote:

ama surda zıt bı durum var...bazen ılk koydugunuz ıtem dırek gecıyor ...bazende 10 tane ıtem yakıyorsunuz hıcbırı gecmıyor...9 tane trına ıle gıdıpote elım bombos geldıgımı bılırım ....bıde bu anvılın buga gırme olayı varmı hakkaten...yanı yanma bugu dıyorlar bı yanmaya baslayınca devamlı yanıyor...buna bug dıyorlar

ve su vıdeodakı adam gıbı cok kez ıtem yaktım..ama poıson basarken yanmadı hıc...

http://www.youtube.com/watch?v=uGk9D2stE5g&NR

Bunu yapan abi bizim burda bi kafeci.Zaten charın adından belli.

Ben anvil 10 sn de bir sönecek gibi doluyken 3 taneden kesın bi tane +7 çıkarıorum.ama sureklı ısıklarda basmak bence balla alakalı geçiyosa.Ve de ben tövbeliyim bi daha asla 4 kısıden fazla uplayan warsa anvile yaklasmıcam.

+7 çok kolay ama +8 de bi o kadar zor.

• quote:

Orjinalden alıntı: stormshadow

anvil sans isi yakılan ıtemın faydası var ama sans isi, dun gece 2 ıteme ust uste +8 bastım ,yaktıgım ıtemlerden sonra ilk bastıgım +7 hıgh class +8 oldu amacıma ulastıgım ıcın obur +7 yede oylesine basayım nasıl olsa yanacak ama zaten cok kardayım dedim bastım o da +8 oldu bende dumur oldum yaniiii cok bal yemisim galiba dun gece

ben aksi bisey soylemedım hcıbırzaman :) yakmak sansı bıraz artırır sadece .....anvıl tamaman kombınasyonlar uzerıne kurulu bır sıstem
  • Zamanında bp me +8 kıyafet basım dedım.Gittim kasayı +6 priest gauntlet le doldurdum.sonra bunları 10 ar 10 ar ustume alarak once nusla +7 yaptım sonra da geçenlerı +8 yapmaya çalıstım.Hepsi yandı.En son 1 tane +6 1 cursed 1 nus kaldı.Yansın die koydum cursed le +6 yı bastım +7 oldu.İyice sinir oldum illa yakacam dedim koydum nus u +7 gauntlet i bastım +8 oldu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: k2fg9

Zamanında bp me +8 kıyafet basım dedım.Gittim kasayı +6 priest gauntlet le doldurdum.sonra bunları 10 ar 10 ar ustume alarak once nusla +7 yaptım sonra da geçenlerı +8 yapmaya çalıstım.Hepsi yandı.En son 1 tane +6 1 cursed 1 nus kaldı.Yansın die koydum cursed le +6 yı bastım +7 oldu.İyice sinir oldum illa yakacam dedim koydum nus u +7 gauntlet i bastım +8 oldu.

işte bak şans dıyorum ya :)
  • wayyy beee helal olsun bizide gör artık beee
  • quote:

Orjinalden alıntı: manyak_sarisin

wayyy beee helal olsun bizide gör artık beee

goreyım nerdesın :)
  • beni görmek istersen "ezik char" de edanada herkes beni gösterir
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.